:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #1 به نام خداوندِ رنگین کمان
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #2 ـ اما عزیزِ من . . . عشق وجود دارد ؛ فقط بعضی مثل آيدا میمانندُ شاملو میسازند . بعضیهم مثل ثريا میروندُ شهريار را میكُشند : )
ـ اما عزیزِ من . . . عشق وجود دارد ؛ فقط بعضی مثل آيدا میمانندُ شاملو میسازند . بعضیهم مثل ثريا میروندُ شهريار را میكُشند : )
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #3 رؤیا ، مخدّر واقعیت است . زمانی که زندگی تیره و تار شود ، تخیل و رؤیاپردازی برای جلوگیری از فروپاشی ذهن به پا میخیزد تا کمی اوضاع را تلطیف کند . -آرتور میلر،مرگ فروشنده
رؤیا ، مخدّر واقعیت است . زمانی که زندگی تیره و تار شود ، تخیل و رؤیاپردازی برای جلوگیری از فروپاشی ذهن به پا میخیزد تا کمی اوضاع را تلطیف کند . -آرتور میلر،مرگ فروشنده
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #4 آیا تا به حال شکنجه امید را چشیدهاید؟ - آنا اخماتووا
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #5 آهای غمی که مثل یه بختک رو سینه من شده ای آوار از گلوی من دستاتو بردار.🥲🌓
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #6 نخهای آبیام تمام شدهاند و گُلهای بقچهی چهل تیکهی دلم ناتمام ماندهاند. باید پیش از بند آمدن باران بمیرم.
نخهای آبیام تمام شدهاند و گُلهای بقچهی چهل تیکهی دلم ناتمام ماندهاند. باید پیش از بند آمدن باران بمیرم.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #7 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشند، سخت است؛ اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانها باشد، وحشتناک است. - آلبر کامو
زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشند، سخت است؛ اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانها باشد، وحشتناک است. - آلبر کامو
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #8 امروزِ عزیز، تمامت را صرف این کردم که تظاهر کنم حالم خوب است در حالی که نیست، تظاهر کردم خوشحالم در حالی که نیستم، در مورد همهچیز در مقابل همه، تظاهر کردم. ثابت بمان - نینا لاکور
امروزِ عزیز، تمامت را صرف این کردم که تظاهر کنم حالم خوب است در حالی که نیست، تظاهر کردم خوشحالم در حالی که نیستم، در مورد همهچیز در مقابل همه، تظاهر کردم. ثابت بمان - نینا لاکور
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #9 کاوه ای پیدا نخواهد شد،امید کاشکی اسکندری پیدا شود...💔
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,962 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 3/27/26 #10 کشتنِ یک انسان، برای دفاع از یک آرمان، دفاع از یک آرمان نیست، کشتنِ یک انسان است. - ژان لوک گدار