اولین فیلمی که نباید ببینید Funny games بازیهای سرگرم کننده است. یکی از اون فیلمهایی که صدبار سعی کردم تا آخر ببینم و موفق نشدم. ببینیم شما میتونید از پس این فیلم بر بیایید یا نه.
قول میدم خوب اعصابتون رو خورد و خاکشیر کنه. خیلی خوب و عالی کاملاً تضمینی.
دومین فیلمی که نباید ببینید پرتقال کوکی استنلی کوبریک عزیز و نازنین هست. مغز شویی درون مایه این فیلمه، این موضوع که رابطه جن*سی چیز بدیه رو جوری هجو کرده که مغزت سوت میکشه.
هشدار: صحنههای این فیلم تقریباً برای هیچ بینندهایی مناسب نیست.
سریال بعدی که نباید ببینید GLEE کلوب آواز یا کلوب شادی ترجمه شده است. در این سریال یک سری نوجون هستند که آواز میخونن و میرقصن. که هردو چیزهای بدی هست. کلاً درباره فرهنگی صحبت میکنه که همه چیزش از نظر ماها جیزه پس این رو هم نبینید.
بله درست میبینید لیا میشل خواننده شخصیت اصلی سریال هست. چنان شما رو با صداش میخکوب کنه که هرچی تا حالا شنیدی پیشش سر و صدا باشه.
فیلم بعدی هشت مایل 8 Mile هست. بازی امینم خواننده رپ، اگر از رپ خوشتون نمیاد و فکر میکنید رپ چرند و پرندِ این فیلم رو ببینید.
هشدار: مثل همه رپ ها پر است از فحاشی و دشنام و بدگوییهای زبانی.
هشدار: صحنه خشونت علیه زنان
هشدار: نمایش خون و برخوردهای فیزیکی خشن.
رده سنی +18
سکانسهای مورد علاقه من سکانسهایی هست که برای خواهرش آواز میخونه. اوج نمایش انسانیه.
فیلمهای بعدی سهگانه قبل از طلوع، قبل از غروب، قبل از نیمهشب هست. این فیلمها رو هم نباید ببینید. وقتی فیلم رو میبینید از خودتون میپرسین خو که چی؟ اما وقتی فیلم تموم میشه یه حس خوب داری که نمیدونی چرا؟ برای همین نبینین بهتره.
هشدار: درباره عشق ممنوع آدمهای متآهل حرف میزنه. ممکنه برای باورمندان سرسخت مذهبی «تقریباً تمام مذاهب دنیا» درون مایه آزاردهنده باشه.
The Deer Hunter شکارچی گوزن، درباره خشونت سربازهای ژاپنی علیه آمریکایی هاست. انگار که من سر ژاپن بمب اتم انداختم. بازیها عالی هست.
هشدار: خشونت بیش از حد.
هشدار: نمایش آسیب به خود«خودک*شی»
فیلم کافر Heretic با بازی هیوگرانت. این رو هم پیشنهاد نمیدم که ببینید. یکی اینکه فیلم ژانر ترسناکه که ژانر عمیقی نیست.
هشدار: از نفی خدا و ادیان صحبت و بحث میکند.
کلاً فیلم عمیقی نیست.
این عکس رو انتخاب کردم برای اینکه بازی و دیالوگهای این دو بازیگر تنها دلیلی بود که فیلم رو تا آخر دیدم.
فکر نمیکنم نویسندهایی به شهرت ناباکوف وجود داشته باشه. درست مثل همه نویسندگانی که به اندازه ناباکوف محبوب شدن، محبوبیتش رو مدیون اثر هنریش نبود، بلکه مدیون عدم اجازه انتشار و چاپ کتابش بود. رمان لولیتا برای سالهای طولانی اجازه پخش در آمریکا را نداشت.
فیلم لولیتا اثر استلی کوبریک
هشدار: کتاب بیشتر از بیست سال در آمریکا ممنوع بوده.
هشدار: تلاش زیادی صورت گرفت که فیلم در آمریکا پخش نشود چرا که حاوی صحنههایی است که باید رنگ فیلم مستهجن دریافت کند.
هشدار: برخی از صحنههای فیلم قوانین فیلمهای مستهجن در آمریکا را زیر پا میگذارند.