نام رمان: سایهی خونین سیاوش
ژانر: تخیلی، جنایی، تراژدی
نویسنده: مینِرا (گیتی)
ناظر: @Blu moon
خلاصه: شنیدین میگن خون بیگناه هیچ وقت از رو دست پاک نمیشه؟ من فهمیدم که چرت و پرته. آدمهایی رو دیدم که خون بیگناه از روی دستهاشون پاک شد و این وسط تنها چیزی که پاک نشد، رد اشک از روی دستهای من بود.
از اون به بعد ماجرا شروع شد. هر جا سایهی من افتاد مرز شکست، خون ریخت و جنون تو فضا پخش شد. این وسط تنها مرزی که من نمیتونم بشکنمش قلب خودمه و تنها سوالی که باقی میمونه اینه: من واقعاً دیونهام؟
مقدمه:
«برای اینکه یقهی این دنیا رو بگیری و حقت رو ازش بخوای، نیاز نیست حتماً گردن کلفت یا پر دل و جرأت باشی یا چهمیدونم، یه خصلت خاص نسبت به بقیه داشته باشی! صرفاً باید بلد باشی چهطوری چوب تو لونهی زنبور کنی و پا رو دم شیر بذاری و سرت رو بکنی تو دهن تمساح، بدون اینکه از عواقبش بترسی...»
امضاء • سیاوش آرازیان

گپ و گفت - گفتگوی رمان | سایهی خونین سیاوش
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن. زین پس در این تاپیک میتوانید، خاطرات خود دررابطه با رمان را با ما به اشتراک بگذارید و کاربران عزیز میتوانید نظرات خود را درباره رمان بنویسید. لطفاً قبل از ارسال پست، قوانین ساب را مطالعه فرمایید. لینک رمان...

نظارت همراه موضوع 'رمان سایه خونین سیاوش | ناظر: blu Moon'
نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 10 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @رهگذر شب
لینک تاپیک تایپ...
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 10 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @رهگذر شب
لینک تاپیک تایپ...
- دیـوا
- پاسخها: 76
- تالار: نظارت آثار
آخرین ویرایش: