(SINA)
مدیر رسمی تالار شعرکده
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
منتقد ادبی
مشاور
تیمتعیینسطح
نویسنده رسمی رمان
عه سلام روباهسلام علیکم![]()
خوش اومدی آروم، کنجکاو، مسئولیتپذیر۱_اگر بخواهی در سه کلمه، خودت رو توصیف کنید، آن کلمات چه هستند؟
شوخیهای ناگهانی و موقعیتهایی که هیشکی انتظارش رو نداره۲. چه چیزهایی باعث خندهی عمیق تو میشوند؟
خب اولش چند ساعت شهر رو بدون شلوغی و تو آرامش میگردم و بعد میرم کتابخونه، موزهها و جاهایی که همیشه شلوغ بودن رو با خیال راحت ببینم. آخر شب هم غروب خورشید رو از یه جای خیلی بلند تماشا میکنم.۳_ اگر دنیا یک روز منجمد شود، و فقط تو قادر به حرکت در آن باشی و پس از آن، کسی شما و کارهایتان را در آن روز به خاطر نیاورد، در آن روز چه میکنی؟
شاید.. «هنوز ادامه داره.» یه همچین چیزی۴. اگر زندگی تو یک فیلم بود، چه اسمی براش انتخاب میکردی؟
نوشتن داستانایی که سالها تو ذهن مردم بمونه۵. دوست داری تو چه چیزی واقعا خوب باشی؟
همین که هر وقت تصمیمی گرفتم تا آخرش دنبالش رفتم. شاید از بیرون خفن به نظر نیاید ولی برای خودم ارزشمند بود۶. خفنترین کاری که تا به حال انجام دادی چه بوده؟
به گذشته میرفتم تا جلوی این اتفاقای شخمی که افتاده رو بگیرم یه چند نفر شکار کنم۷. اگر یک ماشین زمان داشتی، به گذشته سفر میکردی یا به آینده؟ چرا؟

خب بعید میدونم بشه عوض کرد ولی انتخابم آرمینه۸. اگر بتوانی اسم خودت را عوض کنی، چه نامی انتخاب میکنی؟
اگه انتخاب اجباریه پس حاضرم برم خارج از کشور تا چیزای جدید یاد بگیرم و تجربه و زندگی جدید رو کسب کنم۹. ترجیح میدی از شهر یا کشور خودت خارج بشی و هیچوقت نتوانی به آن برگردی یا در شهر یا کشور خودت بمانی و هرگز اجازهی خروج نداشته باشی؟
خب.. خوشگلترین پسر دنیا بشم.. پولدارترین بشم و یکی هم باهوشترین۱۰. اگر غول چراغ جادو داشته باشی سه آرزویت چه خواهد بود؟

ققنوس۱۱. دوست داری کدام حیوان اسطوره ای را به عنوان حیوان خانگی ات داشته باشی؟
خب.. یه کار تخصصی تو رشتم بعد گرفتن مدرک بالاتر. دوس دارم کلا تو محیط بیمارستان کار کنم۱۲. شغل رویایی ات چیست؟
نوشابه۱۳. فکر کن میخوای تو یه استخر پر از یه چیزی شیرجه بزنی، دوست داری محتویاتش چی باشه؟
ساعت مچی نقرهای۱۴. بهترین هدیهای که دریافت کردی چه بود؟
یونان۱۵. اگر حق انتخاب داشتی دوست داشتی در کدام کشور به دنیا بیایی؟
نوشابه و نوشتن۱۶. به چیزی اعتیاد داری؟

فقط اینکه دوستم داشته باشه. بقیهی ویژگیها برام اونقدر مهم نیست. تنها چیزی که واقعا دلم میخواد همینه. شریک زندگی وقتی شریک زندگی آدم باشه خودش بهترین ویژگیه۱۷. دوست داری شریک زندگیت چه ویژگیهایی داشته باشه؟
خب یبار وقتی بچه بودم مانیتور داشتیم از اینا که پشتت بزرگه۱۸. عجیبترین تنبیهی که از سمت پدر و مادرت صورت گرفته چی بوده؟ و بابت چه کاری تنبیه شدی؟
بعد به صفحش یه آهنربا چسبوندم و رنگا کلا قاطی شد و صفحه خراب شد.. کل بازیهای کامپیوتریم رو پاک کردن 
تا جایی که ازت دیدم آدم خوش برخورد و شوخطبعی هستی و سوالهات هم نشون میده دوست داری گفتوگو رو کل روز ادامه بدی. نقطهی منفی خاصی هم ازت ندیدم که بخوام بگم۱۹_نظرت راجب. من (راحت باش نقطه مثبت و منفی بگو )

خب دستت درد نکنه. این ۱۹ تا سوال خودش یه آزمون استخدامی کامل بودبازم بپرسم؟ بازم بیام؟![]()
ولی آره بازم بیا. روباههای خاکستری و سیاه و کلا هر روباهی که دیدی رو هم بردار بیا

سلامی دوباره

ولی مزش فوقالعاده بود