[قسمتی از بهترین ها]

?بسم الله النور ?

با سلام.
گاهی یه متنی رو مطالعه می کنیم و به شدت به دل ما میشینه...
این تاپیک هم برای این ایجاد شده تا قسمتی از متن
داستانک های کاربران که به شدت به دل شما نشسته رو ارسال کنید.

_ حتما از داستانک های کاربران باشه.
_ اسم داستانک عنوان بشه

_ نویسنده ی داستانک تگ بشه.

//توجه داشته باشید فقط داستانک هایی که توسط کاربران انجمن کافه نویسندگان نوشته شده اند //

?

آخرین ویرایش:
آن‌ها منبع عشق‌اند! خدا نیارد آن روز را که سرخی تغییرِ رنگ دهد به سفیدی، که دگر رنگش تغییر نمی‌کند و تا عمر جاودان است تو را می‌کشند و زنده می‌کنند و باز می‌کشند!
S4034. Gifزجاج زعم
:thumbup: @Neko

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اما هنرمند کسی است که بتواند به خودش دروغ بگوید و دیوانه باشد تا از این حس هیچ بودن رها شود؛ بداقبال هم کسی است که با خودش صادق باشد و پوچ بماند.

?داریخماخ
@حورا

آخرین ویرایش:
اولویت این سخنرانی، منقرض شدنِ ماها است! ما کیستیم؟ ما چیستیم؟ ما موجوداتی هستیم که در صورتتان زندگی می‌کنیم! خانه‌ای جز آن‌جا نداریم! البته افراد دیگری هم در سیمایِ شما موجود هستند اما تعداد آن‌ها به تعداد ما نیست! به اندازه‌ی اندکِ ما نیستند. یا زیاد هستند یا زیادتر! نمونه‌هایش پوزخند، ریشخند و لبخند‌های الکی!

S4034. Gif تبسم اسود
:thumbup: @Neko

آخرین ویرایش:
چه تلخ و حقیرانه به نظر می‌آمد وقتی دلتنگ چیزهایی میشدی که حتی نمی‌دانستی به چه شکل بودند و اصلاً ممکن است وجود نداشته باشند.

?:داریخماخ
?: @حورا

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زندگی سراسر کشتارگاهی است که دائماً ما را می‌کشد! فرقی هم ندارد چه خودِ زندگی، چه اَجَل، چه مردمان، چه خودمان! همگیِ ماها قاتلانی در پوستِ آفتاب پرستیم و بس! حال فهمستی چه می‌گویم؟ آری! انار، انار نیست؛ انار قلب است!

? زجاج زعم

@Neko

آخرین ویرایش توسط مدیر:
- بابا، مامان خوشگل بود؟
زیر چشمی نگاهش می‌کنم. به سختی سرش را بالا گرفته و از پایین نگاهم می‌کند. یک آن یادم می‌آید که تو مرا گاهی مردک دراز خطاب می‌کردی و من تو را کوتوله‌ی زیبا! خنده‌ام را بر لبانم خفه می‌کنم.
- اره عزیزم خیلی خوشگل بود!
با دندان‌های موش خورده‌ی یکی در میانش میخندد و انگار گونی گونی قند در دل نازک من آب می‌کنند. دستم را فشار خفیفی می‌دهد و مجبور می‌شوم دوباره نگاهش کنم.
- مامان نرگس خوشگل تر بود یا تو؟
چه سوال عجیبی! مگر زیبایی زن را می‌توان با ظاهر زمخت و هیکلی مرد سنجید؟ اما بچه است دیگر چه می‌داند که تو ظریف ترین نرگس دنیا بودی. از کجا بداند. او که تورا ندیده!
- خب معلومه اون قشنگ‌تر بود بابا جون!

نویسنده : @KaTaYun

آخرین ویرایش:

یمنایمنا عضو تأیید شده است.

مدیر تالار گالری زندگی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
1,947
پسندها
پسندها
3,628
امتیازها
امتیازها
328

میدونی مشکل دنیا چی بوده؟! فرقی نداشت توی کدوم دنیا باشی، یا چیکار بکنی باید همونقد درد بکشی که بقیه درد میکشن این قانون انرژی بود، چون حتما برای ثابت وایستادن نیرو آدمایی بودن که درد نمیکشیدن و ما به جای اونها درد میکشیم. من کل زندگیم رو سپری کردم که درد نکشم به کاراهایی که کردم افتخار نمیکنم اما میدونی توهم مثل من هستی یه جا خسته میشی که به هر قیمتی که شده زندگی کنی!

[فرامون نابسامان]

@Neko و @ReiHan

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین