در حال تایپ دلنوشته بی‌جواب | TAAHA «ویژهٔ مسابقه»

«به‌نام خالق قلم»

عنوان دلنوشته: بی‌جواب
به قلم: @TAAHA
ژانر: اجتماعی، تراژدی

خلاصه:
دختری تنها که برای مادرش نامه می‌نویسد و هر شب از مشکلاتش برای او می‌گوید، غافل از اینکه مادرش هیچ‌وقت نمی‌تواند جواب او را بدهد.
«برایت می‌گویم از درد هایم، از رنج هایم،‌از غصه هایم، از شب های بلندم، از دلتنگی گاه و بی‌گاه‌ام، از شکسته شدن دلم، ولی جوابی از تو به سطرهای من نمی‌رسد. شاید هنوز نامه‌هایم خوانده نشده‌اند، شاید هیچ وقت به دست تو نرسیده‌اند، و شاید مرا نادیده گرفته‌ای. شاید دگر خسته شده باشم، اما بدان که این دل من نیاز به یک همدم دارد، اما بدان که این دل هنوز منتظر یک جواب از توست.»​

دلنوشته اختصاصی مسابقه موزه دلتنگی، خرداد ۱۴۰۵

•○°●‌| به نام خالق واژگان ‌|●°○•°

img_6b762c43_1779111329.jpg

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!‌‌

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.
‌‌

پس از گذشت حداقل ۱۵ پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد دل‌نوشته بدهید. توجه داشته باشید که دل‌نوشته‌های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.

پس از نقد پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید.

شما می‌توانید پس از درخواست تگ درخواست جلد بدهید

همچنین پس از ارسال 20 پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود..

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود..

○● قلمتان سبز و ماندگار●○
«مدیریت تالار ادبیات»

عقب
بالا پایین