(SINA)
مدیر رسمی تالار شعرکده
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مـدرس
ویراستار
تدوینگر
مشاور
نویسنده نوقلـم
•○°●| به نام خدای شاعران در حال ساخت |●°○•°
درود به همهی دوستان شاعر و شاعر درحالساخت. این تاپیک رو ایجاد کردم تا کنار هم تمرین کنیم؛ بیاسترس و بدون توقع شاهکار.
فقط برای اینکه قلممون گرم بشه و یاد بگیریم چطور حسهارو به تصویر و تصویرها رو به شعر تبدیل کنیم.
اینجا نه استاد داریم، نه شاگرد. فقط یک آزمایشگاه نوشتنه که با چند جمله، نگاه و زبانمون دقیقتر میشه.
روش کار سادهست؛ هر تمرینی که در سری آموزشی گذاشته میشه، جوابش رو همینجا بنویسید؛ حتی یک جملهی کوتاه هم کافیه.
میتونید درباره نوشتههای همدیگه هم نظر کوتاه و محترمانه بدید.
این تمرینها به چیزهایی مثل دقت به جزئیات، ساختن تصویر تازه، حسپردازی، پرهیز از کلیشه و زاویهدید کمک میکنند.
اگر آمادهاید کمکم صدای شاعرانهی خودتون رو پیدا کنید، اینجا نقطهی شروعه.
منتظر اولین تمرینهاتون هستم
« مدیریت تالار شعر »
درود به همهی دوستان شاعر و شاعر درحالساخت. این تاپیک رو ایجاد کردم تا کنار هم تمرین کنیم؛ بیاسترس و بدون توقع شاهکار.
فقط برای اینکه قلممون گرم بشه و یاد بگیریم چطور حسهارو به تصویر و تصویرها رو به شعر تبدیل کنیم.
اینجا نه استاد داریم، نه شاگرد. فقط یک آزمایشگاه نوشتنه که با چند جمله، نگاه و زبانمون دقیقتر میشه.
روش کار سادهست؛ هر تمرینی که در سری آموزشی گذاشته میشه، جوابش رو همینجا بنویسید؛ حتی یک جملهی کوتاه هم کافیه.
میتونید درباره نوشتههای همدیگه هم نظر کوتاه و محترمانه بدید.
این تمرینها به چیزهایی مثل دقت به جزئیات، ساختن تصویر تازه، حسپردازی، پرهیز از کلیشه و زاویهدید کمک میکنند.
اگر آمادهاید کمکم صدای شاعرانهی خودتون رو پیدا کنید، اینجا نقطهی شروعه.
منتظر اولین تمرینهاتون هستم
« مدیریت تالار شعر »
آخرین ویرایش توسط مدیر: