جملات بزرگان فلسفه در مورد آرزو

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع شآهین
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فرناندو پسوآ

من آنچه را که آرزو نمی کنم، آرزو می کنم و از آن چیزی دوری می گزینم که ندارم. من نه می توانم هیچ باشم و نه همه چیز؛ من پل گذر میان آنی که ندارم و آنی که نمی خواهم، هستم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فریدریش نیچه

ای فایده باوران، حتی شما نیز هر فایده ای را به مثابه ارابه خواست خویش دوست می دارید. آیا شما نیز از سر و صدای چرخهای آن ناراحت نیستید؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فریدریش نیچه

آنک یک حسود؛ برای او آرزو نکنید که بچه دار شود. او حتی نسبت به بچه ها حسادت خواهد کرد، زیرا دیگر نمی تواند مانند آنها شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فرناندو پسوآ

امید برای کسانی وجود دارد که از آرزو برخوردارند و عشق برای کسانی وجود دارد که برایشان دادن به معنای گرفتن است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امام علی (ع)

سودمندترین داروها رها کردن آرزوهاست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آندره موروا

امید و رویای یک مرد عمل این است که در زمانهای بی نهایت دشوار و در موارد پیچیده و سخت، نسبت به ادراک حیوانی و هوش فطری خویش اطمینان خاطر کامل به دست آورد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فریدریش نیچه

فریبکارانه ترین روش در تباه کردن یک آرمان این است که از آن با دلایل سفسطه آمیز به عمد حمایت کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ویلیام شکسپیر

مردم بینوا و تیره بخت، درمانی جز امید ندارند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فریدریش نیچه

اگر روزی تصمیم بگیریم گوش را حتما بر بهترین استدلالها ببندیم، نشانه ای از شخصیتی قوی را در وجود خویش داریم، یعنی خواست گاه و بی گاه حماقت.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یوهان ولفگانگ فون گوته

حتی کودکان نیز آرزو دارند و اگر ما خبر نداریم برای این است که نمی توانند سخن بگویند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فرناندو پسوآ

شعر، بیان آرمان با احساس به زبان دیگر است که هیچ کس به کار می بندد، چرا که هیچ کس به مانند شعر ل*ب به سخن نمی گشاید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فرناندو پسوآ

همه ی انسان های کم قابلیت آرزو می کنند که شخصیت برتر و انسان مُهلک [ =نیست کننده ] بشوند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امام علی (ع)

آن کس که در پی آرزوی خویش تازد ، مرگ او را از پای در آورد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امام صادق (ع)

هركه دل به دنيا بندد ، به سه خصلت دل بسته است: 1- اندوهي كه پايان ندارد 2- آرزويي كه بدست نيايد 3- اميدي كه به آن نرسد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یوهان ولفگانگ فون گوته

حتی هنگام مرگ نیز وابستگی به قوت اراده و نیروی خواستن در ما وجود دارد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آبراهام لینکلن

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یوهان ولفگانگ فون گوته

مردمان جهان از خُرد تا بزرگ، تارهای سست از آرزوهای گران بر گرد خویش می تنند و خود، عنکبوت وار میان آنها جای می گیرند. ناگهان ضربت جارویی این تارهای سست را از هم می گسلد. آنگاه همه فریاد بر می آورند که کاخی آراسته به دست ستم ویران شده است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میلان کوندرا

رمان نویس اهمیت زیادی برای ایده های خود قایل نیست. او یک کاشف است که کورمالانه می کوشد تا جنبه ی ناشناخته ای از وجود را آشکار کند. رمان نویس مسحور [ =شیفته] رای و آوای خود نیست، بلکه مسحور شکلی است که دنبال می کند و تنها شکل هایی که به خواست های رویایش پاسخ می دهد، جزیی از اثر او هستند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هنری وادزورث لانگ‌فلو

ای دلهای کوچک که سخت تب آلود و ناشکیبا می تپید و می زنید، با آرزوهایی سخت نیرومند و بی انتها؛ قلب من که زمانی بس دراز از هیجانها درخشیده و افروخته مانده، اکنون به خاکستر بدل شده، و آتشهای خود را می پوشاند و پنهان می کند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فریدریش نیچه

آنچه والا بودن یک فرد را ثابت می کند، کرده های او نیست چون بیخ و بن آنها روشن نیست و معانی گوناگونی دارند؛ والایی در ایمان به هدف و آرمان است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین