M mobina banoo کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 26 پسندها پسندها 16 امتیازها امتیازها 3 سکه 6 1/15/24 #1 بدترین کابوستون چی بوده که هنوزن یادش میوفتید مو به تنتون سیخ میشه؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
آ آئـــیـــنـــا کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 8 امتیازها امتیازها 38 سکه 0 1/15/24 #2 دیدم سر نگین گربه شده. @نگین قاسم پور گیسو داره کنفرانس ادبی میده. @Dr.G.Aramis حوری مرده. @Hoori♡ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
M mobina banoo کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 26 پسندها پسندها 16 امتیازها امتیازها 3 سکه 6 1/15/24 #3 من خواب دیدم یک زامبی معتاد شده بود تو پارک از ساقیش داشت چیزی میگرفت ترسناک نیست بیشتر چرت بود?تازه بعدش ادم از جلوش رد شد و هیچ ری اکشنی نشون نداد? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
من خواب دیدم یک زامبی معتاد شده بود تو پارک از ساقیش داشت چیزی میگرفت ترسناک نیست بیشتر چرت بود?تازه بعدش ادم از جلوش رد شد و هیچ ری اکشنی نشون نداد?
F FAREWELL مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 922 امتیازها امتیازها 223 سکه 66 1/15/24 #4 خواب دیدم گیر کردم توی یه فریزر داشتم یخ میزدم هرچی داد میزدم هیچکس درو باز نمیکرد اخرم یخ زدم?? یکم خنده داره ولی واقعا حس بدی بود! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
خواب دیدم گیر کردم توی یه فریزر داشتم یخ میزدم هرچی داد میزدم هیچکس درو باز نمیکرد اخرم یخ زدم?? یکم خنده داره ولی واقعا حس بدی بود!