فیلم قفلی فیلم های قفلی|sambal

zhinazhina عضو تأیید شده است.

مدیر روابط عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر روابط عمومی
مدیر رسـمی تالار
منتقد
ژورنالیست
نویسنده نوقلـم
گـرگینـه
مقام‌دار برتر سال
845
پسندها
پسندها
5,005
امتیازها
امتیازها
348
داخل این تاپیک فیلم های قفلی و موردعلاقه @sambal قرار میگیرد.
لطفا هیچ پیام غیرمربوطی داخل این تاپیک ارسال نگردد توسط اشخاص دیگر.
باتشکر🌹

اولین فیلمی که نباید ببینید Funny games بازی‌های سرگرم کننده است. یکی از اون فیلم‌هایی که صدبار سعی کردم تا آخر ببینم و موفق نشدم. ببینیم شما می‌تونید از پس این فیلم بر بیایید یا نه.
images

قول میدم خوب اعصابتون رو خورد و خاکشیر کنه. خیلی خوب و عالی کاملاً تضمینی.

دومین فیلمی که نباید ببینید پرتقال کوکی استنلی کوبریک عزیز و نازنین هست. مغز شویی درون مایه این فیلمه، این موضوع که رابطه جن*سی چیز بدیه رو جوری هجو کرده که مغزت سوت می‌کشه.
هشدار: صحنه‌های این فیلم تقریباً برای هیچ بیننده‌ایی مناسب نیست.
images

تصویر بالا از نقد روزنامه گاردین به این فیلم است.

آخرین ویرایش:
سریال بعدی که نباید ببینید GLEE کلوب آواز یا کلوب شادی ترجمه شده است. در این سریال یک سری نوجون هستند که آواز می‌خونن و میرقصن. که هردو چیزهای بدی هست. کلاً درباره فرهنگی صحبت می‌کنه که همه چیزش از نظر ماها جیزه پس این رو هم نبینید.
MV5BMjUwYWRkMDItYTNkNy00OWQ0LWJhYTQtNzI3MWFmMmI3ZDQ5XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

بله درست می‌بینید لیا میشل خواننده شخصیت اصلی سریال هست. چنان شما رو با صداش میخکوب کنه که هرچی تا حالا شنیدی پیشش سر و صدا باشه.

آخرین ویرایش:
فیلم بعدی هشت مایل 8 Mile هست. بازی امینم خواننده رپ، اگر از رپ خوشتون نمی‌اد و فکر می‌کنید رپ چرند و پرندِ این فیلم رو ببینید.
هشدار: مثل همه رپ ها پر است از فحاشی و دشنام و بدگویی‌های زبانی.
هشدار: صحنه خشونت علیه زنان
هشدار: نمایش خون و برخوردهای فیزیکی خشن.
رده سنی +18
images

سکانس‌های مورد علاقه من سکانس‌هایی هست که برای خواهرش آواز می‌خونه. اوج نمایش انسانیه.

فیلم‌های بعدی سه‌گانه قبل از طلوع، قبل از غروب، قبل از نیمه‌شب هست. این فیلم‌ها رو هم نباید ببینید. وقتی فیلم رو می‌بینید از خودتون می‌پرسین خو که چی؟ اما وقتی فیلم تموم می‌شه یه حس خوب داری که نمی‌دونی چرا؟ برای همین نبینین بهتره.
images

هشدار: درباره عشق ممنوع آدم‌های متآهل حرف می‌زنه. ممکنه برای باورمندان سرسخت مذهبی «تقریباً تمام مذاهب دنیا» درون مایه آزاردهنده باشه.

سریال بعدی بازی تاج و تخته که احتمالاً دیده باشید. اگه ندیدن، بهتره نبینی چون بازهم از فرهنگی صحبت می‌کنه که از نظر ما جیزه.
images

The Witcher جادوگر
سریال اکشن، پر از خون و خونریزی. هشدار 18+ از همه نظر زبان، خشونت، مسائل جن*سی و ...
images

تصویر از روزنامه گاردین برای نقد این سریال.

The Deer Hunter شکارچی گوزن، درباره خشونت سربازهای ژاپنی علیه آمریکایی هاست. انگار که من سر ژاپن بمب اتم انداختم. باز‌یها عالی هست.
هشدار: خشونت بیش از حد.
هشدار: نمایش آسیب به خود«خودک*شی»
bbGtogDZOg09bm42KIpCXUXICkh-683x1024.jpg

راننده تاکسی taxi driver، بازی‌های چشمگیر.
هشدار: بیانگر مسائلی است که تقریباً در تمام فرهنگ‌ها در تمام دنیا تابو است.
images

فیلم کافر Heretic با بازی هیوگرانت. این رو هم پیشنهاد نمی‌دم که ببینید. یکی اینکه فیلم ژانر ترسناکه که ژانر عمیقی نیست.
هشدار: از نفی خدا و ادیان صحبت و بحث می‌کند.
کلاً فیلم عمیقی نیست.
images

این عکس رو انتخاب کردم برای اینکه بازی و دیالوگ‌های این دو بازیگر تنها دلیلی بود که فیلم رو تا آخر دیدم.

فکر نمی‌کنم نویسنده‌ایی به شهرت ناباکوف وجود داشته باشه. درست مثل همه نویسندگانی که به اندازه ناباکوف محبوب شدن، محبوبیتش رو مدیون اثر هنریش نبود، بلکه مدیون عدم اجازه انتشار و چاپ کتابش بود. رمان لولیتا برای سالهای طولانی اجازه پخش در آمریکا را نداشت.
فیلم لولیتا اثر استلی کوبریک
هشدار: کتاب بیشتر از بیست سال در آمریکا ممنوع بوده.
هشدار: تلاش زیادی صورت گرفت که فیلم در آمریکا پخش نشود چرا که حاوی صحنه‌هایی است که باید رنگ فیلم مستهجن دریافت کند.
هشدار: برخی از صحنه‌های فیلم قوانین فیلم‌های مستهجن در آمریکا را زیر پا میگذارند.

51JpTPm7XrL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

دکتر استرنج لاو Dr. Strangelove . اگر هنوز این فیلم رو ندیدید، حتماً ببینید. پیتر سلرز بازی فوق‌العاده‌ایی داره.
images

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین