worning.f طراح و گرافیست آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 108 پسندها پسندها 45 امتیازها امتیازها 28 سکه 40 55 دقیقه قبل #271 تاجِرِ غَم گفت: آره چقد انجمنو دوس داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... حس خاصی ندارم چرا کافه نویسندگانو انتخاب کردی؟
تاجِرِ غَم گفت: آره چقد انجمنو دوس داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... حس خاصی ندارم چرا کافه نویسندگانو انتخاب کردی؟
دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مـدرس مترجم مشاور کپیـست داور آکادمی محبوب مسئولیت پذیر حرفه ای پشتکار خوب برتر فصل ارزشمند حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,518 پسندها پسندها 8,860 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,737 49 دقیقه قبل #272 worning.f گفت: حس خاصی ندارم چرا کافه نویسندگانو انتخاب کردی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... چون حداقلش مدیر مسئولاش بچه نیستن جوگیر نیستن سبزی هم برای پاک کردن ندارن و جایی هست که کیفیت حرف اول میزنه همین سوال
worning.f گفت: حس خاصی ندارم چرا کافه نویسندگانو انتخاب کردی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... چون حداقلش مدیر مسئولاش بچه نیستن جوگیر نیستن سبزی هم برای پاک کردن ندارن و جایی هست که کیفیت حرف اول میزنه همین سوال
worning.f طراح و گرافیست آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 108 پسندها پسندها 45 امتیازها امتیازها 28 سکه 40 47 دقیقه قبل #273 دیـوا گفت: چون حداقلش مدیر مسئولاش بچه نیستن جوگیر نیستن سبزی هم برای پاک کردن ندارن و جایی هست که کیفیت حرف اول میزنه همین سوال کلیک کنید تا گسترش یابد... انجمنای زیادی بودم و فعالیتای زیادی کردم ولی اکثرا یا بچه بودن یا بیلیاقت گفتم ی بارم اینجا رو امتحان کنم شاید همه مثل هم نباشن. بهترین رنک انجمن؟
دیـوا گفت: چون حداقلش مدیر مسئولاش بچه نیستن جوگیر نیستن سبزی هم برای پاک کردن ندارن و جایی هست که کیفیت حرف اول میزنه همین سوال کلیک کنید تا گسترش یابد... انجمنای زیادی بودم و فعالیتای زیادی کردم ولی اکثرا یا بچه بودن یا بیلیاقت گفتم ی بارم اینجا رو امتحان کنم شاید همه مثل هم نباشن. بهترین رنک انجمن؟