MOBINA.H کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 82 پسندها پسندها 540 امتیازها امتیازها 83 سکه 428 8/12/26 نکته: این موضوع در لیست ویژه آمارگیر قرار دارد. #21 منم هستم
رهگـذررهگـذر عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش بازبینی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 1,065 پسندها پسندها 8,961 امتیازها امتیازها 503 سکه 6,311 8/12/26 #22 گربه خاکستری=)) گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... spideh26 گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... MOBINA.H گفت: منم هستم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و وقت بخیر لطفا با بنده گپی با عنوان " تست گرافیست| نام کاربری" بزنید.
گربه خاکستری=)) گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... spideh26 گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... MOBINA.H گفت: منم هستم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و وقت بخیر لطفا با بنده گپی با عنوان " تست گرافیست| نام کاربری" بزنید.
گربه نقره ای=)) مدیر آزمایشی سینما+ مترجم آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار سوشالمدیا رمانخـور ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 602 پسندها پسندها 2,193 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,232 9/5/26 #23 اعلام امادگیی
Mah.sa مدیر مشاوره+مدیر گرافیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گرافیست مترجم مشاور بررسی مدیریتی از تالار پشتکار خوب مترجم رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 266 پسندها پسندها 1,187 امتیازها امتیازها 134 سکه 1,089 جمعه ساعت 18:52 #24 گربه نقره ای=)) گفت: اعلام امادگیی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و وقت بخیر لطفا با بنده و @فرزانهـ گپی با عنوان " تست گرافیست| نام کاربری" بزنید.
گربه نقره ای=)) گفت: اعلام امادگیی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و وقت بخیر لطفا با بنده و @فرزانهـ گپی با عنوان " تست گرافیست| نام کاربری" بزنید.