K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #1 انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان بسمه تعالی انجمن کافه نویسندگان دو بیتی شامل ۴ مصراع و دو بیت است! دوبیتیهای زیبا و خاص را در اینجا قرار دهید. در صورت امکان نام شاعر را هم ذکر کنید. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان بسمه تعالی انجمن کافه نویسندگان دو بیتی شامل ۴ مصراع و دو بیت است! دوبیتیهای زیبا و خاص را در اینجا قرار دهید. در صورت امکان نام شاعر را هم ذکر کنید.
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #2 انجمن کافه نویسندگان ﮔﻔﺘﻨﺪ ﭼﻨﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﭼﻨﺎﻧﯿﻢ ﺩﺭﯾﻐﺎ ... ﺍﯾﻨﻬﺎ ﻫﻤﻪ ﻻﻻﯾﯽ ﺧﻮﺍﺑﺎﻧﺪﻥ ﻣﺎ ﺑﻮﺩ ! ای کاﺵ ﺩﺭِ ﺩﯾﺰﯼ ﻣﺎ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯽ ﻣﺎﻧﺪ ﯾﺎ ﮐﺎﺵ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮔﺮﺑﻪ ﮐﻤﯽ ﺷﺮﻡ ﻭ ﺣﯿﺎ ﺑﻮﺩ! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان ﮔﻔﺘﻨﺪ ﭼﻨﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﭼﻨﺎﻧﯿﻢ ﺩﺭﯾﻐﺎ ... ﺍﯾﻨﻬﺎ ﻫﻤﻪ ﻻﻻﯾﯽ ﺧﻮﺍﺑﺎﻧﺪﻥ ﻣﺎ ﺑﻮﺩ ! ای کاﺵ ﺩﺭِ ﺩﯾﺰﯼ ﻣﺎ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯽ ﻣﺎﻧﺪ ﯾﺎ ﮐﺎﺵ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮔﺮﺑﻪ ﮐﻤﯽ ﺷﺮﻡ ﻭ ﺣﯿﺎ ﺑﻮﺩ!
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #3 انجمن کافه نویسندگان خودک*شی، مرگ قشنگی که به آن دل بستم. دست کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم. گاه و بی گاه، پر از پنجرههای خطرم! به سرم میزند این بار حتماً بپرم! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان خودک*شی، مرگ قشنگی که به آن دل بستم. دست کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم. گاه و بی گاه، پر از پنجرههای خطرم! به سرم میزند این بار حتماً بپرم!
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #4 انجمن کافه نویسندگان اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من خاک من گل شود و گل شکفد از گل من تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من خاک من گل شود و گل شکفد از گل من تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #5 انجمن کافه نویسندگان آن یار که در سینه جنون دارم ازو در هر مژه صد قطره خون دارم ازو کُنجی و دَمی و مَحرمی میطلبم تا شرح دهم که حال چون دارم ازو آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان آن یار که در سینه جنون دارم ازو در هر مژه صد قطره خون دارم ازو کُنجی و دَمی و مَحرمی میطلبم تا شرح دهم که حال چون دارم ازو
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #6 انجمن کافه نویسندگان اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد جز غـم که هزار آفرین بر غم باد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد جز غـم که هزار آفرین بر غم باد
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #7 انجمن کافه نویسندگان والله که شهر بیتو مرا حَبس میشود آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست زین همرَهان سُست عناصر دلم گرفت شیرِخدا و رستمِ دستانم آرزوست! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان والله که شهر بیتو مرا حَبس میشود آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست زین همرَهان سُست عناصر دلم گرفت شیرِخدا و رستمِ دستانم آرزوست!
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #8 انجمن کافه نویسندگان غم اگر بهانه کرده، که زند دم از جدایی نهراسم از هجومش، که مهیّایِ نبردم تو نگفتی ام کجایی، سحرم نظر فکندم مگرم صبا بگوید، به کجا پی ات بگردم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان غم اگر بهانه کرده، که زند دم از جدایی نهراسم از هجومش، که مهیّایِ نبردم تو نگفتی ام کجایی، سحرم نظر فکندم مگرم صبا بگوید، به کجا پی ات بگردم
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #9 انجمن کافه نوییندگان گرچه زخمم زده ای باز زنیت داری پرچم عشق همین گوشه پیراهن توست من که آبستن دنیای پر از تشویشم خوش به حال تو که آسودگی آبستن توست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نوییندگان گرچه زخمم زده ای باز زنیت داری پرچم عشق همین گوشه پیراهن توست من که آبستن دنیای پر از تشویشم خوش به حال تو که آسودگی آبستن توست
K Kallinu مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 5,152 پسندها پسندها 18,866 امتیازها امتیازها 483 سکه 167 1/18/24 #10 انجمن کافه نویسندگان کم نامه خاموش برایم بفرست از حرف پرم گوش برایم بفرست دارم خفه می شوم در این تنهایی لطفا کمی آغو*ش برایم بفرست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان کم نامه خاموش برایم بفرست از حرف پرم گوش برایم بفرست دارم خفه می شوم در این تنهایی لطفا کمی آغو*ش برایم بفرست