آلفای خاکستریآلفای خاکستری عضو تأیید شده است. مدیر تالار اخبار + تالار موسیقی + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,058 پسندها پسندها 3,236 امتیازها امتیازها 328 سکه 606 7/12/25 #1 °•●°●•° به نام خالق موسیقی متن زندگی °•●°●•° ◇◇◆ آنجا که کلمات کم می آورند، موسیقی به سخن میآید! “هانس کریستین اندرسون” این تاپیک جهت قرارگیری آهنگهای قفلی @(SINA) ، ایجاد شده است! لُطفا از ارسال اسپم و هرزنامه در تاپیک خودداری فرمایید. با تشکر | مدیریت تالار موسیقی |
°•●°●•° به نام خالق موسیقی متن زندگی °•●°●•° ◇◇◆ آنجا که کلمات کم می آورند، موسیقی به سخن میآید! “هانس کریستین اندرسون” این تاپیک جهت قرارگیری آهنگهای قفلی @(SINA) ، ایجاد شده است! لُطفا از ارسال اسپم و هرزنامه در تاپیک خودداری فرمایید. با تشکر | مدیریت تالار موسیقی |
(SINA) تدوینگر آزمایشی مـدرس ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 809 پسندها پسندها 3,680 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,880 7/13/25 #2 به داد من برس هوا هوای خاطرات اوست...
(SINA) تدوینگر آزمایشی مـدرس ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 809 پسندها پسندها 3,680 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,880 7/14/25 #3 من کــه به تو رو میزنم تنها به شوق دیدن تو
(SINA) تدوینگر آزمایشی مـدرس ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 809 پسندها پسندها 3,680 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,880 7/23/25 #4 ولی من هر کاری کردم تورو از یاد نمیبردم... به یاد دنیای گیم: