قفسه کتاب [ قفسه کتاب اختصاصی NOGHRE ]

2,183
پسندها
پسندها
19,400
امتیازها
امتیازها
763
سکه
32,631
"هو المحبوب"

قفسه‌کتاب جایی است برای کتاب‌هایی که ردّی عمیق در قلبمان بر جا گذاشته‌اند.

❇❇❇

915

❇❇❇

در این بخش می‌توانید تصویری از کتاب محبوبتان، یا فایل صوتی کوتاهی از بخشی از آن را به اشتراک بگذارید و احساسات و تجربه‌تان را درباره‌اش بیان کنید.
اگر دوست دارید، می‌توانید یک معرفی کوتاه نیز برای دیگران بنویسید تا بیشتر با دنیای آن کتاب آشنا شوند.

لطفا قوانین این بخش را رعایت کنید. (
کلیک کنید)

این تاپیک قفسه کتاب اختصاصی @NOGHRE می‌باشد، باقی کاربران اجازه‌ی ارسال مطلب در این تاپیک را ندارند.

••مدیریت تـــالار گــــ🎭ـــالری زنـــدگـــی••

نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن.
هر کس هر چه گفت بگو:
«حق با شماست» و خودت را خلاص کن.
آدم‌ها عقیده‌ات را که می‌پرسند، نظرت را نمی‌خواهند،
می‌خواهند با عقیده‌ی خودشان موافقت کنی!

بحث با آدم‌ها بی‌فایده است.
°•°•°•°•°
کتاب: چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم.
اثری از: رویا پیرزاد

همه ی ما به غم اعتبار و اهمیت بیشتری می‌دهیم تا به شادی؛ برای غمی که تمام گذشته و وزن و عمقش را به رخ ما می‌کشد ؛ درحالیکه شادی هیچ گذشته، وزن و عمقی ندارد. همان لحظه که متولد می‌شود، در حال پرواز است.

کتاب: فراتر از بودن
اثری از: کریستین‌بوبن

چشم‌هایش همه‌ آن چیزی را که صدایش نمی‌توانست، به من گفت. ما هزاران کلمه با هم حرف زدیم؛ بی‌آنکه واژه‌ای گفته باشیم.

#صدای_آرچر

فایل پیوست / سند
دریافت فایل

داستان عاشقانه‌ی سلوک روایت مردیست به نام قیس که یادآور نام مجنون است، برای دیدار یکی از دوستانش، آصف به اروپا سفر کرده است. آصف خانه نیست و ما ابتدا قیس را سرگردان در کوچه و خیابان می‌بینیم. او با مردی ناشناس مواجه می‌شود که انگار تمام عمر او را میشناخته؛ به دنبال مرد رهگذر به سمت گورستانی می‌رود. هرچه بیشتر مرد ناشناس را برانداز می‌کند و شباهت‌های بیشتری بین خودش و او پیدا می‌کند، سردرگمی‌های او بیشتر می‌شود و این مرد که انگار گذشته خود قیس است او را به عاشقانه‌اش در یازده سال پیش پرتاب می‌کند؛ زمانی که قیس عاشق دختری 17 ساله بوده است.

نویسنده: محمود دولت آبادی

عقب
بالا پایین