تا حالا تو امتحانا تقلب کردی؟ تعریف کن

خودم شروع میکنم دوستان
من تا به حال به خودم کلمه‌ی باهوش رو نسبت ندادم ولی کلا از به دست اوردن چیزی با نامردی خوشم نمیاد (اره جون عمم اصلا هم بخاطر ریسکش نیست:sisi1)
ولی متاسفانه من کلاس چهارم بعد بیست گرفتن ریاضی و علوم بدون باز کردن کتاب یه نگاه به قرآن انداختم
نمیدونم یادتونه یا نه (خودمم دقیق یادم نیست:/) ولی قرآن دبستان یه چیزی داشت به نام پیام‌های دریایی؟:/ خیلی اسمش عجیب بود:/ نور دریا؟ حالا هر چی که بود من دیدم این چیز میزای دریایی کلش عربیه اصلا مغز من اونقدر جا نداره حفظ کنم
هیچی دیگه امتحان شروع شد من خیلی تابلو یه کتاب گذاشته بودم تو جامیزم
داشتم خوشحال و شاد و خندان تقلب مینوشتم یهو دیدم یکی از همکلاسیام مثل جغد بهم خیره شده (لازم نیست بگم تا سال هشتم همه تو کلاسا به دلایل نامعلومی به خون من تشنه بودن؟)
رفت گذاشت کف دست معلمه
معلمه هم قشنگ مادر فولادزره
برگه رو گرفت
منم نشستم التماس و خواهش و درخواست حداقل پسش بده به تقلب که نرسیدم لااقل برگه صفر بدون تقلب بگیرم
اینم گفت باشه و بدون لحاظ کردن برگه رو داد بهم
و من هیچی ننوشتم
دوباره دادم بهش
با یه خنده موذیانه علاوه بر صفر دادن یه طومارم برای خانوادم منگنه کرد بهش که اگه بگم محتواش این بود که دختر شما یک جانی خطرناک است و به طرز مجرمانه‌ای در امتحاناتش تقلب می‌کند و حضور چنین جنایت‌کار وحشتناکی در جامعه باعث رعب و وحشت عمومی است دروغ نگفتم:/
از اون موقع تا حالا (که همون موقع هم به مرحله تقلب نرسید) تا الان یه بارم تقلب نکردم:/

آخرین ویرایش:
زیاد تا دلت بخواد
سر امتحان عربی با ب*غل دستیم برگه هامون رو عوض کردی
موقع تحویل وقت نشد جا به جا کنیم معلم اسم هارو خوند تا برگه هارو تحویل بدیم من برگه ی اون اون برگه منو داد و معلم فهمید🤣

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اره بابا 200 بار😐

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زیادن نمی‌دونم کدومشو بگم..
ولی @yasaman.B حتی یه بارم تقلبی نکرده خواهر پاک و مظلومم💔🤣

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
اونایی که میگن تا حالا تقلب نکردیم سر دسته تقلب کارا بودن🤣😂اعتراف کن
نامسلمون-_-
از هانا بپرس تو ی مدرسه بودیم از بچگی...خدا سر شاهده عمرا اگ تقلب بلد باشم...عرضشو ندارم لو میرممم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

سارا سادات

کاربر جدید
کاربر انجمن
30
پسندها
پسندها
8
امتیازها
امتیازها
8
سکه
0
آره تو کل زندگیم به بار تقلب کردم اون جوابایی که بلد بودم رو نوشتم بقیشو ول کردم بعد تا مراقب بفهمه با هزار بدبختی با دوست صمیمیم برگه هامون رو تبدیل کردیم یعنی برگه من تو دست اون و برگه اون تو دست من اومد چرت پرت نوشتیم بعدم اون مال منو تحویل داد من مال اونو به همین سادگی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین