اخبار ورزشی پرسپولیس

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ......!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اخبار روز فوتبال پرسپولیس

خبرگذاری نگین رررررررم
با ما همراه باشید?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ستاره لژیونر با پرسپولیس قرارداد بست
رضا اسدی به پرسپولیس پیوست.

ستاره لژیونر با پرسپولیس قرارداد بست

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رضا اسدی یکی از بازیکنان مورد نظر یحیی گل محمدی در نقل و انتقالات تابستانی است. در ابتدا یحیی گل محمدی به اسدی اعلام کرده بود می خواهد از او در پست دفاع وسط استفاده کند ولی این بازیکن علاقه مند است در پست هافبک دفاعی به میان برود.
حالا با توجه به جدایی احمد نوراللهی به نظر می رسد راه برای حضور رضا اسدی در پرسپولیس کمی هموارتر شده است.
اسدی به مدیران باشگاه پرسپولیس اعلام کرده روز شنبه به تهران آمده و برای مذاکره با سرخ ها راهی محل باشگاه می شود. باید دید درنهایت رضا اسدی سرخ پوش می شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رضا اسدی یکی از بازیکنان مد نظر یحیی گل‌محمدی و جزو گزینه‌های نقل و انتقالاتی پرسپولیس است که طی روزهای اخیر عنوان شد بنابر دلایل مختلف هنوز به پیشنهاد سرخ‌پوشان پاسخ مثبت نداده و بر سر مسائل مالی هم به توافق نرسیده است.

این هافبک 25 ساله که فوتبال خود را در سپاهان آغاز کرد و طی سالیان اخیر برای نفت تهران، سایپا و تراکتور به میدان رفت، پس از تجربه قهرمانی در جام حذفی همراه با سرخ‌پوشان تبریزی راهی اتریش شد و در یک فصل گذشته عضو باشگاه سن‌پولتن بود ولی اکنون دوباره زمزمه‌هایی مبنی بر بازگشتش به ایران و حضور در پرسپولیس مطرح شده است.

رضا اسدی در خصوص اینکه گفته می‌شود درخواست 10 میلیاردی از پرسپولیس داشته است، اظهار کرد: سه سال است باشگاه پرسپولیس من را می‌خواهد و در نقل و انتقالات مذاکره می‌کند، اما در این مقطع ما نه مذاکره‌ای داشته‌ایم و نه حرفی زده‌ایم. واقعا من نمی‌دانم این همه خبر و هجمه از کجا می‌آید.

او ادامه داد: همه می‌دانند من نه بازیکن جنجالی هستم و نه بازیکنی هستم که حاشیه‌ای به وجود بیاورم. در هر تیمی بودم، نشان دادم که کار خودم را انجام می‌دهم ولی متاسفانه در یک هفته گذشته آنقدر خبر اشتباه درباره خودم خواندم که واقعا تعجب می‌کنم.

هافبک ایرانی سن‌پولتن در خصوص اینکه گفته می‌شود فقط بر سر مبلغ قرارداد با پرسپولیس توافق نکرده است، گفت: من هیچ مذاکره‌ای با پرسپولیس و هیچ باشگاه ایرانی نکرده‌ام، اصلا در ایران نیستم و الان در اتریش هستم. واقعا دلیل اخبار اشتباه را نمی‌دانم و شاید یک سری هم می‌خواهند با این کارها به اهداف خودشان برسند.

اسدی عنوان کرد: یکبار می‌گویند رقم قرارداد گفته‌ام، یکبار عنوان می‌کنند بخاطر مدت قرارداد نیامده‌ام و از این دست مسائل. اگر قرار باشد مذاکره‌ای با پرسپولیس یا هر باشگاه دیگری صورت بگیرد، این مذاکره تلفنی نخواهد بود. باید دو طرف پشت یک میز بنشینند و مذاکره کنند.

او در خصوص جدایی‌اش از سن‌پولتن اتریش ابراز کرد: در حال مذاکره برای جدایی از باشگاه سن‌پولتن هستم و به زودی رضایت‌نامه‌ام را می‌گیرم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خبر هولناک درباره باشگاه پرسپولیس

با این حال روز گذشته فیفا به پرسپولیس بابت پرداخت مطالبات گابریل کالدرون ضرب‌الاجل ۳۰ روزه داد تا مطالبات این مربی و خواکین دستیارش پرداخت شود.

فیفا در رای خود، از روز ابلاغ ۱۸ مرداد به سرخ‌ها ۳۰ روز مهلت پرداخت داد تا این پرونده را تسویه کند. در صورتی که باشگاه پس از این ۳۰ روز مبالغ یاد شده را به صورت کامل پرداخت نکرده باشد، پنجره نقل و انتقال تا روز پرداخت کامل بسته خواهد شد.

راهکار اصلی باشگاه مزایده برای انتقال کارگزار است. ابراهیم شکوری از قطع همکاری با کارگزار خبر داد. بلافاصله پس از قبول اقاله قرارداد توسط کارگزار مسوولان باشگاه روند مزایده را آغاز خواهند کرد و پس از نهایی شدن مزایده با دریافت پیش پرداخت جلوی جریمه باشگاه پرسپولیس را بگیرند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جانشین شهریار پرسپولیس مشخص شد!

با اعلام یک منبع آگاه؛ در صورتی که پرسپولیس موفق به انتقال نهایی شهریار مغانلو نشود، باب مذاکره نهایی را با حامد پاکدل مهاجم تیم آلومینیوم و فراز امامعلی مهاجم ریزنقش مس رفسنجان باز خواهد کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شهریار مغانلو چقدر برای پرسپولیس آب خورد؟

مغانلو در نیم فصل دوم لیگ بیستم حدود 50 هزار یورو برای پرسپولیس آب خورد اما انصافاً در چند بازی حساس عملکرد خوبی داشت و توانست تا حد بسیار زیادی انتظارات را برآورده کند.حالا اما شنیده می شود سپاهان او را می خواهد و حاضر است تا ۵۰۰ هزار یورو هم بپردازد. البته مسئولان باشگاه سپاهان در این مورد سکوت کرده اند اما اگر این خبر واقعیت داشته باشد، پرسپولیس دیگر نمی‌تواند این مهاجم را حفظ کند. پرسپولیسی‌ها به فکر افتاده اند که اگر نتوانند با قرارداد قطعی مغانلو را به تیمشان بیاورند، بار دیگر او را قرض بگیرند اما این به شرطی است که سپاهان شهریار را نخواهد. از طرفی شنیده می‌شود قرارداد سجاد شهباززاده با سپاهان تمام شده و محرم نویدکیا خیلی نظر مثبتی روی او ندارد. به همین دلیل هیچ بعید نیست که مغانلو سر از سپاهان در آورد و شهباززاده پرسپولیسی شود .

همان طور که می‌دانید سجاد سابقه حضور در استقلال و گلزنی به پرسپولیس در یکی از دربی‌های تهران را هم دارد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مهاجم پرسپولیس در پرتغال!

شهریار مغانلو به شدت به دنبال ادامه همکاری با باشگاه پرسپولیس است. او اگرچه پیشنهاد بسیار بالایی از تیم سپاهان و چند باشگاه لیگ برتری و حتی یکی از تیم های قطری دارد اما به شدت به دنبال تمدید قرارداد با سرخ پوشان است.

از این رو طی چند روز آینده و پس از این که وکیلش وضعیت جسمی بهتری پیدا کرد، قرار است راهی کشور پرتغال شده و در مذاکره رو در رو با مدیر ورزشی باشگاه پرتغالی در خصوص آینده اش صحبت کند. نزدیکان مغانلو می گویند در این جلسه شهریار قرار است به مدیران سانتاکلارا در خصوص علاقه اش به پرسپولیس بگوید. در نهایت باید دید سرنوشت شهریار مغانلو چه خواهد شد؛ پرتغال، قطر یا لیگ ایران؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ستاره پرسپولیس سپاهانی شدنش را تکذیب نکرد!

شهریار مغانلو در واکنش به خبر توافق سپاهان با تیم سانتاکلارا بر سر انتقال او به نقش جهان گفت: باور کنید اصلاً در جریان این موضوع نیستم و هیچ اطلاعی در این خصوص ندارم و فقط مثل شما این اخبار را در رسانه‌ها و فضای مجازی خوانده‌ام.

او‌ ادامه داد: فعلا درحال استراحت‌هستم و بعداز یک فصل خیلی طولانی و سخت نیاز دارم چند روز استراحت کنم و بعد از آن مشخص خواهد شد که تکلیفم چیست

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تصمیم مهم پرسپولیسی ها قبل از بازی با سپاهان

کادرفنی و مدیریتی پرسپولیس در آستانه بازی حساس مقابل پیکان از بازیکنان تیم درخواست کرده برای حفظ آرامش و تمرکز بیشتر و البته دوری از حواشی از گفتگو و مصاحبه خودداری کنند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین