سارا مرتضوی مترجم آزمایشی رمانخـور نویسنده افتخاری مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,498 پسندها پسندها 5,046 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,614 7/25/25 #301 malihe گفت: خوش قلم، پرسرزبون، شیطون، مسئولیت پذیر، رک و راست... @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... بیشتر از بقیه مدیرها آنلاینه مترجم و مسئولیت پذیره @(SINA)
malihe گفت: خوش قلم، پرسرزبون، شیطون، مسئولیت پذیر، رک و راست... @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... بیشتر از بقیه مدیرها آنلاینه مترجم و مسئولیت پذیره @(SINA)
Kaya ژورنالیست ژورنالیست ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 484 امتیازها امتیازها 63 سکه 8 7/25/25 #302 malihe گفت: خوش قلم، پرسرزبون، شیطون، مسئولیت پذیر، رک و راست... @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... اروم، بیحاشیه،جدی در کار، مسئولیت پذیر @M I R A S
malihe گفت: خوش قلم، پرسرزبون، شیطون، مسئولیت پذیر، رک و راست... @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... اروم، بیحاشیه،جدی در کار، مسئولیت پذیر @M I R A S
zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,127 پسندها پسندها 7,407 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,435 7/25/25 #303 Kaya گفت: اروم، بیحاشیه،جدی در کار، مسئولیت پذیر @M I R A S کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی از بهترین افراد نزدیک بهم خوش صحبت پایه رفیق با جنبه با مرام نمیدونم چجوری توصیفش کنم بهترینه:) @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
Kaya گفت: اروم، بیحاشیه،جدی در کار، مسئولیت پذیر @M I R A S کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی از بهترین افراد نزدیک بهم خوش صحبت پایه رفیق با جنبه با مرام نمیدونم چجوری توصیفش کنم بهترینه:) @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
Kaya ژورنالیست ژورنالیست ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 484 امتیازها امتیازها 63 سکه 8 7/25/25 #304 zhina گفت: یکی از بهترین افراد نزدیک بهم خوش صحبت پایه رفیق با جنبه با مرام نمیدونم چجوری توصیفش کنم بهترینه:) @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... خوش صحبت، مسئولیت پذیر، گاهی شوخ @حسام.ف
zhina گفت: یکی از بهترین افراد نزدیک بهم خوش صحبت پایه رفیق با جنبه با مرام نمیدونم چجوری توصیفش کنم بهترینه:) @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... خوش صحبت، مسئولیت پذیر، گاهی شوخ @حسام.ف
worning.f طراح و گرافیست آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 108 پسندها پسندها 51 امتیازها امتیازها 28 سکه 42 دیروز ساعت 20:38 #305 Kaya گفت: خوش صحبت، مسئولیت پذیر، گاهی شوخ @حسام.ف کلیک کنید تا گسترش یابد... نمیشناسم @نازلی
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر تالار نویسندگان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 401 پسندها پسندها 1,812 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,699 دیروز ساعت 21:23 #306 خانوم @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. شخصیت متین و باوقاری دارن. مسئولیت پذیر و کاربلدن. و از همه مهمتر اینکه دیسیپلین دارن. @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است.
خانوم @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. شخصیت متین و باوقاری دارن. مسئولیت پذیر و کاربلدن. و از همه مهمتر اینکه دیسیپلین دارن. @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است.
ماه پیشونی تدوینگر آزمایشی طـراح گرافیست نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی فرشته زمینی پرسنل کافهنـادری محبوب طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 273 پسندها پسندها 1,202 امتیازها امتیازها 133 سکه 357 دیروز ساعت 21:39 #307 Alirix گفت: خانوم @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. شخصیت متین و باوقاری دارن. مسئولیت پذیر و کاربلدن. و از همه مهمتر اینکه دیسیپلین دارن. @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربون و جدی خودم @ماه پیشونی
Alirix گفت: خانوم @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. شخصیت متین و باوقاری دارن. مسئولیت پذیر و کاربلدن. و از همه مهمتر اینکه دیسیپلین دارن. @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربون و جدی خودم @ماه پیشونی
(SINA) تدوینگر آزمایشی مـدرس ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 808 پسندها پسندها 3,668 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,869 دیروز ساعت 22:01 #308 ماه پیشونی گفت: مهربون و جدی خودم @ماه پیشونی کلیک کنید تا گسترش یابد... عجول، خیلی.. شبیه اون دختر انیمه هایی که خیلی عجله میکنن آخرش سرخ و خجالتی میشن و... @malihe
ماه پیشونی گفت: مهربون و جدی خودم @ماه پیشونی کلیک کنید تا گسترش یابد... عجول، خیلی.. شبیه اون دختر انیمه هایی که خیلی عجله میکنن آخرش سرخ و خجالتی میشن و... @malihe
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,198 پسندها پسندها 33,821 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,268 دیروز ساعت 22:02 #309 خیلی نمکههه مسئولیت پذیر و مهربون @حسام.ف