Neen کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 124 پسندها پسندها 875 امتیازها امتیازها 133 سکه 500 امروز در 03:18 #11 درورد؛ لطفاً برایِ بنده هم اگر میشه
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی+ جادوگر سپید منتقد ادبی سوشالمدیا مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 88 پسندها پسندها 330 امتیازها امتیازها 53 سکه 241 امروز در 14:54 #12 سلام و درود فراوان. من هم درخواست دارم لطفا.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 9,952 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,077 امروز در 16:23 #13 Neen گفت: درورد؛ لطفاً برایِ بنده هم اگر میشه کلیک کنید تا گسترش یابد... درود لینک صفحه شما: در حال ضبط موضوع 'نوای ژیکان[Neen]' امروز در 16:22 کاربر گرامی @Neen زین پس میتوانید آثار ضبط شده ی اختصاصی خود را در این تاپیک ارسال کنید خواهشمند است قبل از فعالیت تاپیک زیر را مطالعه کنید ✧نوای ژیکان - فرصتی برای ارائه اثار صوتی غیر انجمن به خوانش شما!✧ باتشکر از حسن ذوق و سلیقه شما
Neen گفت: درورد؛ لطفاً برایِ بنده هم اگر میشه کلیک کنید تا گسترش یابد... درود لینک صفحه شما: در حال ضبط موضوع 'نوای ژیکان[Neen]' امروز در 16:22 کاربر گرامی @Neen زین پس میتوانید آثار ضبط شده ی اختصاصی خود را در این تاپیک ارسال کنید خواهشمند است قبل از فعالیت تاپیک زیر را مطالعه کنید ✧نوای ژیکان - فرصتی برای ارائه اثار صوتی غیر انجمن به خوانش شما!✧ باتشکر از حسن ذوق و سلیقه شما
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 9,952 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,077 امروز در 16:25 #14 دکتر آرش نوروزی ایران زاد گفت: سلام و درود فراوان. من هم درخواست دارم لطفا. کلیک کنید تا گسترش یابد... درود لینک صفحه شما: در حال ضبط موضوع 'نوای ژیکان[دکتر آرش نوروزی ایران زاد]' امروز در 16:24 کاربر گرامی @دکتر آرش نوروزی ایران زاد زین پس میتوانید آثار ضبط شده ی اختصاصی خود را در این تاپیک ارسال کنید خواهشمند است قبل از فعالیت تاپیک زیر را مطالعه کنید ✧نوای ژیکان - فرصتی برای ارائه اثار صوتی غیر انجمن به خوانش شما!✧ باتشکر از حسن ذوق و سلیقه شما
دکتر آرش نوروزی ایران زاد گفت: سلام و درود فراوان. من هم درخواست دارم لطفا. کلیک کنید تا گسترش یابد... درود لینک صفحه شما: در حال ضبط موضوع 'نوای ژیکان[دکتر آرش نوروزی ایران زاد]' امروز در 16:24 کاربر گرامی @دکتر آرش نوروزی ایران زاد زین پس میتوانید آثار ضبط شده ی اختصاصی خود را در این تاپیک ارسال کنید خواهشمند است قبل از فعالیت تاپیک زیر را مطالعه کنید ✧نوای ژیکان - فرصتی برای ارائه اثار صوتی غیر انجمن به خوانش شما!✧ باتشکر از حسن ذوق و سلیقه شما