ممنونم از تمام کاربران عزیز
حالا جوابهای خود @malihe جان

البته همیشه دوست داشتم منتقد هم بشم ولی اونم در توانم نیست

خیلی حرف میزنه.

لئو شاهده دو هفته تموم ریکشن پوکر فرستاد برام.

تشکر ویژه از ملیحه جان

حالا جوابهای خود @malihe جان
معمولا براساس رنکام که چه رنگی باشه.۱. آواتارت رو بر چه اساسی انتخاب میکنی؟
اصلا نام کاربریم رو تغییر ندادم تاحالا... بنظرم عنوان و نام کاربری یه جور امضاست برای نویسنده۲. از بین نامهای کاربری که انتخاب کردی، کدوم برات خاطره انگیزتره؟ وایب خوبی بهت میده؟
بدترین خلق آدمها دورویی حتی از این که به یکی فوش بدی هم بدتره.۳. به نظرت بدترین اخلاقی که میتونه کسی داشته باشه، چیه؟
نسل آینده۴. اگه بخوای ایران رو از نو بسازی، بیشتر رو چی توجه میکنی؟
سکه، مدال۵. اگه ادمین بودی، به کاربران چی جایزه میدادی؟

حمایتش میکنم.۶. اگه بخوای به کسی بگی دوسش داری ، ولی مستقیم بهش نگی، چیکار میکنی؟
ریجکت میکنم۷.اگه ساعت ۳ نصف شب، یکی از رفقای نزدیکت زنگت بزنه ، چه عکس العملی نشون میدی؟

موسیقی شاد گوش میدم. میرقصم۸.اگه حالت بد باشه، چطوری آروم میشی؟
گرافیست ولی خب درتوانم نیست۹. رو کدوم رنک انجمن کراش داری و میخوای بدستش بیاری؟
البته همیشه دوست داشتم منتقد هم بشم ولی اونم در توانم نیست

یه میتینگ بذارن همهشونو بیینم.۱۰. کدوم کاربر انجمن رو دوس داری بیرون از انجمن ببینی؟

@PerS!aN۱۱.از بن شدن کدوم کاربر خوشحال میشی؟
خیلی حرف میزنه.۱۲. کدوم شکلکهای انجمن رو دوس داری؟

این نسبی. بستگی به شرایطی داره که میفرسته کلا واکنشی نسبت بهش ندارم.۱۳. یکی بهت پوکر بده، عکس العملت چیه؟
لئو شاهده دو هفته تموم ریکشن پوکر فرستاد برام.نه. چون کلا معتقدم آدمها به یک گوشه امن نیاز دارن که اونی باشن که در واقعیت نیستن.۱۴. روزی ازدواج کنی، همسرتو اینجا عضو میکنی؟
شاید اوایل نذارم که نگن شوهر ندیده بود ولی بعدا میذارم.۱۵. عکس دوتایی با همسرتو میذاری رو پروفایلت؟

تا جایی که بتونم میام. من توی شرایطی که متغیر نباشه راحت دووم میارم.۱۶. تا چند ساله دیگه، اینجا میای؟
تشکر ویژه از ملیحه جان