جهنم منتقد شعر منتقد ادبی ناظر همراه رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,140 پسندها پسندها 5,096 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,633 دیروز ساعت 23:01 #161 فقط یه ایرانی میتونه تو اینستا پست بزنه شب بخیر.... بعد دو ساعت بیدار بمونه که ببینه چند تا لایک میخوره!!
فقط یه ایرانی میتونه تو اینستا پست بزنه شب بخیر.... بعد دو ساعت بیدار بمونه که ببینه چند تا لایک میخوره!!
جهنم منتقد شعر منتقد ادبی ناظر همراه رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,140 پسندها پسندها 5,096 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,633 دیروز ساعت 23:02 #162 شما ممکنه درباره تکامل حیوانات با یه دختر صحبت کنی اون بره پیش دوستاش بشینه بگه فلانی رو میبینی؟ غیرمستقیم التماسم میکرد من رد کردم
شما ممکنه درباره تکامل حیوانات با یه دختر صحبت کنی اون بره پیش دوستاش بشینه بگه فلانی رو میبینی؟ غیرمستقیم التماسم میکرد من رد کردم
جهنم منتقد شعر منتقد ادبی ناظر همراه رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,140 پسندها پسندها 5,096 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,633 دیروز ساعت 23:04 #163 دخترا وقتی ازدواج می کنن یه دغدغه به دغدغه هاشون اضافه می شه حالا شوهرم چی بپوشه؟!
Kitty star گوینده آزمایشی ژورنالیست مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 806 پسندها پسندها 6,626 امتیازها امتیازها 348 سکه 1,394 دیروز ساعت 23:05 #164 چرا یک نجار هرگز غمگین نیست؟ … چون همیشه خودش رو “دَر” و “بَست” میکنه! (منظور همان «دَر بسته» است، اما با قافیه نجاری!)
چرا یک نجار هرگز غمگین نیست؟ … چون همیشه خودش رو “دَر” و “بَست” میکنه! (منظور همان «دَر بسته» است، اما با قافیه نجاری!)
جهنم منتقد شعر منتقد ادبی ناظر همراه رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,140 پسندها پسندها 5,096 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,633 دیروز ساعت 23:05 #165 ميزان غُرغُر كردن دخترا. رابطه ي مستقيمی با دلتنگي داره...
جهنم منتقد شعر منتقد ادبی ناظر همراه رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,140 پسندها پسندها 5,096 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,633 دیروز ساعت 23:08 #166 عکس خودتون رو میذارین بک گراند گوشیتون؟ من دوربین جلوی گوشیمو چسب زدم دوربین اتفاقی باز شد خودمو نبینم
عکس خودتون رو میذارین بک گراند گوشیتون؟ من دوربین جلوی گوشیمو چسب زدم دوربین اتفاقی باز شد خودمو نبینم
Kitty star گوینده آزمایشی ژورنالیست مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 806 پسندها پسندها 6,626 امتیازها امتیازها 348 سکه 1,394 دیروز ساعت 23:08 #167 دو تا کدو با هم دعوا میکنند، یکیشان میبازد، میرود زیر تخت مینشیند. کدوی دوم میگوید: «کدوی بازنده، بیا بیرون!» کدوی اول از زیر تخت با صدای لرزان جواب میدهد: «نه، من کدو حلوایی شدم!
دو تا کدو با هم دعوا میکنند، یکیشان میبازد، میرود زیر تخت مینشیند. کدوی دوم میگوید: «کدوی بازنده، بیا بیرون!» کدوی اول از زیر تخت با صدای لرزان جواب میدهد: «نه، من کدو حلوایی شدم!
جهنم منتقد شعر منتقد ادبی ناظر همراه رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,140 پسندها پسندها 5,096 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,633 دیروز ساعت 23:09 #168 دقیقا همون روزی که تصمیم میگیری بری موهاتو کوتاه کنی، در آخرین نگاهت به آینه، موهات در بهترین حالت ممکن در تمام سالهای زندگیت قرار میگیره
دقیقا همون روزی که تصمیم میگیری بری موهاتو کوتاه کنی، در آخرین نگاهت به آینه، موهات در بهترین حالت ممکن در تمام سالهای زندگیت قرار میگیره