blue lady مدیر رسمی تالار سینما و کمیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار نویسنده نوقلـم مدیر رسمی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 844 پسندها پسندها 2,112 امتیازها امتیازها 233 سکه 3,428 12/9/25 #21 سلام میخواستم استعفا بدم
.Mahsa مدیر آزمایشی تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ویراستار رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 452 پسندها پسندها 1,460 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,046 12/9/25 #22 سلام منم میتونم استعفا بدم آخرین ویرایش: 12/9/25
Dayi کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 45 پسندها پسندها 206 امتیازها امتیازها 33 سکه 268 12/10/25 #23 blue lady گفت: سلام میخواستم استعفا بدم کلیک کنید تا گسترش یابد... .Mahsa گفت: سلام منم میتونم استعفا بدم کلیک کنید تا گسترش یابد... | درود، با درخواست شما موافقت نشد.| علت: آثاری در دست شما هست که ابتدا باید به پایان برسونید، سپس با درخواستتون موافقت میشه.
blue lady گفت: سلام میخواستم استعفا بدم کلیک کنید تا گسترش یابد... .Mahsa گفت: سلام منم میتونم استعفا بدم کلیک کنید تا گسترش یابد... | درود، با درخواست شما موافقت نشد.| علت: آثاری در دست شما هست که ابتدا باید به پایان برسونید، سپس با درخواستتون موافقت میشه.
blue lady مدیر رسمی تالار سینما و کمیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار نویسنده نوقلـم مدیر رسمی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 844 پسندها پسندها 2,112 امتیازها امتیازها 233 سکه 3,428 12/10/25 #24 سلام دوباره من امتحان های ترمم شروع شده واقعا وقت ندارم نمیتونم انجام بدم
DyvaDyva عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی مترجم کپیـست رمانخـور میکسر نویسنده رسمی ادبیات مدیر اجرایی انجمن برتر فصل برتر فصل اقدام شاخص همراه همیشگی کافه برتر فصل مدیر ارشد برتر سال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,973 پسندها پسندها 16,876 امتیازها امتیازها 728 سکه 11,533 12/19/25 #25 blue lady گفت: سلام دوباره من امتحان های ترمم شروع شده واقعا وقت ندارم نمیتونم انجام بدم کلیک کنید تا گسترش یابد... با درخواست شما موافقت شد باتشکر از حضور شما
blue lady گفت: سلام دوباره من امتحان های ترمم شروع شده واقعا وقت ندارم نمیتونم انجام بدم کلیک کنید تا گسترش یابد... با درخواست شما موافقت شد باتشکر از حضور شما