نظارت همراه رمان سریت | ناظر: مینرا

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blu moon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام خوشگلم
قبلا در این مورد با ناظر و یکی از مدیران صحبت کردیم و اجازه پست گذاری بیشتر رو دادن.
اطلاع دادم چون لایک و اطلاع ناظر رو ندیدم فکر کردم آنلاین نیستن...
بله در جریان هستم. اما قرار شده از این به بعد همه‌ی نویسنده‌ها طبق قانون همون ۳پارت رو قرار بدن تا در نظارت مشکلی پیش نیاید.
ناظر اثر شما هم یک مدت مرخصی هستند و من به جای ایشون کار نظارت اثر شما رو انجام میدم.

بله در جریان هستم. اما قرار شده از این به بعد همه‌ی نویسنده‌ها طبق قانون همون ۳پارت رو قرار بدن تا در نظارت مشکلی پیش نیاید.
ناظر اثر شما هم یک مدت مرخصی هستند و من به جای ایشون کار نظارت اثر شما رو انجام میدم.
سه پست، سه پست که صدسال طول میکشه تا تموم بشه -2-35-

جسارتا اگر ناظرهای عزیز به جای ویراستاری کردن خط به خط هر اثر، صرفا روی نظارت بر محتوا تمرکز کنن و وظیفه‌ی ویراستاری رو به ویراستارها بسپارن، هم نظارت راحت‌تر خواهد بود هم سختگیری برای نویسنده کمتر-118-"{}

سه پست، سه پست که صدسال طول میکشه تا تموم بشه -2-35-

جسارتا اگر ناظرهای عزیز به جای ویراستاری کردن خط به خط هر اثر، صرفا روی نظارت بر محتوا تمرکز کنن و وظیفه‌ی ویراستاری رو به ویراستارها بسپارن، هم نظارت راحت‌تر خواهد بود هم سختگیری برای نویسنده کمتر-118-"{}
ما وظیفه ویراستار‌ها رو انجام نمیدیم. وظیفه خودمون رو انجام میدیم وظیفه ما هم بررسی متن و کمک به نویسندست. ما به نویسنده کمک میکنیم اثرش رو طبق اصول نگارش کنن.

قانون برای همه به یک شکل پس لطفا رعایت کنید
باتشکر🌹

ما وظیفه ویراستار‌ها رو انجام نمیدیم. وظیفه خودمون رو انجام میدیم وظیفه ما هم بررسی متن و کمک به نویسندست. ما به نویسنده کمک میکنیم اثرش رو طبق اصول نگارش کنن.
دقیقا ریزبینی در حد یک ویراستار رو میخوایید انجام بشه!
البته نویسنده‌ها غالباً فقط نویسنده هستند نه ویراستار.
قانون برای همه به یک شکل پس لطفا رعایت کنید
باتشکر🌹
مرسی عزیزم.
اگر زحمتی نیست، لطف کنید و رمان درنا رو به متروکه منتقل کنید -118-"{}

• rose
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tiam.R
دقیقا ریزبینی در حد یک ویراستار رو میخوایید انجام بشه!
البته نویسنده‌ها غالباً فقط نویسنده هستند نه ویراستار.

مرسی عزیزم.
اگر زحمتی نیست، لطف کنید و رمان درنا رو به متروکه منتقل کنید -118-"{}
تیم نظارت هم برای این ‌همراه نویسنده هستیم چون نویسنده، نویسندست و همه ناظرمون طبق آموزشی که دیدن نظارت میکنند.

برای مترکه هم باید در تایپک متروکه درخواست بدید

موفق باشید 🌹

سه پارت اول صفحه ۹

باسلام چک شد.

۱: نیم‌فاصله‌

می‌زد❌ میزد✔️

می‌شی❌ میشی✔️

نی‌زار❌ نیزار ✔️

۲: لطفا کلمه‌ها رو با «ها» جمع ببندید.

کارات ❌کارهات✔️

درازشو❌ درازش رو✔️

۳: علائم نگارشی:

- توبیخ شدم. اعصابم بهم ریخته.❌

- توبیخ شدم؛ اعصابم بهم ریخته.✔️

موفق باشید 🌹

عزیزم من در همین مورد هم با مدیر اجرایی انجمن صحبت کرده بودم. موافق بودن و مشکلی با روند کار من نداشتن.
الآن قرار نیست هیچ همکاری با من بشه؟
همین جمع بستن کلمات با ها....سر این یه طومار تو خصوصي نوشتم و صحبت کردم که این مدل نوشتار لحن و امضای من نویسنده است. من توی همه‌ی آثارم این مدلی نوشتم چه کار انجمنی بوده چه جشنواره‌ای.
الآن واقعا قراره برگردم سر خونه‌ی اول؟!
ببینید من اومدم ۱۰ تا پست گذاشتم بعد به مدت دو هفته اصلا آنلاین نشدم. باز بعد دو هفته ۶_۷ پست گذاشتم. یعنی میانگین هم بگیرید از همون تعداد پست روزانه نه تنها تجاوز نکرده که خیلی هم کمتر بوده. حالا این که ناظر حضور نداشتن یا چک نکردن و پست‌ها تعدادشون زیاد شده مقصرش بنده نیستم.
و البته از این گذشته بحث بدعهدیه. این که به بنده قول مساعدت دادن و بعد دارید زیرش می‌زنید. ولو این که کار خلاف قانون وحشتناکی هم انجام نشده.
سه پارت اول صفحه ۹

باسلام چک شد.

۱: نیم‌فاصله‌

می‌زد❌ میزد✔️

می‌شی❌ میشی✔️

نی‌زار❌ نیزار ✔️

۲: لطفا کلمه‌ها رو با «ها» جمع ببندید.

کارات ❌کارهات✔️

درازشو❌ درازش رو✔️

۳: علائم نگارشی:

- توبیخ شدم. اعصابم بهم ریخته.❌

- توبیخ شدم؛ اعصابم بهم ریخته.✔️

موفق باشید 🌹

آخرین ویرایش:
عزیزم درسته صحبت کردیم
موردی نیست ولی من همونجا هم گفتم که در صورتی که شما تو پارت گذاری ایرادی نداشته باشی
ولی مدیر تیم نظارت هم میگن شما ایراد دارید
پارت های رمان درواقع
و این موضوع اصلا با ویراستاری متفاوت هست
ویراستاری اصلا صرفا اینا نیست که میگین ویراستاری

عزیزم درسته صحبت کردیم
موردی نیست ولی من همونجا هم گفتم که در صورتی که شما تو پارت گذاری ایرادی نداشته باشی
ولی مدیر تیم نظارت هم میگن شما ایراد دارید
پارت های رمان درواقع
و این موضوع اصلا با ویراستاری متفاوت هست
ویراستاری اصلا صرفا اینا نیست که میگین ویراستاری
خوشگلم من ایرادی توی متن و ساختار کارم نمی‌بینم. آره ممکنه چندتا نیم‌فاصله یا علامت نگارشی جا افتاده باشه که خب این اسمش ویراستاریه. هرجا غیر از مسائل ویراستاری چیزی هست که فرمودن ایراد دارم، بگید من به دیده‌ی منت می‌پذیرم...
راستش هضم این که داستانی که از فیلتر انتشارات‌ رد شده رو میگید ایراددار برام سخته. خود شما اصلا نخوندید ببینید محتوا چیه و از ناظر دیگری نقل قول میکنید. رمان سریت رمانی طولانی با موضوع اجتماعی حساسیه که در نوع خودش یونیکه. ولی چیزی که برای نظارت کافه مهمه این که کلمات با ها جمع بسته شدن یا نه!
من به تگ رمان دیگرم اعتراض کردم. دو هفته‌ای میگذره ولی اصلا کسی پاسخگو نیست یا بررسی نکرده. بعد هم این مسئله.... گویا تو بعضی انجمن‌ها اگر کسی تازه وارد باشه و فعالیت کنه باید مثل غریبه‌ها نگاهش کرد. پست‌های ویرایش شده‌م رو از روی انجمن که برای خودم کپی کردم درخواست فرستادن رمان‌هام به متروکه رو ثبت میکنم. کلا عطای نوشتن در این انجمن رو به لقاش می‌بخشم که نه باعث آزار خودم بشم نه دیگران.
ممنون از شما.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tiam.R
عقب
بالا پایین