ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم ژورنالیست مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,007 پسندها پسندها 5,388 امتیازها امتیازها 453 سکه 122 1/20/24 #1 بعضی وقتا دوستت دارم کافی نیست.. شما به جاش چی میگید؟ :) نمونه: من تو رو "داری میری مواظب خودت باش" دارم :aiwan_light_heart:
بعضی وقتا دوستت دارم کافی نیست.. شما به جاش چی میگید؟ :) نمونه: من تو رو "داری میری مواظب خودت باش" دارم :aiwan_light_heart:
C CheatCheat عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته حمایت مدیر ارشد پشتکار خوب برتر فصل خلاقیت مدیر رسمی وفاداری فعال نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,250 پسندها پسندها 7,186 امتیازها امتیازها 388 سکه 924 1/20/24 #2 Zizi گفت: بعضی وقتا دوستت دارم کافی نیست.. شما به جاش چی میگید؟ :) نمونه: من تو رو "داری میری مواظب خودت باش" دارم :aiwan_light_heart: کلیک کنید تا گسترش یابد... من تو رو "رسیدی؟" دارم من تو رو "شام خوردی؟" دارم من تو رو "فدای سرت (بعد کلی اذیت)" دارم من تو رو "هیچوقت جایی نرو" دارم
Zizi گفت: بعضی وقتا دوستت دارم کافی نیست.. شما به جاش چی میگید؟ :) نمونه: من تو رو "داری میری مواظب خودت باش" دارم :aiwan_light_heart: کلیک کنید تا گسترش یابد... من تو رو "رسیدی؟" دارم من تو رو "شام خوردی؟" دارم من تو رو "فدای سرت (بعد کلی اذیت)" دارم من تو رو "هیچوقت جایی نرو" دارم
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم ژورنالیست مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,007 پسندها پسندها 5,388 امتیازها امتیازها 453 سکه 122 1/20/24 #3 من تو رو "تا منو داری غم نداری" دارم من تو رو "منو دوسم داری؟" دارم
آلفای خاکستریآلفای خاکستری عضو تأیید شده است. مدیر تالار اخبار + تالار موسیقی + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,065 پسندها پسندها 3,255 امتیازها امتیازها 328 سکه 629 1/20/24 #4 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
گیلـهـ واگیلـهـ وا عضو تأیید شده است. کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 735 پسندها پسندها 1,182 امتیازها امتیازها 183 سکه 98 1/20/24 #5 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
ا افسونگر نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 579 پسندها پسندها 1,253 امتیازها امتیازها 153 سکه 225 1/20/24 #6 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)