دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی سوشالمدیا مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 53 پسندها پسندها 178 امتیازها امتیازها 33 سکه 184 7/16/26 نکته: این موضوع در لیست ویژه آمارگیر قرار دارد. #21 مسافر بینام گفت: سلام و درود لطفا گپ خصوصیای با بنده و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. ایجاد کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود بی پایان ضمن تشکر و سپاس فراوان لطفا انصراف بنده شرمنده را پذیرا باشید. خیلی خیلی شرمنده هستم.
مسافر بینام گفت: سلام و درود لطفا گپ خصوصیای با بنده و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. ایجاد کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود بی پایان ضمن تشکر و سپاس فراوان لطفا انصراف بنده شرمنده را پذیرا باشید. خیلی خیلی شرمنده هستم.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,499 پسندها پسندها 9,792 امتیازها امتیازها 453 سکه 14,789 7/18/26 #22 ⭕تیم مشاور عضو میپذیرد. جهت عضویت اعلام آمادگی کنید.⭕
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی سوشالمدیا مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 53 پسندها پسندها 178 امتیازها امتیازها 33 سکه 184 7/18/26 #23 Alirix گفت: ⭕تیم مشاور عضو میپذیرد. جهت عضویت اعلام آمادگی کنید.⭕ کلیک کنید تا گسترش یابد... ضمن تشکر و سپاس فراوان، علیرغم عشق و علاقه به دلیل نداشتن تخصص و توانایی های لازم، از اعلام آمادگی، خودداری می نمایم. ارادتمند همیشگی.
Alirix گفت: ⭕تیم مشاور عضو میپذیرد. جهت عضویت اعلام آمادگی کنید.⭕ کلیک کنید تا گسترش یابد... ضمن تشکر و سپاس فراوان، علیرغم عشق و علاقه به دلیل نداشتن تخصص و توانایی های لازم، از اعلام آمادگی، خودداری می نمایم. ارادتمند همیشگی.
nikiyousefie کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 6 امتیازها امتیازها 3 سکه 4 7/18/26 #24 امادگی
Mah.sa مدیر آزمایشی تالار مشاوره +گرافیست آز+مترجم آز پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار مشاور مقامدار آزمایشی رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 122 پسندها پسندها 710 امتیازها امتیازها 134 سکه 462 7/19/26 #25 nikiyousefie گفت: امادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود لطفا گپ خصوصیای با بنده و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. ایجاد کنید
nikiyousefie گفت: امادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود لطفا گپ خصوصیای با بنده و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. ایجاد کنید
صدام کن نیلوفر آبی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 7 امتیازها امتیازها 3 سکه 8 7/19/26 #26 سلام وقت بخیر اعلام امادگی
Mah.sa مدیر آزمایشی تالار مشاوره +گرافیست آز+مترجم آز پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار مشاور مقامدار آزمایشی رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 122 پسندها پسندها 710 امتیازها امتیازها 134 سکه 462 7/27/26 #27 صدام کن نیلوفر آبی گفت: سلام وقت بخیر اعلام امادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود لطفا گپ خصوصیای با بنده و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. ایجاد کنید
صدام کن نیلوفر آبی گفت: سلام وقت بخیر اعلام امادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود لطفا گپ خصوصیای با بنده و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. ایجاد کنید
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,368 پسندها پسندها 2,905 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,840 7/27/26 #28 سلام، وقت بخیر. اعلامآمادگی میکنم. همراه با آموزش لطفا.
Mah.sa مدیر آزمایشی تالار مشاوره +گرافیست آز+مترجم آز پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار مشاور مقامدار آزمایشی رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 122 پسندها پسندها 710 امتیازها امتیازها 134 سکه 462 7/27/26 #29 شکوفـہ بـھـاری گفت: سلام، وقت بخیر. اعلامآمادگی میکنم. همراه با آموزش لطفا. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود لطفا گپ خصوصیای با بنده و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. ایجاد کنید
شکوفـہ بـھـاری گفت: سلام، وقت بخیر. اعلامآمادگی میکنم. همراه با آموزش لطفا. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود لطفا گپ خصوصیای با بنده و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. ایجاد کنید
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی سوشالمدیا مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 53 پسندها پسندها 178 امتیازها امتیازها 33 سکه 184 7/28/26 #30 راستش خیلی خیلی دلم میخواد اعلام آمادگی کنم ولی متأسفانه به خیلی از نکات فنی کافه نویسندگان، تسلط ندارم و می ترسم که اسباب دردسر بشم وگرنه خدا شاهده که چقدر همکاری با شما را دوست دارم.
راستش خیلی خیلی دلم میخواد اعلام آمادگی کنم ولی متأسفانه به خیلی از نکات فنی کافه نویسندگان، تسلط ندارم و می ترسم که اسباب دردسر بشم وگرنه خدا شاهده که چقدر همکاری با شما را دوست دارم.