Pingu کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 32 پسندها پسندها 235 امتیازها امتیازها 33 سکه 524 دیروز ساعت 01:03 #11 دلبر که جان فرسود از او گفت: ظاهر بسیار آرومی دارم و درونی پر آشوب کمالگرا و اهمال کار هستم اما اگر تصمیم بگیرم کاری رو انجام بدم شده آسمون رو به زمین بیارم انجامش میدم (زیاد اتفاق نمیفته) @Pingu کلیک کنید تا گسترش یابد... بیش از حد احساسیام درونگرام اورتینکر قهار @Helen.m
دلبر که جان فرسود از او گفت: ظاهر بسیار آرومی دارم و درونی پر آشوب کمالگرا و اهمال کار هستم اما اگر تصمیم بگیرم کاری رو انجام بدم شده آسمون رو به زمین بیارم انجامش میدم (زیاد اتفاق نمیفته) @Pingu کلیک کنید تا گسترش یابد... بیش از حد احساسیام درونگرام اورتینکر قهار @Helen.m
Helen.m ناظر اثـر کپیـست رمانخـور نوشتهها نوشتهها 140 پسندها پسندها 756 امتیازها امتیازها 133 سکه 1,238 دیروز ساعت 01:30 #12 بی احساسم یکم زیاد میخندم دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه! اگه حس کنم یکی ازم دلخوره، تا وقتی که معذرتخواهی نکنم، ذهنم درگیرش میشه. @malihe
بی احساسم یکم زیاد میخندم دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه! اگه حس کنم یکی ازم دلخوره، تا وقتی که معذرتخواهی نکنم، ذهنم درگیرش میشه. @malihe
malihe مدیر رسمی تالار رمان + طراح وبتون پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح ناظر ارشد آثار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب پشتکار خیلی خوب محبوب با پشتکار عالی خلاقیت برتر فصل مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,258 پسندها پسندها 11,432 امتیازها امتیازها 523 سکه 7,007 دیروز ساعت 01:40 #13 Helen.m گفت: بی احساسم یکم زیاد میخندم دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه! اگه حس کنم یکی ازم دلخوره، تا وقتی که معذرتخواهی نکنم، ذهنم درگیرش میشه. @malihe کلیک کنید تا گسترش یابد... کمالگرا، منطقی، باهوش، کینهای، کمی تا حدودی هم وسواسی! @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
Helen.m گفت: بی احساسم یکم زیاد میخندم دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه! اگه حس کنم یکی ازم دلخوره، تا وقتی که معذرتخواهی نکنم، ذهنم درگیرش میشه. @malihe کلیک کنید تا گسترش یابد... کمالگرا، منطقی، باهوش، کینهای، کمی تا حدودی هم وسواسی! @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
Tiam.R مدیررسمی تالارنظارت+آزمایشیادبیات+آزمایشی:تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادریبرترین ارسال کننده ماه فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 2,122 پسندها پسندها 6,004 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,753 دیروز ساعت 07:37 #14 حساس غرغرو حواس پرت @حسام فیضی
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری کاربر برتر فصل تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,719 پسندها پسندها 10,670 امتیازها امتیازها 453 سکه 8,913 دیروز ساعت 12:05 #15 Tiam.R گفت: حساس غرغرو حواس پرت @حسام فیضی کلیک کنید تا گسترش یابد... جدیدا پر کار شوخ البته تو مجازی معلوم نیست مهربون و ملاحظه گر @GemmaGemma عضو تأیید شده است.
Tiam.R گفت: حساس غرغرو حواس پرت @حسام فیضی کلیک کنید تا گسترش یابد... جدیدا پر کار شوخ البته تو مجازی معلوم نیست مهربون و ملاحظه گر @GemmaGemma عضو تأیید شده است.
GemmaGemma عضو تأیید شده است. مدیر تالار نقد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم رتبه اول مسابقات برتر فصل مدیر رسمی برتر سال نوشتهها نوشتهها 544 پسندها پسندها 3,820 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,931 دیروز ساعت 12:21 #16 سارا مرتضوی گفت: جدیدا پر کار شوخ البته تو مجازی معلوم نیست مهربون و ملاحظه گر @GemmaGemma عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... کنجکاو صبور و پیگیر
سارا مرتضوی گفت: جدیدا پر کار شوخ البته تو مجازی معلوم نیست مهربون و ملاحظه گر @GemmaGemma عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... کنجکاو صبور و پیگیر
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری کاربر برتر فصل تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,719 پسندها پسندها 10,670 امتیازها امتیازها 453 سکه 8,913 دیروز ساعت 13:21 #17 Gemma گفت: کنجکاو صبور و پیگیر کلیک کنید تا گسترش یابد... تگت کو؟
GemmaGemma عضو تأیید شده است. مدیر تالار نقد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم رتبه اول مسابقات برتر فصل مدیر رسمی برتر سال نوشتهها نوشتهها 544 پسندها پسندها 3,820 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,931 دیروز ساعت 13:58 #18 سارا مرتضوی گفت: تگت کو؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... @هویار
هویار کاربر حــامی کاربر انجمن محبوب نوشتهها نوشتهها 1,236 پسندها پسندها 5,967 امتیازها امتیازها 388 سکه 919 دیروز ساعت 14:03 #19 Gemma گفت: @هویار کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربونم پرانرژیام سادهام @AlirixAlirix عضو تأیید شده است.
Gemma گفت: @هویار کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربونم پرانرژیام سادهام @AlirixAlirix عضو تأیید شده است.
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری کاربر برتر فصل تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,719 پسندها پسندها 10,670 امتیازها امتیازها 453 سکه 8,913 دیروز ساعت 14:35 #20 هویار گفت: مهربونم پرانرژیام سادهام @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... خب نظرم در مورد سردی و خشکیش عوض شده به جدی ارتقا پیدا کرده مسئولیت پذیر منظم @هوروس
هویار گفت: مهربونم پرانرژیام سادهام @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... خب نظرم در مورد سردی و خشکیش عوض شده به جدی ارتقا پیدا کرده مسئولیت پذیر منظم @هوروس