D A N ID A N I عضو تأیید شده است. مدیر تالار کپیست+گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار تیمتعیینسطح کپیـست رمانخـور گوینده خانم نمونه مدیر رسمی حضور در فعالیت گروهی وفاداری فعال حرفه ای نوشتهها نوشتهها 3,456 پسندها پسندها 13,780 امتیازها امتیازها 548 سکه 17,755 4/25/26 #21 آسِمان؛ گفت: @Atusa @malihemalihe عضو تأیید شده است. @-Taraneh @S o l o @سورنــ؛ @سمانهسمانه عضو تأیید شده است. @نُـــــژی @D A N ID A N I عضو تأیید شده است. @:)MAHAK @MelicaMelica عضو تأیید شده است. @setareh* @Aion @شَفَــق سلام و صبح بخیر عزیزانی که هنوز فایل صوتی رو برای من ارسال نکردید تا نهایت امشب بفرستید. یا اعلام کنید که در روزهای آتی ارسال خواهید کرد یا نه. تا فرایند داوری زودتر انجام بشه. کلیک کنید تا گسترش یابد... آخر شب میفرستم برات بانو
آسِمان؛ گفت: @Atusa @malihemalihe عضو تأیید شده است. @-Taraneh @S o l o @سورنــ؛ @سمانهسمانه عضو تأیید شده است. @نُـــــژی @D A N ID A N I عضو تأیید شده است. @:)MAHAK @MelicaMelica عضو تأیید شده است. @setareh* @Aion @شَفَــق سلام و صبح بخیر عزیزانی که هنوز فایل صوتی رو برای من ارسال نکردید تا نهایت امشب بفرستید. یا اعلام کنید که در روزهای آتی ارسال خواهید کرد یا نه. تا فرایند داوری زودتر انجام بشه. کلیک کنید تا گسترش یابد... آخر شب میفرستم برات بانو
.YEGANEH. مدیرتالارموسیقی+مترجمآز+مقاله(شایعه)نویس+خوناشام پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مقامدار آزمایشی بررسی مدیریتی از تالار قلم زرین vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,185 پسندها پسندها 9,219 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,622 4/25/26 #22 منم ضبط کردم اما آخر شب میفرستم بین دو تا موندم
.YEGANEH. مدیرتالارموسیقی+مترجمآز+مقاله(شایعه)نویس+خوناشام پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مقامدار آزمایشی بررسی مدیریتی از تالار قلم زرین vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,185 پسندها پسندها 9,219 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,622 4/26/26 #23 فرستادم