انیمه قسمت دوم "انیمه نژا "غوغا کرد!

blue lady

طراح آزمایشی وبتون
ناظر اثـر
ویراستار
نویسنده نوقلـم
مقام‌دار آزمایشی
241
پسندها
پسندها
600
امتیازها
امتیازها
93
سکه
614
«فصل جدید نژا»، انیمیشن جدید سینمایی چینی Ne Zha 2 یا همان «نژا ۲» . این اثر دنباله‌ای بر انیمیشن موفق Ne Zha (2019) است و در ژانویه ۲۰۲۵ اکران شده.

«نژا ۲»​

• Ne Zha 2 یک انیمیشن فانتزی ماجراجویانه چینی به نویسندگی و کارگردانی جیائوزی (Jiaozi / Yu Yang) است، که در ۲۹ ژانویه ۲۰۲۵ همزمان با سال نو چینی منتشر شد.
  • این انیمیشن دنباله مستقیم «نژا» محصول سال ۲۰۱۹ است.
  • خلاصه داستان: پس از یک فاجعه عظیم، ارواح نژا و آو بینگ از مرگ نجات می‌یابند، اما بدن‌های‌شان در معرض نابودی قرار دارد. استاد «تای یی ژنرن» تلاش می‌کند با استفاده از نیلوفر آبی هفت‌رنگ، آن‌ها را دوباره بازگرداند. در همین حال، تهدیدی از جانب پادشاهان اژدها دریا، آرامش را بر هم می‌زند و نژا مجبور می‌شود برای نجات چنتانگ‌گوان وارد مبارزه‌ای بزرگ شود.

موفقیت تجاری بی‌سابقه​

• نژا ۲ پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینما شد و رکوردهای بی‌شماری را شکست. با بودجه‌ای در حدود ۸۰ میلیون دلار، فروش جهانی آن به ۱.۷۰۴ میلیارد دلار رسید.
  • سپس فروش آن از مرز ۲ میلیارد دلار عبور کرد و تبدیل به پنجمین فیلم پرفروش تاریخ سینما شد، پیشی‌گرفتن از آثاری مثل «انتقام‌جویان: جنگ ابدیت» و «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد».
  • ضمن اینکه اولین فیلم انیمیشن غیرانگلیسی و غیرآمریکایی است که به درآمد بیش از ۱ میلیارد دلار دست یافته.

چرا باید این انیمیشن رو دید؟​

• داستان جذاب و حماسی: روایت قهرمانی از دل افسانه‌های کلاسیک چینی در بستری مدرن و پرهیجان.
  • طراحی بصری و جلوه‌های ویژه چشم‌نواز: تلفیقی از اسطوره‌شناسی چین و زبان بصری جذاب انیمیشن دیجیتال.
  • پیام‌های انسانی و ارزش‌های اخلاقی: مبارزه با سرنوشت، دوستی، فداکاری و تلاش برای تغییر و نجات.

منتظرم با دوبله سورن ببینمش15cb28_25512

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marym
اره خیلی فوق‌العادس من طرفدار انیمشم

• Like
اره من هر کدوم رو فکر کنم چندبار دیدم 🫠مخصوصا مارسفید خیلی دوست داشتم

• Like
تازه الان سرچ کردم دیدم مارسفید قسمت سومش هم اومده سال پیشshadi:_ امتیازش هم ۷ بود

اره bliss-smiley_4f6p

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadi.ka
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 5)
عقب
بالا پایین