ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #1 نه هر قسمت که پیش آید نشاطست نه هر پایه که زیرافتد بساطست چو روزی بخش ما روزی چنین کرد گهی روزی دوا باشد گهی درد خردمند آن بود کو در همه کار بسازد گاه با گل گاه با خار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
نه هر قسمت که پیش آید نشاطست نه هر پایه که زیرافتد بساطست چو روزی بخش ما روزی چنین کرد گهی روزی دوا باشد گهی درد خردمند آن بود کو در همه کار بسازد گاه با گل گاه با خار
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #2 در حلقه عشق جان فروشم بیحلقه او مباد گوشم گویند ز عشق کن جدائی کاینست طریق آشنائی من قوت ز عشق میپذیرم گر میرد عشق من بمیرم پرورده عشق شد سرشتم جز عشق مباد سرنوشتم آن دل که بود ز عشق خالی سیلاب غمش براد حالی یارب به خدایی خدائیت وانگه به کمال پادشائیت کز عشق به غایتی رسانم کو ماند اگر چه من نمانم از چشمه عشق ده مرا نور واین سرمه مکن ز چشم من دور گرچه ز ** عشق مستم عاشقتر ازین کنم که هستم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
در حلقه عشق جان فروشم بیحلقه او مباد گوشم گویند ز عشق کن جدائی کاینست طریق آشنائی من قوت ز عشق میپذیرم گر میرد عشق من بمیرم پرورده عشق شد سرشتم جز عشق مباد سرنوشتم آن دل که بود ز عشق خالی سیلاب غمش براد حالی یارب به خدایی خدائیت وانگه به کمال پادشائیت کز عشق به غایتی رسانم کو ماند اگر چه من نمانم از چشمه عشق ده مرا نور واین سرمه مکن ز چشم من دور گرچه ز ** عشق مستم عاشقتر ازین کنم که هستم
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #3 همه عالم تنست و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل چونکه ایران دل زمین باشد دل ز تن به بود یقین باشد زان ولایت که مهتران دارند بهترین جای بهتران دارند آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
همه عالم تنست و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل چونکه ایران دل زمین باشد دل ز تن به بود یقین باشد زان ولایت که مهتران دارند بهترین جای بهتران دارند
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #4 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #5 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #6 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #7 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #8 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #9 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا الماس شاعـر شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 853 پسندها پسندها 1,545 امتیازها امتیازها 183 سکه 175 1/15/24 #10 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24