CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 935 پسندها پسندها 7,031 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,178 4/22/26 #71 آپ
ح حانیه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 7 پسندها پسندها 19 امتیازها امتیازها 3 سکه 60 4/22/26 #72 چرا من نمی توانم رأی ثبت کنم ؟
ح حانیه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 7 پسندها پسندها 19 امتیازها امتیازها 3 سکه 60 4/22/26 #73 شرکت در نظر سنجی که میزنم ، اینو مینویسه : اوه ! با به مشکل بر خوردیم نمی دونن چرا اینجوری میشه ؟؟
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 432 پسندها پسندها 2,501 امتیازها امتیازها 203 سکه 455 4/22/26 #74 حانیه گفت: شرکت در نظر سنجی که میزنم ، اینو مینویسه : اوه ! با به مشکل بر خوردیم نمی دونن چرا اینجوری میشه ؟؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... گمونم تایم شرکت تموم شده
حانیه گفت: شرکت در نظر سنجی که میزنم ، اینو مینویسه : اوه ! با به مشکل بر خوردیم نمی دونن چرا اینجوری میشه ؟؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... گمونم تایم شرکت تموم شده
CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 935 پسندها پسندها 7,031 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,178 4/22/26 #75 عه رای ها تغییر کرد @ZiziZizi عضو تأیید شده است.
PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,233 پسندها پسندها 7,295 امتیازها امتیازها 305 سکه 3,557 4/22/26 #76 حانیه گفت: چرا من نمی توانم رأی ثبت کنم ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... کاربرای جدید کمتر از یک هفته عضو شدن رای اشون شمارش نمیشه setareh* گفت: گمونم تایم شرکت تموم شده کلیک کنید تا گسترش یابد... پایین نتیجه نظرسنجی زده..تا ساعت ۲۱:۵۰
حانیه گفت: چرا من نمی توانم رأی ثبت کنم ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... کاربرای جدید کمتر از یک هفته عضو شدن رای اشون شمارش نمیشه setareh* گفت: گمونم تایم شرکت تموم شده کلیک کنید تا گسترش یابد... پایین نتیجه نظرسنجی زده..تا ساعت ۲۱:۵۰
ح حانیه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 7 پسندها پسندها 19 امتیازها امتیازها 3 سکه 60 4/22/26 #77 PerS!aN گفت: کاربرای جدید کمتر از یک هفته عضو شدن رای اشون شمارش نمیشه پایین نتیجه نظرسنجی زده..تا ساعت ۲۱:۵۰ کلیک کنید تا گسترش یابد... متوجه شدم ، ممنونم
PerS!aN گفت: کاربرای جدید کمتر از یک هفته عضو شدن رای اشون شمارش نمیشه پایین نتیجه نظرسنجی زده..تا ساعت ۲۱:۵۰ کلیک کنید تا گسترش یابد... متوجه شدم ، ممنونم
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,194 پسندها پسندها 8,613 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,350 4/22/26 #78 دیگه وقتشه حساب کتابارو جمع و جور کنیم. مرده و حرفش NOGHRE گفت: اگه اینو زودتر میدیدم بهت رای نمیدادم کلیک کنید تا گسترش یابد... 200 سورنــ؛ گفت: رد کن بیاد کلیک کنید تا گسترش یابد... 300 رد کن بیاد
دیگه وقتشه حساب کتابارو جمع و جور کنیم. مرده و حرفش NOGHRE گفت: اگه اینو زودتر میدیدم بهت رای نمیدادم کلیک کنید تا گسترش یابد... 200 سورنــ؛ گفت: رد کن بیاد کلیک کنید تا گسترش یابد... 300 رد کن بیاد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,876 پسندها پسندها 42,785 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,347 4/22/26 #79 Alirix گفت: دیگه وقتشه حساب کتابارو جمع و جور کنیم. مرده و حرفش 200 300 رد کن بیاد کلیک کنید تا گسترش یابد... مرد تو باید آزمون تشکر کنی که بهت رای دادیم حالا یه چیزیم انگار بدهکاریم
Alirix گفت: دیگه وقتشه حساب کتابارو جمع و جور کنیم. مرده و حرفش 200 300 رد کن بیاد کلیک کنید تا گسترش یابد... مرد تو باید آزمون تشکر کنی که بهت رای دادیم حالا یه چیزیم انگار بدهکاریم