مشاهده فایلپیوست 53222
3/3/1400
18 سال و 0 ماه و 0 روز 0 صفر ساعت
امروز شاید جذاب ترین روز ممکن باشه برات بیبم
نه برا اینکه 18 سالت شده بزرگ شدی آدم شدیااااا
فقط برا اینکه وقتی 18 سالت شده فرداش امت ادبیات داری و قبلش آزمون سخت و برگ ریزون زیست از سخت ترین فصل ها رو دادی
از همین تریبون برات بهترینا رو آرزو میکنم عزیزترینم
ایشالا امسال بهترین سال بهترین نتیجه و بهترین همه چیز برات باشه و بهترین کچل مودار
مشاهده فایلپیوست 53223
البته امیدوارم لینکش درست باشههه
مشاهده فایلپیوست 53220
تولدت مبارک بست فرندم
اگه پسر بودی میگرفتمت اصن (تا این حد خوبی تو)
شاید بشه گفت اسطورهی رفاقت تویی
اسطوره سوتی هم تویی
تو فقط سوتی بده بخندیم
و شاید بهترین رفیق 3 روز بزرگتر دنیا تو باشی
خیلی چیزا یادم دادی خیلی با تو بزرگت شدم آدم شدم شیطون شدم
اصن بدون تو شیطونی حال نمیده
بدون تو هیچی حال نمیده
تو باشی من باشم
یه دنیا از دستمون عاصین
مخصوصن پروف @Hosein
مشاهده فایلپیوست 53221
منو تو وقتی اسکول میشیم ( روزی ک اسکول نباشیم نبوده تا حالا البته) مثه این دوتا کاکتوس میشیممممممم
تولدت خیلی خیلی مبارکا
هنوز یادم نرفته کلاس نهم از رو هر درس 2 بار نوشتی برا امتحان املا نوبت دوم و آخر سر خرمشهر رو فتح کردی و نوشتی خورمشهر
میدونی که خیلی دوست دارم و خیلی خوشحالم که اون روز هم کلاسی شدیم و اون روز با هم تو یه کلاس زبان افتادیم و خوشحالم که بعدش تو یه ترم افتادی دیگه با هم نبودیم و خوشحالم که من با مریم کات فور اور کردم و خوشحالم که تو مدرسه کسی جز تو رو نمیشناختم و خوشحالم که هنوز دوستیم و خوشحالم که دارمت
مشاهده فایلپیوست 53224
امسالم با اینکه کرونا بود درس داشتیم ولی همون دو بار ک یادته خیلی خوش گذشت
اون شهر بازییییی و اون کشتی ک تو منو گرفته بودی از بس جیغ زدی ک همه فقط داشتن نگات میکردن و من خندم گرفته بود و از بس خندیدم یدونه جیغ نشد بکشم و فقط آخرش ک میگفتی عادی شددددد من مونده بودم چی عادی شده ک تو هنوز اینجور منو محکم گرفتی جیغ میزنی

امسالم با این همه ترس و لرزای 5شنبه ها داره میرسه به خوشیاش ایشالا تو خوشیام این تاپیکو جبران کنی??
@Negiwn
Oº°‘¨بزرگ شدنت مبارک رفیق جون جونیم¨‘°ºO
3/3/1400
18 سال و 0 ماه و 0 روز 0 صفر ساعت
امروز شاید جذاب ترین روز ممکن باشه برات بیبم
نه برا اینکه 18 سالت شده بزرگ شدی آدم شدیااااا
فقط برا اینکه وقتی 18 سالت شده فرداش امت ادبیات داری و قبلش آزمون سخت و برگ ریزون زیست از سخت ترین فصل ها رو دادی

از همین تریبون برات بهترینا رو آرزو میکنم عزیزترینم
ایشالا امسال بهترین سال بهترین نتیجه و بهترین همه چیز برات باشه و بهترین کچل مودار

مشاهده فایلپیوست 53223
البته امیدوارم لینکش درست باشههه
مشاهده فایلپیوست 53220
تولدت مبارک بست فرندم
اگه پسر بودی میگرفتمت اصن (تا این حد خوبی تو)
شاید بشه گفت اسطورهی رفاقت تویی
اسطوره سوتی هم تویی
تو فقط سوتی بده بخندیم
و شاید بهترین رفیق 3 روز بزرگتر دنیا تو باشی
خیلی چیزا یادم دادی خیلی با تو بزرگت شدم آدم شدم شیطون شدم

اصن بدون تو شیطونی حال نمیده
بدون تو هیچی حال نمیده
تو باشی من باشم
یه دنیا از دستمون عاصین
مخصوصن پروف @Hosein

مشاهده فایلپیوست 53221
منو تو وقتی اسکول میشیم ( روزی ک اسکول نباشیم نبوده تا حالا البته) مثه این دوتا کاکتوس میشیممممممم
تولدت خیلی خیلی مبارکا
هنوز یادم نرفته کلاس نهم از رو هر درس 2 بار نوشتی برا امتحان املا نوبت دوم و آخر سر خرمشهر رو فتح کردی و نوشتی خورمشهر
میدونی که خیلی دوست دارم و خیلی خوشحالم که اون روز هم کلاسی شدیم و اون روز با هم تو یه کلاس زبان افتادیم و خوشحالم که بعدش تو یه ترم افتادی دیگه با هم نبودیم و خوشحالم که من با مریم کات فور اور کردم و خوشحالم که تو مدرسه کسی جز تو رو نمیشناختم و خوشحالم که هنوز دوستیم و خوشحالم که دارمت
مشاهده فایلپیوست 53224
امسالم با اینکه کرونا بود درس داشتیم ولی همون دو بار ک یادته خیلی خوش گذشت
اون شهر بازییییی و اون کشتی ک تو منو گرفته بودی از بس جیغ زدی ک همه فقط داشتن نگات میکردن و من خندم گرفته بود و از بس خندیدم یدونه جیغ نشد بکشم و فقط آخرش ک میگفتی عادی شددددد من مونده بودم چی عادی شده ک تو هنوز اینجور منو محکم گرفتی جیغ میزنی

امسالم با این همه ترس و لرزای 5شنبه ها داره میرسه به خوشیاش ایشالا تو خوشیام این تاپیکو جبران کنی??
@Negiwn
Oº°‘¨بزرگ شدنت مبارک رفیق جون جونیم¨‘°ºO
آخرین ویرایش: