عزیزم رو مورد دوم پریدن وسط حرفش!
شما بپرن وسط حرفت جملهات کامل میشه؟

من به جمله کاری ندارم من به نقطه کار دارم
 من به جمله کاری ندارم من به نقطه کار دارمعزیزم رو مورد دوم پریدن وسط حرفش!
شما بپرن وسط حرفت جملهات کامل میشه؟

من به جمله کاری ندارم من به نقطه کار دارم
 من به جمله کاری ندارم من به نقطه کار دارماتفاقا باید به جمله کار داشته باشیمن به جمله کاری ندارم من به نقطه کار دارم
جملهات مشکلی نداره عزیزم.اتفاقا باید به جمله کار داشته باشی
ویراستاری بر اساس جمله است، نه نقطه
اینقدرولی نمیدونم چی شد که انقدر کور شدم.
 درود، وقتتون بخیر نویسندهی عزیز لطفاً این تاپیک رو بوکمارک کنید و اشتراکش رو فعال کنید. با تشکر از همکاری شما...
درود، وقتتون بخیر نویسندهی عزیز لطفاً این تاپیک رو بوکمارک کنید و اشتراکش رو فعال کنید. با تشکر از همکاری شما... عزیزم لطفاً بعد از گذاشتن هر پارت اینجا اطلاع بدید و حتما مواردی که ذکر میشه رو رعایت کنید.
عزیزم لطفاً بعد از گذاشتن هر پارت اینجا اطلاع بدید و حتما مواردی که ذکر میشه رو رعایت کنید. افعال میشه و میشد استثنا هستن لطفاً بدون نیم فاصله بنویسید.
 افعال میشه و میشد استثنا هستن لطفاً بدون نیم فاصله بنویسید. چند تا ویرایش بود که گفتم شاید ترجیه بدید خودتون انجامش بدید:
چند تا ویرایش بود که گفتم شاید ترجیه بدید خودتون انجامش بدید:دستش را بلند کرد،(به جای ویرگول «و» بذارید)با آخرین رمق تکان( تکانش) داد.
 دستش را بلند کرد و با آخرین رمق تکانش داد.
دستش را بلند کرد و با آخرین رمق تکانش داد.اسم مننوریه. تو
کیای، از کجا اومدی؟
 اسم من نوری. تو کی هستی؟ از کجا اومدی؟
اسم من نوری. تو کی هستی؟ از کجا اومدی؟گنج اگه قرار بود مال همه باشه، دیگه گنج نبود پسر. یه لعنت که قشنگ بستهش به طمع آدمها.
 پسر جون،  گنج اگه مال همه بود که دیگه اسمش گنج نبود،(تیکه آخرم اصلا متوجه نشدم چیه)
پسر جون،  گنج اگه مال همه بود که دیگه اسمش گنج نبود،(تیکه آخرم اصلا متوجه نشدم چیه)همونایب که
برایش جون کندم و تا شیراز کوبیدم اومدم؛
 همونایی اگه منظورتون همون نایب نباشه.
همونایی اگه منظورتون همون نایب نباشه. براش
براشصدای رقیه در گوشی فرو مرد
 صدای رقیه ساکت شد، یا رقیه صدایش را فرو خورد.
صدای رقیه ساکت شد، یا رقیه صدایش را فرو خورد. @Melica  پس از اصلاح موارد اطلاع بدید لطفاً ،موفق باشی گلم!
 @Melica  پس از اصلاح موارد اطلاع بدید لطفاً ،موفق باشی گلم!