مصاحبه سری ۹۶ | (SINA)

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع :)MAHAK
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

:)MAHAK

مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد ادبی
ناظر ارشد آثار
ناظر همراه
ژورنالیست
تیم‌تعیین‌سطح
رمان‌خـور
3,774
پسندها
پسندها
25,511
امتیازها
امتیازها
903
سکه
3,096
«بسمه تعالی»
b732467_IMG__.jpg

سری ۹۶ مصاحبه با حضور نویسنده مردمی جناب
@(SINA)

سلام خوبی؟
سلام مرسی کدآقا شما خوبی؟

۱. یک بیوگرافی کوچیک از خودتون بدید.
من سینا هستم ۲۱ سالمه، نامزد حضور در مسترشف pesar_{" عاشق آکواریوم و آبزیان هستم، تو اردبیل زندگی میکنم و دانشجوی بهداشتم

۲. چندتا خواهر و برادر دارید و اونام به هنر و نویسندگی علاقه دارن؟
۲ تا خواهر بزرگ دارم که هنر یکیشون معلم بودنه و به درس دادن علاقه داره و اون یکی هم چیز میز میبافه واسه فروش dance-girl2-smiley_dut5

۳. چی شد که با اینجا آشنا شدید؟
خب من توی یه انجمن دیگه رمان نوشته بودم، و طی یکی دو سال گفتن به دلایلی انجمن داره بسته میشه. واسه همین من همینجوری داشتم میگشتم که از اینجا خوشم اومد. وایب خاصی داشت و همه کلا فعال بودن و خیلی خوشحال شدم رمانام رو اینجا به اشتراک گذاشتم

۴. ایده رمان هاتون از کجا میاد؟
از فیلم و سریال. مثلا رمان داج از چندتا فیلم کلاسیک دهه ۵۰ و فرار از زندان اومد. رمان سایه‌های مرده هم از فیلم زامبیا مث جنگ جهانی زد. البته کتابشم خوندم و از اون الهام گرفتم و کلی خیال‌پردازی هم کردم تا بتونم داستان رو درست کنم و بنویسم

۵. چرا نویسندگی؟
خیلی عالیه‌ها. مجبور نیستی بشینی همش ریاضی و فیزیک و دیفرانسیل بخونی :yakh neshini: لذت بخشه و تازه چیزایی مینویسی که خیلی ها میبینن و ازت تعریف میکنن.

۶. بنظرت کبود چه تالاری تو انجمن حس میشه؟
تالار گیم. یه تالار واسه معرفی بازی‌های کامپیوتری

۷. چی شد یدفعه از شعر به سوی رمان اومدی؟
خب.. شعر رو که نوشتم آنچنان استقبالی نشد ازش و دیدم همه اینجا عاشق خوندن رمان و داستانای طولانی هستن. این ایده به ذهنم اومد که یه رمانی بنویسم که تن و بدنشون مورمور بشه با خوندن رمانم 15cb28_25512

۸. تا چندسال دیگه خودتو کجا می‌بینی؟
۳ سال یا ۴ سال اینا تو تهران واسه ادامه تحصیل

۹. بنظرت در آینده کتاب های شعرهات دسته مردم دیده میشه یا رمان هات؟
ممکنه. خیلی دوس دارم بفرستم‌شون چاپ بشن تا حداقل یه جلدی ازشون باشه و بقیه بخونن و نظراتشون رو تو فضای مجازی بخونم

۱۰. بزرگترین هدف زندگیت؟
هدف زیادی دارم. هر کسی هدفایی داره ولی خب مهمترینش اینه که بتونم مهاجرت کنم و توی یه کشور خوب پیدا کنم و یه زندگی ساده و قشنگ واسه خودم دست و پا کنم

۱۱. نظرت راجب محدودیت های موجود چیه.
متوسط. هم خوبن هم بد، باعث میشن درس زیادی از زندگی یاد بگیری تا اشتباهی نکنی

۱۲. اگه یک روز از خواب پاشی ببینی برگشتی به دوهزار سال قبل چیکار می‌کنی؟
دو هزار.. اووو میرم عضو ارتش پادشاهی بشم و یه پادگان واسه خودم دست و پا کنم. یه گروه آره گروه شبیه دامول تو کشور خودمون و کاروانای یونانی رو غارت کنم 252927_25228

۱۳. اگه ماشین زمان داشتی، ازش استفاده می‌کردی؟
آره دوس دارم چند صد سال برم جلو و ببینم سرنوشت ایران‌مون چی میشه. یا نه شایدم برگشتم ۵۰ سال پیش تا همه چیو درست کنم

۱۴. اگه می تونستی یک تغییر بزرگ به وجود بیاری چه چیزی رو از ریشه اصلاح می کردی؟
ذهنیت و فرهنگ مردم

۱۵. چیزی هست که بخوای به دیگران بگی؟
آره قدر لحظاتتون رو بدونین، ما که نمیدونیم پس فردا چی میشه و امیدوارم هر جا که هستین بهترین روزاتون رو بگذرونین

و در آخر نظرت درباره مدیر تالار سرگرمی چیه؟
خیلی رو مخ میره Popcorn اصن تسلیم بشو نیس و آشپزی من ازش بهتره pesar_{" (جدا از شوخی خیلی مهربون و خوش اخلاق و مسئولیت پذیره، حرف نداره و به کسایی که تو زندگیش مهمن خیلی اهمیت میده.)

خسته نباشی و ممنون بابت مصاحبه :gol narenji:
خواهش می‌کنم مچکرم که وقت گذاشتی و آروزی موفقیت دارم براتون

up

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین