بریم تو دلشاول هر کار به نام خدا، شما چی میگی؟
!البته همه میدونن تقریبا ولی خب...دوم به آشنایی بده به خوانندهها، اسم واقعی، سن واقعی، رشته واقعی، قد، وزن، رنگ مو، رنگ چشم، رنگ پوست، استایل، عکس با هوش مصنوعیبچه چندمی ؟اهل کجایی؟
اسمم زهراست، ۱۶ سالمه، مقدماتی حوزه و انسانیو میخونم. قدم۱۵۷، مشکی، قهوهای، گندمیروشن، اسپرت، اصلا عکس ندارم، بچه اول، مشهد.
نحیطاز شوخی بگذریم و کمی جدی بشیم، اول اسمت که رو مخمه، ناحیده؟ ناحیته؟ نحیته؟ نحیطه؟ معنیش چیه؟ با اسم خودت چه رابطهای داره؟
.خودمم نمیدونم از کجا شروع شد. قضیه و شورش خاصی هم پشتش نیست، همینجوری اومدیم باهم فامیل شدیم، یکم بخندیمقضیه این ماجرای فامیلی که تو انجمن راه انداختین چیه؟
.ایییی، بگی نگی!از اونجایی که خیلی فعالی، به نظر میرسه ۲۴ ساعتها آنلاین باشی و تو انجمن بچرخی، اینطور نیست؟
راستش تفریح خاصی ندارم دیگه، همش این توام
.بنده شب امتحانیام! یکی از اصول خوندنمم اینه که گوشی کنارمه و... باقیشدر عجبم کی به درسهات میرسی ؟
!کنجکاوی؛ رنگش باحال بود، سکههام هم یکم زیاد بودچی شد خواستی ویآیپی بشی؟ ( ویآیپی ها میتونن چیزهایی ببینن که بقیه نمیتونن)
.حس اینکه حتی بلد نیستم یک تایپک ساده بزنم بعد اومدم مدیر شدمامروز روز اولی هست که رسمی شدی، حسن چیه؟
!بالاخره این همه لایک به یک دردی هم میخورهچطور یه شبه سکههات آنقدر زیاد شد؟ راز پولداریت چیه؟
.همه تقریباتو انجمن به نظرت کی بیشتر درکت میکنه؟
؛)نوشتن بهم حس رها بودن میده. کارِ مورد علاقمهچی شد که رمان نوشتی؟ و دلنوشته؟
.نظر خاصی ندارم. شاید تو مجازی اینطور به نظر بیاد...من احساس میکنم نسبت به سنت جلوتری، خودت چه نظری داری؟
ما هم شمارو زیاد دیدیم. من همه جا هستمدر تاپیک های مردستیزی و گپ متاهلها زیاد دیدمت...
.دمتونگرم؛ مشتی هستیدحرفی سخنی چیزی؟
.کسی دودی چیزی خواست. در خدمتم^^.