C CheatCheat عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته حمایت مدیر ارشد پشتکار خوب برتر فصل خلاقیت مدیر رسمی وفاداری فعال نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,250 پسندها پسندها 7,186 امتیازها امتیازها 388 سکه 924 1/28/24 #11 ادواردو عید تحویل بدین انتشارات و چاپش کنید/:
رویاrnk طراح وبتون طـراح مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 102 پسندها پسندها 179 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 1/10/25 #12 کاش حداقل یکی از شما ها تلاش میکرد برای شناختنم نخواستین وگرنه من همیشه آماده جواب دادن به سوالاتون بودم
کاش حداقل یکی از شما ها تلاش میکرد برای شناختنم نخواستین وگرنه من همیشه آماده جواب دادن به سوالاتون بودم
RPR" رمانخـور رمانخـور نویسنده نوقلـم محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,798 پسندها پسندها 11,183 امتیازها امتیازها 523 سکه 2,446 1/31/25 #13 Monji گفت: انجمن کافه نویسندگان اگه بگن چند دقیقه بیشتر زنده نیستی و تنها می تونی یه جمله بگی، اون جمله چیه؟ یه جمله بگو...!*اسپم ممنوع کلیک کنید تا گسترش یابد... همیشه زود قضاوتم کردین یا بجای منم بخندین...
Monji گفت: انجمن کافه نویسندگان اگه بگن چند دقیقه بیشتر زنده نیستی و تنها می تونی یه جمله بگی، اون جمله چیه؟ یه جمله بگو...!*اسپم ممنوع کلیک کنید تا گسترش یابد... همیشه زود قضاوتم کردین یا بجای منم بخندین...