اخبار اتهام تجاوز و آدم‌ربایی؛ ماجرای جنجالی پژمان جمشیدی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع امین141
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دوسش داری

• بله

رای: 7 87.5%
  • خیر

رای: 1 12.5%

• مجموع رای دهندگان
    8
صرفا کسی که خاک مادرش قسم میخوره
جدی فکر کردی ایران انقدر جایه خوبیه که یکی قسم بخوره پس داره راست میگه؟
هزاران نفر دست گذاشتن رو قران و مثل اب خوردن دروغ گفتن.
خوشبحالت
چقدر خوش باوری

سریال شغال

جدی فکر کردی ایران انقدر جایه خوبیه که یکی قسم بخوره پس داره راست میگه؟
هزاران نفر دست گذاشتن رو قران و مثل اب خوردن دروغ گفتن.
خوشبحالت
چقدر خوش باوری
خودتون جواب خودتون دادید.جامعه ایران جامعه خوبی نیست.پس حرف زدن از سلامت و عفت مال بیست سی سال پیش...ببینید کسی که دنبال عفت نمیره خونه پژمان.زوری که نرفته.شما از جامعه خبر نداری الان دختر15ساله به تنها چیزی که فکر نمیکنه عفت.جامعه ما به شدت بیمار...الان چون پژمان معروف اینقدر بولد شده.وگرنه هزار مورد از افراد عادی پولدار هست.بعد الان بحث تجاوز به معنای زورگیری یا خفت کردن مطرح نیست.حتما ی پیش زمینه ای بوده ی دوستی و رابطه ای بوده.اون موقع فرمایش شما درست.ایا طبق عقل خودتون طبق منطق خودتون عفت برای دختر بیست ساله ای که خونه چهل ساله میره مهم؟؟؟دختر هم هدف ها داشته نقشه ها کشیده..همونطور که برای خیلی از افراد مطرح میکشن

من خودم به عنوان یه دختر میگم زمونه کلا برعکس شده دختر الان چش سفیدتر و بدتر از پسران و واقعا نمیشه گفت کی خوبه

تو جامعه ما همه دنبال قدرت و همه حس قدرت میکنن
من نسبت به کوچکتر از خودم
تو نسبت به من
بزرگتر از شما نسبت به شما
برای مثال قدرت کسی مثل پژمان جمشیدی سرشناس بودنشه
همین که کسی باور نمیکنه
راحت می تونه اون بانو رو تهدید کنه و بگه برو بگو من چندین ساله بدون حاشیه م فکر میکنی کسی باورت میکنه؟تموم این کشور طرفدار منن کی به حرف تو گوش میده؟ تهشم با یه گونی پول دهن رسانه و این و اون رو میبینده
اینم یه فرضیه ست
نه ببینید مردم ما هیچ قدرتی نسبت به هم ندارند.برداشتتون از تعریف قدرت وارد مقوله قدرت اجتماعی و زورگویی شده..اصلا بحث کوچکی بزرگی مطرح نیست.من میگم قدرت مردم نسبت به حکومت ضعیف و قدرت افراد خاص با یک سری شرایط خاص میچربه به افراد عادی....
در مورد فرضیه شما که اگر قرار این طرز فکر باشه عملا قانون بی معنی میشه.عملا هرکس میتونه این کار بکنه..من تو کامنت قبلی هم گفتم اواخر دهه هفتاد پارتی استقلال منتشر شدو همه انگشت به دهن موندن.یک بازیکن که اونم شهرستانی بود به خاطر همین محو شد.یا کلیپ حیایی گلزار تو پارتی شبانه ولی الان بحث تجاوز مرح..بعد کی گفته تمام کشور طرفدار پژمانن؟؟؟بعد چرا فکر میکنید با پول دهن رسانه رو میشه بست؟؟؟ایا طرف تونست با پول از انتشار فیم عروسی جلوگیری کنه؟؟

نه ببینید مردم ما هیچ قدرتی نسبت به هم ندارند.برداشتتون از تعریف قدرت وارد مقوله قدرت اجتماعی و زورگویی شده..اصلا بحث کوچکی بزرگی مطرح نیست.من میگم قدرت مردم نسبت به حکومت ضعیف و قدرت افراد خاص با یک سری شرایط خاص میچربه به افراد عادی....
در مورد فرضیه شما که اگر قرار این طرز فکر باشه عملا قانون بی معنی میشه.عملا هرکس میتونه این کار بکنه..من تو کامنت قبلی هم گفتم اواخر دهه هفتاد پارتی استقلال منتشر شدو همه انگشت به دهن موندن.یک بازیکن که اونم شهرستانی بود به خاطر همین محو شد.یا کلیپ حیایی گلزار تو پارتی شبانه ولی الان بحث تجاوز مرح..بعد کی گفته تمام کشور طرفدار پژمانن؟؟؟بعد چرا فکر میکنید با پول دهن رسانه رو میشه بست؟؟؟ایا طرف تونست با پول از انتشار فیم عروسی جلوگیری کنه؟؟
چقدر بحث عروسی براتون جذابه
تو همه کامنت‌هاتون یکی به دختره میزنید یکی به عروسی

من خودم به عنوان یه دختر میگم زمونه کلا برعکس شده دختر الان چش سفیدتر و بدتر از پسران و واقعا نمیشه گفت کی خوبه
وضع جامعه ما خوب نیست.قطعا همه دخترها شامل نمیشه.عوامل زیادی هم هست.خانواده،محیط زندگی.ذات خود طرف.وضع مالی و......معیار خوب و بد عوض شده..وگرنه دختر خر نیست که بره با پژمانی که دوبرابرش سن داره

چقدر بحث عروسی براتون جذابه
تو همه کامنت‌هاتون یکی به دختره میزنید یکی به عروسی
چون قطعا ی دلیلی داشته که همزمان بودن...تازه چیز جالب هم فهمیدم راست و دروغش نمیدونم اون خانم همسر به جرم قتل شوهرش اعدامی بوده و به لطف اقای سیاستمدار ازاد میشه و ازدواج میکنن..همسر دوم بوده

چون قطعا ی دلیلی داشته که همزمان بودن...تازه چیز جالب هم فهمیدم راست و دروغش نمیدونم اون خانم همسر به جرم قتل شوهرش اعدامی بوده و به لطف اقای سیاستمدار ازاد میشه و ازدواج میکنن..همسر دوم بوده
واقعا اینکه میشینید به این اخبار توجه و دفت میکنید و در عین حال دربارش بحث و تحقیق میکنید جالبه واقعا
بعد جالب‌تر از اون خسته هم نمیشید
خیلیا شبیه شمانا ولی من درک نمیکنم

واقعا اینکه میشینید به این اخبار توجه و دفت میکنید و در عین حال دربارش بحث و تحقیق میکنید جالبه واقعا
بعد جالب‌تر از اون خسته هم نمیشید
خیلیا شبیه شمانا ولی من درک نمیکنم
بیشتر درک میکنیم تو چه لجنزاری داریم دست وپا میزنیم 15cb28_25512

عقب
بالا پایین