اخبار داکنز نازون: هواداران ارتش آبی استقلال، هنوز بهترین نسخه من را ندیدید! / عکس

امین141

کاربر خودمانی
کاربر انجمن
366
پسندها
پسندها
995
امتیازها
امتیازها
133
سکه
462
طرفداری | پیام صریح و احساسی داکنز نازون، به‌نوعی پاسخ این مهاجم به انتقاداتی بود که طی هفته‌های گذشته متوجه او شده بود. مهاجمی که با امیدهای فراوان به استقلال پیوست اما تا اینجای فصل هنوز موفق به گلزنی نشده و بسیاری از بازی‌ها را یا به دلیل مصدومیت از دست داده یا با آمادگی ناقص پشت سر گذاشته است.

داکنز نازون، مهاجم اهل هائیتی استقلال، پس از هفته‌ها دوری از میادین حالا دوباره در کانون توجه قرار گرفته است. بازیکنی که در مقاطع مختلف فصل با بدشانسی، مصدومیت و دوری از شرایط ایده‌آل مواجه شد و نتوانست آن‌طور که انتظار می‌رفت در خط حمله آبی‌ها اثرگذار باشد. نازون پیش از این دیدار مقابل پادیاب، فولاد، الوصل، پرسپولیس و ملوان را به دلیل آسیب‌دیدگی از دست داد و حتی در مقطعی با کفش‌های رانینگ در تمرین حاضر می‌شد و اجازه شرکت در تمرینات گروهی را نداشت. با این حال، حالا نشانه‌ها از پایان این دوران سخت خبر می‌دهد. نازون با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرام خود، هم از حال و هوای روزهای اخیرش گفت و هم پیامی مستقیم به هواداران استقلال داد. او نوشت:

هواداران عزیز ارتش آبی، شما بهترین نسخه من را نداشتید… این هفته‌ها ترکیبی از لحظات خوب و بد را تجربه کردم… اما هیچ بهانه‌ای ندارم! حالا ترجیح می‌دهم مثبت فکر کنم. من زندگی‌ام را برای رویاهایم گذاشتم؛ این یک رویا بود. فکر می‌کنم در این مدت تمرکز بیشتری روی این موضوع بود و واقعاً برای کسانی که اینجا به من ایمان داشتند متاسفم. حالا همه چیز تمام شده و من با لبخند و قدم به قدم و با بیشترین سرعت ممکن به فرم ایده‌آل برمی‌گردم، کاملاً آماده‌ام که زندگی‌ام را برای شما فدا کنم و ان‌شاءالله به چیزی بزرگ دست پیدا کنم.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 5)
عقب
بالا پایین