بامبو یا نی هندی نوعی خیزران است و نخستین بار همراه با بذر چای توسط کاشف السلطنه به ایران آورده شد؛ به اعتقاد عدهای صنعت بامبو بافی با آمدن استاد ولتری از چین به لاهیجان، شروع شد و با کمک استادکاران ایرانی که شاگردان وی بودهاند رشد و تکامل یافت.
بامبو بافی یکی از صنایعدستی در استان گیلان است که مواد اولیه آن از نی خیزران به دست میآید، شروع کار بامبو بافی از حدود یکصد سال پیش با کشت چای در گیلان رواج یافت و مهمترین مرکز تولید آن لاهیجان بهویژه منطقه لیالستان است.
بامبو بافی یکی از صنایعدستی در استان گیلان است که مواد اولیه آن از نی خیزران به دست میآید، شروع کار بامبو بافی از حدود یکصد سال پیش با کشت چای در گیلان رواج یافت و مهمترین مرکز تولید آن لاهیجان بهویژه منطقه لیالستان است.
آخرین ویرایش توسط مدیر: