همگانی پولدارترین آدمی که دیدی

یه پولدار دیگه بگم
یه گاراژ، پمپ بنزین، چندین هکتار زمین در جاهای مختلف، خونه هزار متری، همیشه هم ویزای عتیقه میخرید، یه اتاق داشت پر از کتاب
دیگه بقیه اش رو نمی‌دونم
در سن ۱۰۵ سالگی فوت شد
الان خونه اش موزه است
تا دلت بخواد هم وقف کرده بود و بازم اینقدر داشت
هر ماه رمضون نزدیک هزار نفر رو دعوت می‌کرد خونه اش افطاری میداد
به شدت مردم دار بود
و...

یکی دیگه براتون بگم طرف همسن منه
الان ۴ تا خونه داره
یکیش که توش زندگی می‌کنه
سه تای دیگر اجاره داده
دو تا ماشین داره
تا دلت بخواد لباس و تجملات اضافه می‌کنه
یعنی هر چی دوست داشته باشه میخره
البته این شاید پولدار آنچنانی حساب نشده ولی نسبت به سنش و نداشتن پشتوانه حسابش کردم

پولدارترین آدم‌ها پدران و مادرانمون هستند که با اون همه غم و پیچیدگی دنیوی بازهم به اراده به زندگی دادن به فرزندانشون خدمت می‌کنند.

پولدارترین آدم‌ها پدران و مادرانمون هستند که با اون همه غم و پیچیدگی دنیوی بازهم به اراده به زندگی دادن به فرزندانشون خدمت می‌کنند.
پولدار حساب نمیشن
ثروتمند حساب میشن
نه به شعار

وقتی تو مرکز بهداشت بودم باید بعضی ساختمون‌ها رو بازدید می‌کردم. یه کوچه بود با چند تا ساختمون که یکی‌شون ویو دریا داشت، واحدهاش واقعا بزرگ بودن و روف گاردن و استخر و سونا و جکوزی تو طبقات پایین و... در کل یه قصر بود. بعدش گفتن صاحب اینجا جند تا ساختمون شبیه این هم تو همون کوچه داره. با توجه به قیمت خونه و مصالح گمونم کسیو که از نزدیک شناختم این بوده
البته مدیرعامل قبلیم و فعلی هم از اون پولداران ولی خب خیلی خسیسن

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: FOROZESH
پولدار ترین انسان، پدرِ همسرِ دوستم هست. بنده خدا فرزنده کشاورزی بوده که پس انداز طلا داشته. یعنی ذره ذره مزدشو به طلا تبدیل می‌کرده. هیچکس از این موضوع حتی همسرش خبر نداشته. تا اینکه به رحمت خدا میره. مادر این بنده خدا، به سختی بچه هاشو بزرگ می‌کنه. وقتی از آب و گل دراومدن و به بلوغ عقلی رسیدن، تازه متوجه گنج پس اندازشون میشه. اون هارو بین بچه ها تقسیم میکنه. این فرزند یتیم هم پولشو توی کاری هزینه می‌کنه. از جوراب بافی کوچولو شروع می‌کنه تا الان که کارخونه جوراب سازی، سه تا خونه توی جاهای مختلف ایران، تا جایی که بنده خبر دارم، دارن. خمس سالشون به چند میلیارد میرسه. اما همیشه از پراید استفاده می‌کنه با اینکه یه ماشین خارجی، یه ال نود هم دارن. آدم های پولدار تری هم از دور دیدم. ولی در انتها با غم بزرگی مثل مریضی لاعلاج داشتن، یا ورشکست شدن. ایشون فعلا تنها کسی که از هر لحاظ ثروتمنده

برای همین تو تی وی اومده
ما ها که جانباز و شهید نداریم گمنام موندیم
حتی توی جایزه دادن به کتاب سال هم این موضوع در نظر گرفته میشه
😁 منم همین طور فکر میکردم. تا اینکه دوستمو دیدم. پدرشون جانباز شیمیایی هفتاد درصد هستند. ولی تا به حال خودشون از مزایایی که براشون در نظر گرفته شده استفاده نکردند. حتی توی سامانه فقط سی درصد براشون ثبت شده. اما فرزنداشون وقتی درد پدرشونو میبینن آب میشن. روح اشون آزرده میشه. پدرشون با یه مریضی کوچولو، گرد و خاک چنان حالشون بد میشه که شب نمیتونن بخوابن. خیلی توی زندگیمون تاثیر داشته.

عقب
بالا پایین