•○°●| به نام خدای واژههای نانوشته |●°○•°
چالش شعرنویسی «نامهای که هرگز فرستاده نشد» به پایان رسید.
در این چالش کاربران گرامی نامههایی نوشتن که هیچوقت راهی مقصد نشدن؛ نامههایی پر از حرفهای ناگفته، دلتنگی، حسرت، عشق، خاطره و سکوت...
آثار ارسالی با توجه به لحن شاعرانه، انتقال احساس، خلاقیت در انتخاب مخاطب و هماهنگی با موضوع چالش مورد بررسی قرار گرفتند.
از تمامی دوستانی که با قلمهای صمیمی و نگاههای متفاوت خود در این چالش شرکت کردن تشکر میکنیم 💐
بیتردید عمق احساسات موجود در آثار، انتخاب را به کاری دشوار اما لذتبخش تبدیل کرد. اینجانب به عنوان برگزارکنندهی این چالش، نتایج رو در این پست اعلام میکنم.
🥇 نفر اول: @Evil girl
با اثر «به نام دوستی که دیگر دوستم نیست»
فضاسازی قوی و کاملا هماهنگ با موضوع چالش
ترکیب موفق نامه و شعر
لحن صمیمی، دردناک و باورپذیر
پایانبندی بسیار تاثیرگذار و ماندگار
🥈 نفر دوم: @اقیــانــــــوس
با اثر «برای من پانزدهسالهام»
انسجام احساسی و زبانی بسیار خوب
موسیقی روان و دلنشین در شعر
انتقال موفق حس گفتوگو با خویشتن گذشته
پایانی آرام، تلخ و متناسب با فضای چالش
تبریک ویژه به برگزیدگان این دوره و همچنین قدردانی از تمام نویسندگان و شاعرانی که با آثار ارزشمند خود، روح تازهای به این چالش بخشیدن.
امیدواریم در چالشهای آینده نیز شاهد درخشش قلمهای درخشان، احساسات ناب و نگاههای متفاوت شما باشیم.
با احترام 🌿
«مدیریت تالار شعر»
چالش شعرنویسی «نامهای که هرگز فرستاده نشد» به پایان رسید.
در این چالش کاربران گرامی نامههایی نوشتن که هیچوقت راهی مقصد نشدن؛ نامههایی پر از حرفهای ناگفته، دلتنگی، حسرت، عشق، خاطره و سکوت...
آثار ارسالی با توجه به لحن شاعرانه، انتقال احساس، خلاقیت در انتخاب مخاطب و هماهنگی با موضوع چالش مورد بررسی قرار گرفتند.
از تمامی دوستانی که با قلمهای صمیمی و نگاههای متفاوت خود در این چالش شرکت کردن تشکر میکنیم 💐
بیتردید عمق احساسات موجود در آثار، انتخاب را به کاری دشوار اما لذتبخش تبدیل کرد. اینجانب به عنوان برگزارکنندهی این چالش، نتایج رو در این پست اعلام میکنم.
🥇 نفر اول: @Evil girl
با اثر «به نام دوستی که دیگر دوستم نیست»
فضاسازی قوی و کاملا هماهنگ با موضوع چالش
ترکیب موفق نامه و شعر
لحن صمیمی، دردناک و باورپذیر
پایانبندی بسیار تاثیرگذار و ماندگار
🥈 نفر دوم: @اقیــانــــــوس
با اثر «برای من پانزدهسالهام»
انسجام احساسی و زبانی بسیار خوب
موسیقی روان و دلنشین در شعر
انتقال موفق حس گفتوگو با خویشتن گذشته
پایانی آرام، تلخ و متناسب با فضای چالش
تبریک ویژه به برگزیدگان این دوره و همچنین قدردانی از تمام نویسندگان و شاعرانی که با آثار ارزشمند خود، روح تازهای به این چالش بخشیدن.
امیدواریم در چالشهای آینده نیز شاهد درخشش قلمهای درخشان، احساسات ناب و نگاههای متفاوت شما باشیم.
با احترام 🌿
«مدیریت تالار شعر»