پایان نقدوبررسی نقد دلنوشته قبر مخصوص من | DiMond کاربر انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
باتشکر از نقد پذیری شما نویسنده عزیز.

لازم به ذکر است که:

✔ پس از نقد، روی دلنوشته شما نظارت خواهر شد و در صورت عدم توجه به حرف‌ها و راهنمایی‌های منتقد، با درخواست‌های نقد بعدی شما‌، موافقت نخواهد شد!
✔ نقد‌ها در کمال انصاف بوده و منتقد فرد وارد به مباحث ادبی‌ست؛ و از بابت صحت نقد و راهنمایی‌ِ منتقد، نگرانی نداشته باشید.
✔ نقدپذیر باشید و در برابر نقد خود، جبهه نگیرید. چرا که تمام تلاش ما در جهت پیشرفت نویسنده‌هاست.
✔ از ارسال پست اسپم، تشکر و... خودداری فرمائید.

لینک اثر:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

یمنایمنا عضو تأیید شده است.

مدیر تالار گالری زندگی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
2,031
پسندها
پسندها
4,161
امتیازها
امتیازها
328
سکه
985
?به نام خدا ?

? نقد کلی دلنوشته:
همان طور که مشاهده می‌شود شاهد دلنوشته تراژدیی هستیم که در این دلنوشت عشقی که به جدایی سرانجامیده شده و دلنگار از این شکست و ترک یارش سخت قلب و روحش مورد آزار قرار گرفته . نام اثر با مجموعه هم‌خوانی دارد. قبر هم اشاره به رفتن یاری که باعث مردن دل و یخ زدن احساسات شده است. ژانر تراژدی با محتوا ارتباط دارد. از آرایه های ادبی نظیر تشبیه، استعاره و... بکار رفته که باعث جذابیت نوشته شده.
? نقد نام دلنوشته:
دلنگار سخت از رفتن و حرف های دل خراش یار آزرده خاطر شده است به همین سبب روحش درون قبری به دست یار به خاک سپرده شده ، نام دلنوشته به خوبی گویای پارت ها است
? نقد مقدمه:
در مقدمه دلنگار از عشقی نیمه تمام صحبت میکند که کندن قبر احساساتش به دست یارش انجامید و سپس او را ترک میکند و او با چشمانی پر از بغض به مرور خاطرات میپرازد و انتظار می‌کشد قلبش نمی‌خواهد رفتنش را باور کند و مدام از خاطرات و نبودش و حسرتی که دیگر نیست با خود تکرار می‌کند.
? نقد جلد دلنوشته:
تصویر قبرستان و‌ از رنگ سیاه رنگ تیره برای به نمایش کشیدن ژانر تراژدی و‌ مضمون غم حرف هایش بکار رفته است‌.
? نقد از نظر ساختمان نوشته :
* پیشنهاد می‌شود می‌توان از تکرار کلمات و فعل ها پرهیز شود.
_ مثال)
دلم برای دوستت دارم‌های دروغینت تنگ شده
دلم برای زمزمه‌های آرام دل‌لرزاند تنگ شده
? نقد از نظر آرایه:
از آرایه های استعاره، تشبیه و تشخیص استفاده شده است.
مثال: قلبی که تکه‌هایش لانه‌ی کبوتر عشق است؛ کبوتری که لانه‌ی خود را رها کرده است... .
در این جا دلنگار قلبش را به لانه کبوتری تشبیه کرده که کبوتر لانه اش را رها کرده مثل یاری که از عشق خود دل کند و رفت.
? نقد از نظر نگارش:
در نگارش فاصله و نیم فاصله رعایت شود تا حین خواندن خواننده با سردرگمی‌ رو‌به رو نشود
مثال: من‌را ❌
من را ✅
گل‌رز ❌
گل رز ✅
علائم نگارشی درست بکار رود
مثلا بعد از گفت باید از : «» استفاده شود
? نکات کلیدی:
_ علائم نگارشی رعایت شود.
_ فاصله نیم فاصله رعایت شود.
_ پیشنهاد می‌شود می‌توان از حشو‌ و اضافه گویی جلوگیری شود.

? با آرزوی موفقیت مستدام ?

منتقد: @صدف درویش نژاد
دلنگار: @DiMond

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین