تولد سایهمونه: ) یا همون الینای شما?
نمیدونم یادته یا نه ولی سر اسمهامون دعوا داشتیم که کی ماه بشه و سایه... بازهم منی که تولد پارسالت رو نبودم=( چه زود دوسال گذشتها. من توی فراموشی رو دست ندارم و ببخش که تاپیکت رو یکم دیر زدم.
مشاهده فایلپیوست 56553
آفرین??
تو قشنگترین سایهی زندگیای، خندون و مهربون که هیچکس هیچ وقت از حرف زدن و دوستی باهات پشیمون نمیشه.
و اینم یادته که چطور آشنا شدیم؟ داشتی سر ی رمان که نویسندهاش تند تند مارت میذاشت و همشم بدون علائم بود حرف میزدی که خودمو انداختم وسط??
اولین پروفایل مشترکمون رو یادته؟?مشاهده فایلپیوست 56555
چقد خز بودیم=/
خلاصه اینکه خیلی خیلی خوشحالم که باهات دوستم، خوشحالم که این رابطه روز به روز داره گرمتر و قشنگ تر میشه=)❤
مشاهده فایلپیوست 56556
زادر وزت شیرین، پر عشق و نور آفرین باد
قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم…
مشاهده فایلپیوست 56557
@sh.elنمیدونم یادته یا نه ولی سر اسمهامون دعوا داشتیم که کی ماه بشه و سایه... بازهم منی که تولد پارسالت رو نبودم=( چه زود دوسال گذشتها. من توی فراموشی رو دست ندارم و ببخش که تاپیکت رو یکم دیر زدم.
مشاهده فایلپیوست 56553
آفرین??
تو قشنگترین سایهی زندگیای، خندون و مهربون که هیچکس هیچ وقت از حرف زدن و دوستی باهات پشیمون نمیشه.
و اینم یادته که چطور آشنا شدیم؟ داشتی سر ی رمان که نویسندهاش تند تند مارت میذاشت و همشم بدون علائم بود حرف میزدی که خودمو انداختم وسط??
اولین پروفایل مشترکمون رو یادته؟?مشاهده فایلپیوست 56555
چقد خز بودیم=/
خلاصه اینکه خیلی خیلی خوشحالم که باهات دوستم، خوشحالم که این رابطه روز به روز داره گرمتر و قشنگ تر میشه=)❤
مشاهده فایلپیوست 56556
زادر وزت شیرین، پر عشق و نور آفرین باد
قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم…
مشاهده فایلپیوست 56557
آخرین ویرایش توسط مدیر: