شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/24/26 #2,421 !!AMINKHAN!! گفت: دوباره روی ماهت محو شد در رشته های شب تو با زیباییات این حرفهارا نخ نما کردی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاری آنست که زهر از قبلش نوش کنی نه چو رنجی رسدت یار فراموش کنی
!!AMINKHAN!! گفت: دوباره روی ماهت محو شد در رشته های شب تو با زیباییات این حرفهارا نخ نما کردی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاری آنست که زهر از قبلش نوش کنی نه چو رنجی رسدت یار فراموش کنی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/24/26 #2,422 یک شب برایش تا سحر «گلپونهها» خواندم تنها به لبخندی مرا دیوانه میدانست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/24/26 #2,423 !!AMINKHAN!! گفت: یک شب برایش تا سحر «گلپونهها» خواندم تنها به لبخندی مرا دیوانه میدانست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو فکندی ز وطن دور مرا دستم گیر که چنین بی دل و بی صبر ز حب الوطنم
!!AMINKHAN!! گفت: یک شب برایش تا سحر «گلپونهها» خواندم تنها به لبخندی مرا دیوانه میدانست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو فکندی ز وطن دور مرا دستم گیر که چنین بی دل و بی صبر ز حب الوطنم
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/24/26 #2,424 من و تو ساحل و دریای همیم اما نه! ساحل اینقدر که درفاصله با دریا نیست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/24/26 #2,425 !!AMINKHAN!! گفت: من و تو ساحل و دریای همیم اما نه! ساحل اینقدر که درفاصله با دریا نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو آفتاب و جهان جز به جستوجوی تو نیست بهار در نظرم غیر رنگ و بوی تو نیست
!!AMINKHAN!! گفت: من و تو ساحل و دریای همیم اما نه! ساحل اینقدر که درفاصله با دریا نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو آفتاب و جهان جز به جستوجوی تو نیست بهار در نظرم غیر رنگ و بوی تو نیست
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/24/26 #2,426 تا در دل من عشق تو اندوخته شد جز عشق تو هر چه داشتم سوخته شد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/24/26 #2,427 !!AMINKHAN!! گفت: تا در دل من عشق تو اندوخته شد جز عشق تو هر چه داشتم سوخته شد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستار عشق گشتی دشمن جانان مشو چاکری می چون گرفتی بندگی خمار کن
!!AMINKHAN!! گفت: تا در دل من عشق تو اندوخته شد جز عشق تو هر چه داشتم سوخته شد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستار عشق گشتی دشمن جانان مشو چاکری می چون گرفتی بندگی خمار کن
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/24/26 #2,428 نکند فکر کنی در دلِ من یادِ تو نیست گوش كن !نبضِ دلم زمزمه اش با تو یکیست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/24/26 #2,429 !!AMINKHAN!! گفت: نکند فکر کنی در دلِ من یادِ تو نیست گوش كن !نبضِ دلم زمزمه اش با تو یکیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را هم کفر و هم ایمان حجاب است ار تو عیاری نخست از کفر بیرون آی و پس در خون ایمان شو
!!AMINKHAN!! گفت: نکند فکر کنی در دلِ من یادِ تو نیست گوش كن !نبضِ دلم زمزمه اش با تو یکیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را هم کفر و هم ایمان حجاب است ار تو عیاری نخست از کفر بیرون آی و پس در خون ایمان شو
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/24/26 #2,430 وای آن دل که بدو از تو نشانی نرسد مرده آن تن که بدو مژده جانی نرسد