بسم الله الرحمن الرحیم
درود خدمت شما عزیزان
در خدمت شما هستیم با ویژهبرنامهی تالار کافه ژورنال؛ یک تک شو اختصاصی مخصوص تمام کاربرانی که دلتون میخواد سر از رازهاشون دربیارید.
خب امشب مهمان برنامه ما کاربری هستن که همهتون میشناسید. به خصلتها و ویژگیهای عجیب غریبی معروفن و خب طبق نظرسنجیای که رخ نداد اما تابلو بود نتیجهاش چی میشه ایشون کمی، خیلی کم رومخ هستن (مدیونید فک کنید تفنگش بالاسرمه -_-)
خلاصه معطلتون نمیذارم و بیصبرانه دعوتتون میکنم به اولین قسمت از تاک شوی اختصاصی کافه نویسندگان با حضور مستر پرشین:
@PerS!aN
درود خدمت شما عزیزان
در خدمت شما هستیم با ویژهبرنامهی تالار کافه ژورنال؛ یک تک شو اختصاصی مخصوص تمام کاربرانی که دلتون میخواد سر از رازهاشون دربیارید.
خب امشب مهمان برنامه ما کاربری هستن که همهتون میشناسید. به خصلتها و ویژگیهای عجیب غریبی معروفن و خب طبق نظرسنجیای که رخ نداد اما تابلو بود نتیجهاش چی میشه ایشون کمی، خیلی کم رومخ هستن (مدیونید فک کنید تفنگش بالاسرمه -_-)
خلاصه معطلتون نمیذارم و بیصبرانه دعوتتون میکنم به اولین قسمت از تاک شوی اختصاصی کافه نویسندگان با حضور مستر پرشین:
@PerS!aN
سلام جناب پرشین. خیلی خوش اومدین. امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشید و امشب در کنار ما یه برنامه خاطرهساز بسازیم.
سلام حاج خانم، ممنون تو چطوری؟
خیلی ممنون. خب در طول برنامه چی صداتون کنیم؟ مستر پرشین یا آقا پویا؟
هرچی دوست داری.
خب جناب پرشین شما تقریبا چهار ساله در انجمن عضو هستید و افسانهها میگن قبلاً صاحب رنک بودید؟ درسته؟
بنده رنک ارشد هم داشتم ولی عوامل پشت پردهی دشمن رنکمو گرفتن
ادعای بزرگی هست که بعدا بهش میپردازیم
خب در چه حوزهای رنک داشتید؟
با توجه به سوابق ارزنده و موفقی که در سایر انجمن ها داشتم بعد از عضویت به صورت مستقیم ارشد بخش سرگرمی عمومی و مدتی علیرغم میلم ادبیات بودم
فکر میکنید دلیل اینکه شما رو کنار زدن و حتی بهتون رنک مدیر بازنشسته هم ندادن چی بوده؟
مبارزه با مافیا و تبعیض و بیعدالتی در هر مجموعهای تبعاتی به همراه خودش داره؛ و من در این راه از خیلی رنگها و امتیازها و مدالها گذشتم.
خیلی دلم میخواد حرفاتونو باور کنم -_- خب شما به این موضوع اشاره کردید که علیرغم میلتون و به اجبار مدیر تالار ادبیات بودید، چه توضیحی برای این دارید؟
علاقهمند به حوزه ادبیات و رمان هیچوقت نبودم.
جسارتهها ولی خب پس تو یه انجمن رماننویسی دقیقاً چیکار میکنید؟ :/
میشه گفت اتفاقی و اشتباهی اینجا اومدیم
به هر حال افتخاری بوده برای انجمنهای رماننویسی که پرشین رو دیدن.
صحیح -- حیف که مهمان حبیب خداست -- خب جناب پرشین شما با تاپیک طنزی که با عنوان مستر پرشین منتشر کردید که مشمول ویدیوهایی علیه رانندگی زنان هست چه نیتی دارید؛ برای این اقدام زنستیزانه چه دفاعی دارید؟
یک واقعیتی در خصوص رانندگی زنان وجود داره که زنها وقتی تازه رانندگی یاد میگیرن بسیار با احتیاط رانندگی میکنن ولی وقتی تصور میکنن که راننده شدن برخیشون دیگه خدا رو بنده نیستن و شاهد تصادف های عجیب غریبی ازشون هستیم.
این درمورد مردا هم صدق میکنه؛ پس چرا فقط به بانوان حمله کردید تو تاپیکتون؟
آخه اون تاپیک ماهیت طنز داره و فقط کلیپ های تصادف خانم ها اینجور طنز در میاد.
این همه کلیپی که مردا کار طنز انجام میدن به عنوان مثال کلیپ گاز وِرمَه
دفاعیهتون رد شد شما باید به کلاسهای تغییر نگرش نسبت به بانوان برید -_- در این راستا شما رو ارجاع میدم به دفتر همکار عزیزم @Tiam.R
خب جناب پرشین آوازهی تمایل شما به وصلت با دختران روسی گوش انجمننشینان رو کر کرده؛ این اعتراضی نسبت به دختران سرزمین هست یا شما جاسوس دولت شوروی هستید؟
از اونجا که سطح توقعات و انتظارات دختران سرزمینم آسمان ها رو درنوردیده و شناختشون هم امری محال هست طبیعتا پسرا به سمت گزینه های دیگه میرن که هم اون زیبایی و حسن کمال رو دارن هم جمال. البته برای ما پسرا زیبایی اخلاق و رفتار مهمه که میگن دخترای روسی سرامد این زیبایی هستن
درنوردیده!!! ادعای علاقهمند نبودنتون به حوزه ادبیات جلو چشام داره پرپر میشه.
خب البته با دو بار اشاره کردن به زیبایی دختران روس و یک بار به اخلاق، قشنگ مشخصه دنبال اخلاق هستید -_- حالا چرا روس؟ این همه دختر با تبارهای مختلف، آفریقا، عرب، کره، هند، ترک و... . چرا فقط از دختران دولت شوروی تعریف و تمجید میکنید؟ باز هم این نشانی از اینکه شما جاسوس شوروی هستید، نیست؟
به هر حال باید از کشوری انتخاب کرد که رابطه دوتا کشور حسنه باشه و یهو ما رو تحریم نکنن زنمون از دستمون بره.
شوروی سال 1992 میلادی فروپاشید
سلام حاج خانم، ممنون تو چطوری؟
خیلی ممنون. خب در طول برنامه چی صداتون کنیم؟ مستر پرشین یا آقا پویا؟
هرچی دوست داری.
خب جناب پرشین شما تقریبا چهار ساله در انجمن عضو هستید و افسانهها میگن قبلاً صاحب رنک بودید؟ درسته؟
بنده رنک ارشد هم داشتم ولی عوامل پشت پردهی دشمن رنکمو گرفتن
ادعای بزرگی هست که بعدا بهش میپردازیم
خب در چه حوزهای رنک داشتید؟
با توجه به سوابق ارزنده و موفقی که در سایر انجمن ها داشتم بعد از عضویت به صورت مستقیم ارشد بخش سرگرمی عمومی و مدتی علیرغم میلم ادبیات بودم
فکر میکنید دلیل اینکه شما رو کنار زدن و حتی بهتون رنک مدیر بازنشسته هم ندادن چی بوده؟
مبارزه با مافیا و تبعیض و بیعدالتی در هر مجموعهای تبعاتی به همراه خودش داره؛ و من در این راه از خیلی رنگها و امتیازها و مدالها گذشتم.
خیلی دلم میخواد حرفاتونو باور کنم -_- خب شما به این موضوع اشاره کردید که علیرغم میلتون و به اجبار مدیر تالار ادبیات بودید، چه توضیحی برای این دارید؟
علاقهمند به حوزه ادبیات و رمان هیچوقت نبودم.
جسارتهها ولی خب پس تو یه انجمن رماننویسی دقیقاً چیکار میکنید؟ :/
میشه گفت اتفاقی و اشتباهی اینجا اومدیم
به هر حال افتخاری بوده برای انجمنهای رماننویسی که پرشین رو دیدن.صحیح -- حیف که مهمان حبیب خداست -- خب جناب پرشین شما با تاپیک طنزی که با عنوان مستر پرشین منتشر کردید که مشمول ویدیوهایی علیه رانندگی زنان هست چه نیتی دارید؛ برای این اقدام زنستیزانه چه دفاعی دارید؟
یک واقعیتی در خصوص رانندگی زنان وجود داره که زنها وقتی تازه رانندگی یاد میگیرن بسیار با احتیاط رانندگی میکنن ولی وقتی تصور میکنن که راننده شدن برخیشون دیگه خدا رو بنده نیستن و شاهد تصادف های عجیب غریبی ازشون هستیم.
این درمورد مردا هم صدق میکنه؛ پس چرا فقط به بانوان حمله کردید تو تاپیکتون؟
آخه اون تاپیک ماهیت طنز داره و فقط کلیپ های تصادف خانم ها اینجور طنز در میاد.
این همه کلیپی که مردا کار طنز انجام میدن به عنوان مثال کلیپ گاز وِرمَه
دفاعیهتون رد شد شما باید به کلاسهای تغییر نگرش نسبت به بانوان برید -_- در این راستا شما رو ارجاع میدم به دفتر همکار عزیزم @Tiam.R
خب جناب پرشین آوازهی تمایل شما به وصلت با دختران روسی گوش انجمننشینان رو کر کرده؛ این اعتراضی نسبت به دختران سرزمین هست یا شما جاسوس دولت شوروی هستید؟
از اونجا که سطح توقعات و انتظارات دختران سرزمینم آسمان ها رو درنوردیده و شناختشون هم امری محال هست طبیعتا پسرا به سمت گزینه های دیگه میرن که هم اون زیبایی و حسن کمال رو دارن هم جمال. البته برای ما پسرا زیبایی اخلاق و رفتار مهمه که میگن دخترای روسی سرامد این زیبایی هستن
درنوردیده!!! ادعای علاقهمند نبودنتون به حوزه ادبیات جلو چشام داره پرپر میشه.
خب البته با دو بار اشاره کردن به زیبایی دختران روس و یک بار به اخلاق، قشنگ مشخصه دنبال اخلاق هستید -_- حالا چرا روس؟ این همه دختر با تبارهای مختلف، آفریقا، عرب، کره، هند، ترک و... . چرا فقط از دختران دولت شوروی تعریف و تمجید میکنید؟ باز هم این نشانی از اینکه شما جاسوس شوروی هستید، نیست؟
به هر حال باید از کشوری انتخاب کرد که رابطه دوتا کشور حسنه باشه و یهو ما رو تحریم نکنن زنمون از دستمون بره.
شوروی سال 1992 میلادی فروپاشید
احساس نمیکنید خیلی دارید کملطفی میکنید به دختران سرزمینتون؟ اون از تاپیک طنزآمیز که رسماً به جای آبروداری، نشر اکاذیب علیه زنان مملکت انجام میدید، اینم از اشتیاق و میل شدیدتون به نوامیس اجنبی و بیتمایلی به زنان همهچی تموم کشور!( من با این ادبیات جون میده برم رئیس جمهور بشم
)نشر اکاذیب کجا بود؟
اون تاپیک که خب طنز هست و مشخصه. دختران سرزمین هم امیدوارم در آینده با اصلاح رویه فعلی بتونن در تغییر نظر من موفق باشن.
یعنی اوف به اون دختری که بیاد نظر شما رو تغییر بده
(این استیکر برا اون دخترهست) چرا احساس نمیکنید فقط شما هستید که خلاف رود شنا میکنید؟ این همه مرد ایرانی خوشبخت مزدوج شده با زن ایرانی؛ شما خونتون رنگیه یا آقازادهاین؟ -_-
چند تا مگه پرشین شما در عمرت دیدی؟ همین تفاوت ها ادما رو از هم متمایز میکنه
عجبا -_- خب شما کارمند بانک هستید، درسته؟
کارمندی دونپایه
خیلی هم عالی حالا مشخص میشه پایهتون هم
خب سوالی که مطرحه در رابطه با بانکها، چرا نام وامهای بانکی با مبلغشون مغایرت داره؟ به عنوان مثال وام مسکن که فکر میکنم چیزی حدود ۸۰۰ میلیون هستش اگر اشتباه نکنم، حتی تو اردبیل هم باهاش مسکن نمیدن چه برسه به تهران و شهرهای بزرگ. شما به عنوان کارمند بانک از این تناقض بهمون بگین.
درسته عنوان وام مثلا خرید مسکن یا خودرو هست اما به این معنی نیست که کل هزینه خرید مسکن رو وام بدن.در واقع کمک هزینه ای هست که به مردم کمک کنه برای خرید؛ و قطعا مشکلات و کمبوداتی داره (بهتره زیاد به قسمت بانک نپردازیم:) )
خب همونطور که مستحضرید این حمایت از بانک و تهدید علنی من، یک مجری دونپایه فقط میتونه کار یک کارمند والامنسب باشه
خب میگن شما زمانی که بانوان کلاه پهلوی به سر میذاشتن رو یادتونه؛ حقیقت داره؟ اینقدر کهنسالید؟
در مقایسه با اکثریت کاربرای انجمن که جز نسل پاستیل هستن بله ما جز نسل کلاه پهلوی میشیم.
من اینو به عنوان تعریف از نسل جدید تلقی میکنم؛ حالا شما چند سالتونه؟ دوره نخست وزیری مصدق رو هم به یاد دارید؟ ضمنا گفتید ما؛ شما و کی؟
پاستیل بودن تعریفه؟
بنده سال ۷۴ در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشودم. مصدق ما محمود احمدی نژاد بود. میشناسی؟
بزرگان و والا مقامان جای من خود را ما عنوان میکنن.
ببینید پاستیل یعنی ظرافت، لطافت و عطوفت پس یعنی ما از نسل ظرافت، لطافت و عطوفت هستیم
منظورتون رئیس جمهور ششم، گوینده سخن ناب اون چیچی رو لولو برد هستش؟ حاج آقا از اول میگفتین براتون سمعک میآوردیم خب
اگه نمیگفتین متولد سال ۷۴ هستین قطعاً جواب دندانشکنی برای جمله آخرتون داشتم اما خب دیگه سنی ازتون گذشته
خب حاجی پرشین شما بچه مازندارن هستین درسته؟ اهل کدوم شهر؟
پاستیل عطوفت هم داره؟جل الخالق
بله جملات گهربار زیادی دارن
بهشت ایران، مازندران و شهر ساحلی توریستی بابلسر
پاستیل عطوفت نداره پس چی عطوفت داره؟ نکنه کلاه پهلوی عطوفت داره؟ -_-
خب یکم درمورد شهرتون بگین، درمورد فرهنگ، سنت و مردم شهرتون؟
نسل پاستیلی همین که الان تو جامعه و مدارس و دنیای مجازی می بینیم.
بابلسر اولین شهر ساحلی از سمت شرق استان هست. از خونه ما تا ساحل با ماشین ۵ دقیقه راه هست .بازار ماهی و ترشی و وسایل سنتی داره. توت فرنگی نیشکر در این چندسال توسعه پیدا کرد.برنج و پرتقال هم که از قدیم بوده و هست.چندسالی هست که دیگه چیزی به نام روستا وجود نداره و اینقدر پیشرفت داشته که شما اون روستای به معنی حقیقی کلمه رو پیدا نمیکنی.
مگه تبلیغه :/ اصلاً حالا که اینطوریه اردبیل یه شهر باصفا، با آبوهوای فوقالعاده و ... .
یعنی اوف به اون دختری که بیاد نظر شما رو تغییر بده
(این استیکر برا اون دخترهست) چرا احساس نمیکنید فقط شما هستید که خلاف رود شنا میکنید؟ این همه مرد ایرانی خوشبخت مزدوج شده با زن ایرانی؛ شما خونتون رنگیه یا آقازادهاین؟ -_-چند تا مگه پرشین شما در عمرت دیدی؟ همین تفاوت ها ادما رو از هم متمایز میکنه

عجبا -_- خب شما کارمند بانک هستید، درسته؟
کارمندی دونپایه
خیلی هم عالی حالا مشخص میشه پایهتون هم

خب سوالی که مطرحه در رابطه با بانکها، چرا نام وامهای بانکی با مبلغشون مغایرت داره؟ به عنوان مثال وام مسکن که فکر میکنم چیزی حدود ۸۰۰ میلیون هستش اگر اشتباه نکنم، حتی تو اردبیل هم باهاش مسکن نمیدن چه برسه به تهران و شهرهای بزرگ. شما به عنوان کارمند بانک از این تناقض بهمون بگین.
درسته عنوان وام مثلا خرید مسکن یا خودرو هست اما به این معنی نیست که کل هزینه خرید مسکن رو وام بدن.در واقع کمک هزینه ای هست که به مردم کمک کنه برای خرید؛ و قطعا مشکلات و کمبوداتی داره (بهتره زیاد به قسمت بانک نپردازیم:) )
خب همونطور که مستحضرید این حمایت از بانک و تهدید علنی من، یک مجری دونپایه فقط میتونه کار یک کارمند والامنسب باشه
خب میگن شما زمانی که بانوان کلاه پهلوی به سر میذاشتن رو یادتونه؛ حقیقت داره؟ اینقدر کهنسالید؟در مقایسه با اکثریت کاربرای انجمن که جز نسل پاستیل هستن بله ما جز نسل کلاه پهلوی میشیم.
من اینو به عنوان تعریف از نسل جدید تلقی میکنم؛ حالا شما چند سالتونه؟ دوره نخست وزیری مصدق رو هم به یاد دارید؟ ضمنا گفتید ما؛ شما و کی؟
پاستیل بودن تعریفه؟
بنده سال ۷۴ در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشودم. مصدق ما محمود احمدی نژاد بود. میشناسی؟
بزرگان و والا مقامان جای من خود را ما عنوان میکنن.
ببینید پاستیل یعنی ظرافت، لطافت و عطوفت پس یعنی ما از نسل ظرافت، لطافت و عطوفت هستیم
منظورتون رئیس جمهور ششم، گوینده سخن ناب اون چیچی رو لولو برد هستش؟ حاج آقا از اول میگفتین براتون سمعک میآوردیم خب
اگه نمیگفتین متولد سال ۷۴ هستین قطعاً جواب دندانشکنی برای جمله آخرتون داشتم اما خب دیگه سنی ازتون گذشته
خب حاجی پرشین شما بچه مازندارن هستین درسته؟ اهل کدوم شهر؟
پاستیل عطوفت هم داره؟جل الخالق
بله جملات گهربار زیادی دارن
بهشت ایران، مازندران و شهر ساحلی توریستی بابلسر
پاستیل عطوفت نداره پس چی عطوفت داره؟ نکنه کلاه پهلوی عطوفت داره؟ -_-
خب یکم درمورد شهرتون بگین، درمورد فرهنگ، سنت و مردم شهرتون؟
نسل پاستیلی همین که الان تو جامعه و مدارس و دنیای مجازی می بینیم.
بابلسر اولین شهر ساحلی از سمت شرق استان هست. از خونه ما تا ساحل با ماشین ۵ دقیقه راه هست .بازار ماهی و ترشی و وسایل سنتی داره. توت فرنگی نیشکر در این چندسال توسعه پیدا کرد.برنج و پرتقال هم که از قدیم بوده و هست.چندسالی هست که دیگه چیزی به نام روستا وجود نداره و اینقدر پیشرفت داشته که شما اون روستای به معنی حقیقی کلمه رو پیدا نمیکنی.
مگه تبلیغه :/ اصلاً حالا که اینطوریه اردبیل یه شهر باصفا، با آبوهوای فوقالعاده و ... .
خب بینندگان عزیز
خیلی ممنونم که تا اینجای برنامه در کنار ما بودید و زمان ارزشمندتون رو در اختیار ما قرار دادید.
بریم نفسی تازه کنیم و با بخش دوم اولین قسمت از تاک شو اختصاصی کافه برمیگردیم.
با ما همراه باشید :)
خیلی ممنونم که تا اینجای برنامه در کنار ما بودید و زمان ارزشمندتون رو در اختیار ما قرار دادید.
بریم نفسی تازه کنیم و با بخش دوم اولین قسمت از تاک شو اختصاصی کافه برمیگردیم.
با ما همراه باشید :)
آخرین ویرایش: