DOLLSINDOLLSIN عضو تأیید شده است. منتقد منتقد منتقد ادبی تیمتعیینسطح نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مسئولیت پذیر بررسی مدیریتی از تالار vip مدیر رسمی با پشتکار عالی نوشتهها نوشتهها 737 پسندها پسندها 5,472 امتیازها امتیازها 348 سکه 3,411 دیروز ساعت 08:28 #41 Tufan گفت: @DOLLSINDOLLSIN عضو تأیید شده است. درسا خانم صبحت بخیر پارتهایی که تا الان گذاشتی بررسی شدن. هیچ مشکل خاصی وجود نداشت. موفق باشی. کلیک کنید تا گسترش یابد... صبح توام بخیر عزیزم ممنونم زیبا
Tufan گفت: @DOLLSINDOLLSIN عضو تأیید شده است. درسا خانم صبحت بخیر پارتهایی که تا الان گذاشتی بررسی شدن. هیچ مشکل خاصی وجود نداشت. موفق باشی. کلیک کنید تا گسترش یابد... صبح توام بخیر عزیزم ممنونم زیبا
DOLLSINDOLLSIN عضو تأیید شده است. منتقد منتقد منتقد ادبی تیمتعیینسطح نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مسئولیت پذیر بررسی مدیریتی از تالار vip مدیر رسمی با پشتکار عالی نوشتهها نوشتهها 737 پسندها پسندها 5,472 امتیازها امتیازها 348 سکه 3,411 دیروز ساعت 18:54 #42 سلام دوباره عزیزم @Tufan یه پارت هم امروز گذاشتم
Tufan ناظرهمراه ناظر همراه ژورنالیست فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,583 پسندها پسندها 14,563 امتیازها امتیازها 598 سکه 75 دیروز ساعت 21:11 #43 درود به درسا خانم خوشقلم. قشنگ خانم من قراره استعفاء بدم. وقتی استعفاء دادم ناظر دیگهای براتون تعیین میشه. شما هم که خداروشکر مشکل خاصی ندارین.
درود به درسا خانم خوشقلم. قشنگ خانم من قراره استعفاء بدم. وقتی استعفاء دادم ناظر دیگهای براتون تعیین میشه. شما هم که خداروشکر مشکل خاصی ندارین.
DOLLSINDOLLSIN عضو تأیید شده است. منتقد منتقد منتقد ادبی تیمتعیینسطح نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مسئولیت پذیر بررسی مدیریتی از تالار vip مدیر رسمی با پشتکار عالی نوشتهها نوشتهها 737 پسندها پسندها 5,472 امتیازها امتیازها 348 سکه 3,411 دیروز ساعت 21:28 #44 Tufan گفت: درود به درسا خانم خوشقلم. قشنگ خانم من قراره استعفاء بدم. وقتی استعفاء دادم ناظر دیگهای براتون تعیین میشه. شما هم که خداروشکر مشکل خاصی ندارین. کلیک کنید تا گسترش یابد... چه حیف امیدوارم موفق باشی نازی جان مرسی که تا اینجا همراهیم کردی
Tufan گفت: درود به درسا خانم خوشقلم. قشنگ خانم من قراره استعفاء بدم. وقتی استعفاء دادم ناظر دیگهای براتون تعیین میشه. شما هم که خداروشکر مشکل خاصی ندارین. کلیک کنید تا گسترش یابد... چه حیف امیدوارم موفق باشی نازی جان مرسی که تا اینجا همراهیم کردی
Tufan ناظرهمراه ناظر همراه ژورنالیست فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,583 پسندها پسندها 14,563 امتیازها امتیازها 598 سکه 75 دیروز ساعت 21:30 #45 DOLLSIN گفت: چه حیف امیدوارم موفق باشی نازی جان مرسی که تا اینجا همراهیم کردی کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون خانم زیبا، همچنین. تا وقتی باشم رمان قشنگتو دنبال میکنم.
DOLLSIN گفت: چه حیف امیدوارم موفق باشی نازی جان مرسی که تا اینجا همراهیم کردی کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون خانم زیبا، همچنین. تا وقتی باشم رمان قشنگتو دنبال میکنم.