HADIS.HPF
مدیر اجرایی انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر اجرایی انجمن
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
مترجم
رمانخـور
نویسنده رسمی رمان
با سلام
خدمت نویسندگان با استعداد و کاربران محترم انجمن کافه نویسندگان
اولین باری که دست به قلم شدم، ۱۳ سالم بود و عاشق سریال سوپرنچرال بودم، به حدی که وبلاگ طرفداری داشتم و اونجا بود که شروع کردم، داستان خودم رو نوشتن!
حتی نمیدونستم اسم کاری که میکنم فنفیکشنه!
کم کم تصمیم گرفتم شخصیتهای خودم رو خلق کنم و خب با انجمنهای نویسندگی متفاوتی تو این همه سال کار کردم.
به مرور زمان از رمانهای عاشقانهی کلیشهای خودم شروع کردم، که الان خودم به سطح قلم و ایدههای آبکی خودم میخندم.
ولی واقعاً هر مرحلهاش بخشی از رشد من بود
تو تمام این سالها دغدغه رمان نوشتن من ایده بود!
ایدهای که خواننده رو میخکوب بکنه و غیر قابل پیشبینی باشه، برای همین کم کم آدم کمالگرایی شدم.
۱۴ سال تجربه رمان نوشتن بهم یاد داد که نگارش، علائم نگارشی، توصیفات به مرور آدم یاد میگیره ولی چیزی که رمان رو متمایز میکنه، ایده است!
اینجا ایده یاب اختصاصی بنده است، قراره خیلی خودمونی و راحت تو پیدا کردن ایده و ژانر مناسب بهتون کمک بکنم.
پس اگه دنبال یه جرقهی خلاقانه توی ذهنتی، حتماً این تاپیک رو دنبال کن.
اشتراک و لایک یادتون نره

دوستتون دارم
حدیث پورحسن
خدمت نویسندگان با استعداد و کاربران محترم انجمن کافه نویسندگان

اولین باری که دست به قلم شدم، ۱۳ سالم بود و عاشق سریال سوپرنچرال بودم، به حدی که وبلاگ طرفداری داشتم و اونجا بود که شروع کردم، داستان خودم رو نوشتن!
حتی نمیدونستم اسم کاری که میکنم فنفیکشنه!
کم کم تصمیم گرفتم شخصیتهای خودم رو خلق کنم و خب با انجمنهای نویسندگی متفاوتی تو این همه سال کار کردم.
به مرور زمان از رمانهای عاشقانهی کلیشهای خودم شروع کردم، که الان خودم به سطح قلم و ایدههای آبکی خودم میخندم.

ولی واقعاً هر مرحلهاش بخشی از رشد من بود
تو تمام این سالها دغدغه رمان نوشتن من ایده بود!
ایدهای که خواننده رو میخکوب بکنه و غیر قابل پیشبینی باشه، برای همین کم کم آدم کمالگرایی شدم.
۱۴ سال تجربه رمان نوشتن بهم یاد داد که نگارش، علائم نگارشی، توصیفات به مرور آدم یاد میگیره ولی چیزی که رمان رو متمایز میکنه، ایده است!
اینجا ایده یاب اختصاصی بنده است، قراره خیلی خودمونی و راحت تو پیدا کردن ایده و ژانر مناسب بهتون کمک بکنم.
پس اگه دنبال یه جرقهی خلاقانه توی ذهنتی، حتماً این تاپیک رو دنبال کن.
اشتراک و لایک یادتون نره

دوستتون دارم
حدیث پورحسن