ترانه قربانی نیا کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 26 پسندها پسندها 65 امتیازها امتیازها 13 سکه 78 6/8/26 #61 شکوفـہ بـھـاری گفت: زنده شود هر که پیش دوست بمیرد مرده دلست آن که هیچ دوست نگیرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در رفتن جان از بدن، گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن، دیدم که جانم می رود
شکوفـہ بـھـاری گفت: زنده شود هر که پیش دوست بمیرد مرده دلست آن که هیچ دوست نگیرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در رفتن جان از بدن، گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن، دیدم که جانم می رود
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,328 پسندها پسندها 2,688 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,767 دیروز ساعت 16:43 #62 ترانه قربانی نیا گفت: در رفتن جان از بدن، گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن، دیدم که جانم می رود کلیک کنید تا گسترش یابد... درون ما ز تو یک دم نمیشود خالی کنون که شهر گرفتی روا مدار خراب
ترانه قربانی نیا گفت: در رفتن جان از بدن، گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن، دیدم که جانم می رود کلیک کنید تا گسترش یابد... درون ما ز تو یک دم نمیشود خالی کنون که شهر گرفتی روا مدار خراب