مناجات دعای نماز

سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است.

مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
نویسنده رسمی ادبیات
پرسنل کافه‌نـادری
4,413
پسندها
پسندها
21,351
امتیازها
امتیازها
813
سکه
1,000

2 - دعاهای نماز​

1 - قبل از تکبیرة الاحرام :
یا محسن قد اتاک المسی ء وقد امرت المحسن ان یتجاوز عن المسی ء انت المحسن و اءنا المسی ء بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی
(ای خدایی که به بندگان احسان می کنی ، بنده گنهکار به در خانه تو آمد، و تو امر کرده ای که نیکوکار از گنهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گناهکار، به حق محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم ) رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیهایی که می دانی از من سر زده بگذر)(110).

2 - قبل از خواندن حمد در رکعت اول :
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم :
(پناه می گیرم و التجا می نمایم به معبود حق و خداوند مطلق ، از شر وسوسه دیو فریبنده سرکش )(111).

3 - بعد از تمام شدن حمد:
الحمد لله رب العالمین :
(حمد و ستایش مخصوص خداست که پروردگار جهانیان است )(112).

4 - بعد از خواندن سوره توحید:
کذالک الله ربی :
(چنین است پروردگار من )(113).

5 - بعد از برخاستن از رکوع :
سمع الله لمن حمده :
(خدا بشنود و بپذیرد ثنای کسی که او را ستایش می کند)(114).

6 - صلوات در رکوع و سجود:
اللهم صل علی محمد و آله :
(خداوندا، بر محمد و خاندان او درود بفرست )(115).

7 - در حال برخاستن برای رکعت بعد:
بحول الله و قوته اقوم و اقعد:
(به یاری خدا و نیروی او برمی خیزم و می نشینم )(116).

8 - بعد از تمام شدن تشهد:
و تقبل شفاعته وارفع درجته :
(و بپذیر درخواست شفاعتش را درباره امتش و رفیع گردان درجه او را)(117).

9 - بین دو سجده و تسبیحات اربعه :
استغفر الله ربی و اتوب الیه :
(طلب آمرزش و مغفرت می کنم از خداوندی که پرورش دهنده من است و به سوی او بازگشت می نمایم )(118).

10 -
پیش از تشهد:
((الحمد لله )):
(حمد سپاس مخصوص خداوند است .)
و یا:بسم الله و بالله و الحمدلله خیر الاسماء لله
(به نام خداوند بزرگی که سزاوار پرستش است و به خدای یکتای جل جلاله ، که همه ستایشها و ثناها برای او می باشد و بهترین نامها مخصوص ‍ اوست )(119).

11 -
بعد از سلام نماز:
اللهم صل علی محمد و آله :
(خداوندا، درود فرست بر محمد و خاندان او.)

12 - در سجده ها دعا کند و از خدا حاجت بخواهد و این دعا را بخواند:
یا خیر المسؤ ولین و یا خیر المعطین ارزقنی و ارزق عیالی من فضلک فانک ذوالفضل العظیم
(ای بهترین کسی که از او سؤ ال می کنند، و ای بهترین عطا کنندگان ! روزی بده به من و عیال من از فضل خودت ، پس بدرستی که تو دارای فضل بزرگی )(120).

13 -
روایت است از امام صادق (علیه السلام ) که نمازگزار در بین قدمهای خود نگاه کند، و قبل از ذکر تسبیح ((سبحان ربی العظیم و بحمده )) این دعا را بخواند:
اللهم لک رکعت ، و لک اسلمت ، و بک آمنت ، و علیک توکلت ، و انت ربی ، خشع لک سمعی و بصری و شعری و بشری و لحمی و دمی و مخی و عصبی و عظامی و ما اءقلته قدمای غیر مستنکف و لا مستکبر و لا مستحسر
(خداوندا بر تو رکوع کردم ، و تسلیم تو شدم ، و به تو ایمان آوردم ، و بر تو توکل نمودم ، و تو پروردگار منی . گوش و چشم و مو و پوست و گوشت و خون و مغز و پی و استخوانهای من و هر آنچه که قدمهایم به روی خود برداشته (تمامی اعضاء و جوارح من ) برای تو خاشع و فروتن است ، در حالی که نه عار دارد، و نه متکبر است ، و نه خسته و ملول شونده )(121).

14 - قبل از تسبیح سجده ، دعایی که از امام صادق (علیه السلام ) روایت شده ، بخواند:
اللهم لک سجدت ، و بک آمنت ، و لک اسلمت ، و علیک توکلت ، وانت ربی ، سجد وجهی للذی خلقه ، و شق سمعه و بصره ، الحمد لله رب العالمین ، تبارک الله احسن الخالقین :
توکل نمودم ، و تو پروردگار منی . رویم برای آن کسی سجده نمود که آن را آفریده ، و چشم گوش آن را ظاهر ساخته است . سپاس از آن خداست که پروردگار عالمیان است ، و مقدس است خداوند، که بهترین آفرینندگان است .)(122)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین