Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 432 پسندها پسندها 2,501 امتیازها امتیازها 203 سکه 455 4/12/26 #221 سیراب به خون تشنه لب یار من است وز پی دیدن او دادن جان کار من است با م لطفا
Hanisa قدرتمند کاربر VIP خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,300 پسندها پسندها 6,327 امتیازها امتیازها 388 سکه 70 4/12/26 #222 من اگر گاه نهانی بسرایم غزلی تو که یک مثنوی از عشقی و استاد منی! فقط این قافیه ها با تو ردیفند ،ببین! تو غزل گونه ترین حالت فریاد منی! - هدی اقبالی با ش لطفا کلیک کنید تا گسترش یابد...
من اگر گاه نهانی بسرایم غزلی تو که یک مثنوی از عشقی و استاد منی! فقط این قافیه ها با تو ردیفند ،ببین! تو غزل گونه ترین حالت فریاد منی! - هدی اقبالی با ش لطفا کلیک کنید تا گسترش یابد...
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,917 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 4/12/26 #223 شبیه شیشه عطری که باز مانده درش بجز خیال تو چیزی نشد نگه دارم … ظ
Hanisa قدرتمند کاربر VIP خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,300 پسندها پسندها 6,327 امتیازها امتیازها 388 سکه 70 4/12/26 #224 ظاهرم چون بید مجنون است و باطن مثل سرو از تواضع سر به زیر انداختم، خم نیستم - حسین دهلوی حرف ه لطفا کلیک کنید تا گسترش یابد...
ظاهرم چون بید مجنون است و باطن مثل سرو از تواضع سر به زیر انداختم، خم نیستم - حسین دهلوی حرف ه لطفا کلیک کنید تا گسترش یابد...
ک کاپیتان کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2 پسندها پسندها 8 امتیازها امتیازها 3 سکه 3 4/12/26 #225 یک شبی مجنون نمازش را شکست بی وضو در کوچه ی لیلا نشست گفت یا رب از چه رو خوارم کرده ای برصلیب عشق دارم کرده ای حرف ی
یک شبی مجنون نمازش را شکست بی وضو در کوچه ی لیلا نشست گفت یا رب از چه رو خوارم کرده ای برصلیب عشق دارم کرده ای حرف ی
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,936 پسندها پسندها 21,197 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 4/30/26 #226 یک پنجره، گلدانِ فراموش شده یک خاطره، انسانِ فراموش شده در خانه، جماعتی پی معجزهها بر طاقچه، قرآن فراموش شده میلادعرفانپور نفر بعدی لطفا با حرف گ
یک پنجره، گلدانِ فراموش شده یک خاطره، انسانِ فراموش شده در خانه، جماعتی پی معجزهها بر طاقچه، قرآن فراموش شده میلادعرفانپور نفر بعدی لطفا با حرف گ
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,917 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 4/30/26 #227 گاهی شَرارِ شَرم و، گاهی شُورِ شیدایی است این آتش از هر سَر که برخیزد تماشایی است حرف ذ
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,936 پسندها پسندها 21,197 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 4/30/26 #228 ذره خاکم و در کوی تو ام جای خوش است ترسم ای دوست که بادی ببرد ناگاهم حافظ نفر بعدی لطفا با حرف ف
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,917 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 4/30/26 #229 فال حافظ ، شعر نیما ، مثنویِ معنوی بالاخص با نسخه شیخ اجل بهتر شود حرف ز
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,936 پسندها پسندها 21,197 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 4/30/26 #230 ز عشق ناتمام ما جمال یار مستغنی است به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روی زیبا را حافظ. نفر بعدی لطفا با حرف الف
ز عشق ناتمام ما جمال یار مستغنی است به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روی زیبا را حافظ. نفر بعدی لطفا با حرف الف