صندلی داغ سری ۱۳۲ | سارا مرتضوی

دلارامـــ!

مدیر آزمایشی تالار سرگرمی + مترجم آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ناظر اثـر
مقام‌دار آزمایشی
271
پسندها
پسندها
811
امتیازها
امتیازها
133
سکه
1,477
negar_1755379005569_kcw9.png

سری ۱۳۲ صندلی داغ با حضور @سارا مرتضوی

قوانین:
1. از سوالات خارج از شئونات اسلامی و با هدف توهین به شخص اکیدا خودداری کنید؛ در غیر این صورت برخورد خواهد شد.

2. سوالات خود را در یک الا دو پست ارسال کنید.

3. مدت باز بودن تاپیک ۱۰ روز است.

داوطلب عزیز، تبلیغ تاپیک به عهده شماست!

سلام عزیزم✨

1. اولین هدفت؟

2. اولویتت در زندگی و دنیای کار؟

3. با اومدن پسرت، زندگیت شامل چه تغییراتی بوده؟

4. آیا این تغییرات مثبت بودن؟

5. یه نصیحت به نویسنده‌ها.

6. منصفانه بگو، کدوم آثارت جای کار داره؟

7. نظرت درباره کلمه خانواده؟

8. حست نسبت به انجمن؟

9. به نظرت سردترین کاربر انجمن کیه؟

10. با کدوم کاربر صمیمی‌تر هستی؟

11. یک نفر رو تگ‌ کن و نقدش کن.

سلام عزیزم✨

سلام بر دوست قدیمی

1. اولین هدفت؟
اولینش رو یادم نمیاد، ولی یادمه یکی از اهدافم این بود که مدرکمو بگیرم

2. اولویتت در زندگی و دنیای کار؟
توی زندگی که خانواده، کلا خانواده و در کار پیشرفت و کمک به انسان‌ها، کلا دوست دارن تاثیر مثبت تو زندگیشون داشته باشم

3. با اومدن پسرت، زندگیت شامل چه تغییراتی بوده؟
تغییر که تا دلت بخواد، خواب و خوراک و روال معمول زندگی رو گرفته، همین الان به پام آویزون شده که بلند شه، ۲۴ ساعت باید مواظبش باشم و الان میدونم زندگیم هیچوقت مثل قبل نمیشه چون یه مادر همیشه نگران بچه‌اشه

4. آیا این تغییرات مثبت بودن؟
نمیشه گفت مثبت یا منفی، تغییراتی هست که آخر بوجود میومده و صبر می‌خواد خییییلی

5. یه نصیحت به نویسنده‌ها.
بخونن و بنویسن، همیشه، هر روز، همه جا

6. منصفانه بگو، کدوم آثارت جای کار داره؟
مسلما همش، اون اولی‌ها که نگم برات، البته هر کس خونده دوست داشته ولی خودم که بخونم تا قیامت میتونم تغییر بدم و بهترش کنم

7. نظرت درباره کلمه خانواده؟
من کلا خیلی خانواده دوستم، ینی اگه یه قرار با دوستام باشه، همزمان با خانواده‌‌‌..‌. ۱۲۰ درصد خانواده اولویتمه.

8. حست نسبت به انجمن؟
هر بار که میام آدم‌های جدید می‌بینم و قدیمی‌ها گرفتار زندگی شدن و رفتن، یکم بچه‌ها دپرسن، شاید مال سنه ولی می‌گذره، همه خوبن.

9. به نظرت سردترین کاربر انجمن کیه؟
نداره، هر کس یه اخلاقی داره و سرد و گرمش مشخص نیست چون نه صدا هست نه تصویر نمیدونی طرف متنی که می‌نویسه برات با چه حسیه

10. با کدوم کاربر صمیمی‌تر هستی؟
با خودت و کم و زیاد ، دوست دارم با همه صمیمی باشم در کل

11. یک نفر رو تگ‌ کن و نقدش کن.
نقد رو بیخیال، کلا من نوشته‌ی بچه‌ها رو هم نقد نمی‌کنم، هر کس یه جوریه دیگه، مثل من، منم شخصیت خاص خودمو دارم، لطفا همونطور که هستم منو بپذیرین

در پایان ازت ممنونم که وقت گذاشتی و سوالاتت رو پرسیدی، توی اوج ببینمت

negar_1755379005569_kcw9.png

سری ۱۳۲ صندلی داغ با حضور @سارا مرتضوی

قوانین:
1. از سوالات خارج از شئونات اسلامی و با هدف توهین به شخص اکیدا خودداری کنید؛ در غیر این صورت برخورد خواهد شد.

2. سوالات خود را در یک الا دو پست ارسال کنید.

3. مدت باز بودن تاپیک ۱۰ روز است.

داوطلب عزیز، تبلیغ تاپیک به عهده
اگه قرار باشه یک چیز از زندگیت حذف بشه اون چیز یا اون اتفاق چیه؟ و حاضری بخاطرش چه چیزی رو از زندگی الانت فدا کنی؟

اگه قرار باشه یک چیز از زندگیت حذف بشه اون چیز یا اون اتفاق چیه؟ و حاضری بخاطرش چه چیزی رو از زندگی الانت فدا کنی؟
قرار بود سوال عجیب غریب بپرسی نه سوال سخت بابا جون!
اگه قرار بود یه چیزی از کل زندگیم حذف بشه ترجیح میدادم سال‌ها مریضی و بیماریم حذف بشه اون وقت ز کل زندگیم با الان فرق می‌کرد
کلی اینکه چه چیزی را بابتش حاضر بود فدا کنم تا این اتفاق بیوفته... شاید ازدواج کردنمو.

قرار بود سوال عجیب غریب بپرسی نه سوال سخت بابا جون!
اگه قرار بود یه چیزی از کل زندگیم حذف بشه ترجیح میدادم سال‌ها مریضی و بیماریم حذف بشه اون وقت ز کل زندگیم با الان فرق می‌کرد
کلی اینکه چه چیزی را بابتش حاضر بود فدا کنم تا این اتفاق بیوفته... شاید ازدواج کردنمو.
برات آرزوی بهترین‌هارو میکنم امیدوارم زندگیت پر از اتفاقات خوب و پر از شادی باشه.-53-؟"_}Deldary

برات آرزوی بهترین‌هارو میکنم امیدوارم زندگیت پر از اتفاقات خوب و پر از شادی باشه.-53-؟"_}Deldary
سپاسگزارم
خدا رو شکر سوال‌هات همینقدر بود وگرنه تا پایان ده روز باید فکر می‌کردم چی بگم

درود قشنگم، یه سوال اگه قراره بین فرزندت و همسرت یکیو انتخاب کنی، کدوم انتخاب میکنی؟😂😁
سوال بعدی، هنگامی که می‌نویسی چه حسی داری؟

عقب
بالا پایین