PerS!aN کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,685 پسندها پسندها 3,145 امتیازها امتیازها 245 سکه 338 8/27/25 #31 سلام مبارکه..عروسیت
malihe مدیر آزمایشی تالار رمان + طراح وبتون پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار طـراح ناظر ارشد آثار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم خلاقیت با پشتکار عالی محبوب پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب برتر فصل نوشتهها نوشتهها 1,195 پسندها پسندها 10,695 امتیازها امتیازها 453 سکه 6,219 8/28/25 #32 PerS!aN گفت: سلام مبارکه..عروسیت کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام سپاسگزارم
M.ARIYA.F کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 136 امتیازها امتیازها 43 سکه 156 8/29/25 #33 ملیحه با دلآرایی به هر دلی خوشی بخشید که بختِ خفته در رؤیا ، به بودنش بیدار شد به خندهاش گلِ خورشید، دوباره رنگِ طلا یافت نسیمِ مهر در آغو*شِ شاخهها هویدا شد ز نامِ سحرانگیزِ او ، هزار لاله شکفتند که باغِ عمر به یکباره، بهارِ بیانتها شد دلِ زمانه میگوید: خوشا به این جوانی که با حضورِ شیرینش، جهان پر از صفا شد
ملیحه با دلآرایی به هر دلی خوشی بخشید که بختِ خفته در رؤیا ، به بودنش بیدار شد به خندهاش گلِ خورشید، دوباره رنگِ طلا یافت نسیمِ مهر در آغو*شِ شاخهها هویدا شد ز نامِ سحرانگیزِ او ، هزار لاله شکفتند که باغِ عمر به یکباره، بهارِ بیانتها شد دلِ زمانه میگوید: خوشا به این جوانی که با حضورِ شیرینش، جهان پر از صفا شد
malihe مدیر آزمایشی تالار رمان + طراح وبتون پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار طـراح ناظر ارشد آثار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم خلاقیت با پشتکار عالی محبوب پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب برتر فصل نوشتهها نوشتهها 1,195 پسندها پسندها 10,695 امتیازها امتیازها 453 سکه 6,219 8/29/25 #34 M.ARIYA.F گفت: ملیحه با دلآرایی به هر دلی خوشی بخشید که بختِ خفته در رؤیا ، به بودنش بیدار شد به خندهاش گلِ خورشید، دوباره رنگِ طلا یافت نسیمِ مهر در آغو*شِ شاخهها هویدا شد ز نامِ سحرانگیزِ او ، هزار لاله شکفتند که باغِ عمر به یکباره، بهارِ بیانتها شد دلِ زمانه میگوید: خوشا به این جوانی که با حضورِ شیرینش، جهان پر از صفا شد کلیک کنید تا گسترش یابد... وایی مرسیی چقدر خوشحال شدم، من ذوق مرگ.
M.ARIYA.F گفت: ملیحه با دلآرایی به هر دلی خوشی بخشید که بختِ خفته در رؤیا ، به بودنش بیدار شد به خندهاش گلِ خورشید، دوباره رنگِ طلا یافت نسیمِ مهر در آغو*شِ شاخهها هویدا شد ز نامِ سحرانگیزِ او ، هزار لاله شکفتند که باغِ عمر به یکباره، بهارِ بیانتها شد دلِ زمانه میگوید: خوشا به این جوانی که با حضورِ شیرینش، جهان پر از صفا شد کلیک کنید تا گسترش یابد... وایی مرسیی چقدر خوشحال شدم، من ذوق مرگ.